325

Любен Стойков

преди 2 години

До моник боневаНяма да има нищо, а ако нещо има то ще е между турските противотанкови дронове, управлявани от незнамкъдеси и руската бронирана техника. Из цяла Украйна ще има шумен лов на руски диверсанти, десантчици, агенти и шпиони. Като свърши лова в Украйна, руснаците ще подгонят Вовата с коне, кучета и рогове, а Украйна ще бъде приета в НАТО. След лова на Вовата руснаците ще подадат молба за членство в НАТО и ЕС, без да настояват за изключение от правилата защото са много велики. Тва е.

324

Анонимен

преди 2 години

Напротив мънички, смешни писарушки. Геополитическата игра на САЩ води към война. Руската политика през последното десетилетие винаги е била в отговор на американската експанзия.

323

Анонимен

преди 2 години

На кого ни дадоха този път? Много важна среща. решава се съдбата ни. дали все още сме членове на НАТО. Ами ако вече са ни изкарали и от Европейския съюз? Българите очакват съдбата си и решението на съда. Новият девиз на СДС-ГЕРБ ще бъде - "33 години стигат, времето е наше!"

322

:)

преди 2 години

Ами и аз помня, бе, Никита Сергеич, ама от преди 104 плюс 17 години и съм МНОГО, МНОГО ЯДОСАН/А. :) ДО БЯС СТИГАМ ДАЖЕ. :) И БЕСЪТ Е НАСОЧЕН В ПОСОКА МОСКВА. :)ВОЙНА НЯМА ДА ИМА, НО РУСКАТА ВИ МАМА ЩЕ Е.. Б.. А.

321

Запорожец

преди 2 години

Ще победим.

320

моник бонева

преди 2 години

Война ще има!Тя няма да е трета световна ще е локална но ще има и размяна на удари между САЩ и Русия!Русия няма да започне война в Украйна докато самата Украйна не атакува Донбас и разширяването на НАТО няма да свърши добре!Помнете ми думата не съм тука за плюсове или за слава. Това което го живеем е предвидено от големи аналитични умове преди 30 години!Аз помня и съм само го съобщавам за тези които тогава не са били родени или не са слушали с главите си,че да помнята, а само с ушите си!

319

Анонимен

преди 2 години

17-18 юли, Никита Сергеич, и извънредно грозните ви и *** дъщери, които, честно казано, и за готвачки като Висоцкая не стават, ще отстъпят собствеността си на евреите и ще се скъсат от чистене на чужда собственост. :) Нищо де, за пред обществото ще сте богати. :))) А там и государству конец. :) Через, сколько будет? :), 104 года? :) Ай, ай, ай, евреям Рассию подарить. :))) Мдаааа. :)

318

моник бонева

преди 2 години

НАТО загражда отвсякъде Русия с военни бази и разполага балистични ракети, ала не се възприемат, като заплаха за самата Русия.Всички в САЩ ли са лишени от логика и здрава мисъл? Мнозина правят сравнение на кризата в Украйна с Карибската криза. Къде ти!Тогава са съзнавали сериозността на ситуацията,стремеж към баланс на силите и взаимен респект. Сега са надути пуяци, вярващи в своята изключителност и непогрешимост не виждат по далече от носът си. Да приравняват Кенди с Байдън,Боже мили боже!

317

Анонимен

преди 2 години

Вовата ще смаже фашистите като разярена мечка гнили круши.....

316

моник бонева

преди 2 години

Целият проблем произтича от това, че не се разбира ядрото на самият проблем!НАТО не се възприемат сами като заплаха за Русия, но реално са такава в очите на самата Русия!Украйна не е ядрото на проблема, ако и да е ябълката на раздора.

315

Чех

преди 2 години

До КЕ НЕФА РАШИСТАН нещо объркал си.турски ке *** е ти си и приятелите си според Чехите и всички разумни хора

314

Скандинавец

преди 2 години

Фюрере, прочетохме граматичните ви бележки със съпругата ми, която е със завършена " Българска филология" в СУ. Сваляме ви шапка на знанията. Дръжте гарда!

313

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

До Анонимен 362 --- Явно пишем на "различни езици". Не отричам, че има такава българска поговорка, а акцентирам, че е написана граматически ГРЕШНО. Анадън му ? Първо, 'вълка' се членува с пълен член вълкЪТ, за да бъде вярно. Второ, пред "не" - във въпросната поговорка - се пише дефис, тъй като е пропусната подразбираща се от контекста част на изречението. Ти май си скаран яко с българския правопис ?! Loool

312

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

До Анализирай това - Може ли да бъдеш по-обстоятелствен и дадеш някоя отправка. Иначе, думите ти са като цигарен дим на силен вятър.

311

Анализирай това

преди 2 години

До Оберщурмбанфюрер: Искрено съм изненадан от избирателното ти невежство!

310

Анонимен

преди 2 години

До Оберщурмбанфюрер: Чебурашкин "Вълка козината си мени, нрава не!" е БЪЛГАРСКА пословица и тя съществува в този си вид. Отнася се за такива трансатлантически твари като теб и не е променяема! Но ти си далеч от тази култура и не очаквам да го вденеш- макар че са те учили на българска граматика...

309

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

До Анализирай това --- НИКЪДЕ Department of State (Стейт Департмънт) не е декларирал чрез свои представители за започване на война в Украйна, и ако има нещо подобно в българския печат, то е поради изгубване в преводите, както се случва обикновено.

308

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

До Анонимен 358 Говорим за правопис, смисъл и логика в изреченията. BTW, написал си: "Вълка козината си мени, нрава не!". В така уйдурдисаното изречение си направил три недопустими граматични грешки. Редактирай изречението и се научи кога и къде се пише пълен и кратък член, къде се поставят дефиси - и ЗАЩО. Успех !

307

Анализирай това

преди 2 години

До Оберщурмбанфюрер: Войната в Украйна трябваше вече да е почнала според увереността на американския департамент- студовете декември, сега са отместили времето края на януари - началото на февруари. Въпроса ми е: за кога е следващото отместване в поредицата увереностти на американския департамент?

306

Анонимен

преди 2 години

До Оберщурмбанфюрер:Чебурашкин, нали знаеш "Вълка козината си мени, нрава не!" Та колкото да си сменяш името, не можеш да си си скриеш липсата на широта в погледа над нещата!