91

баба мара

преди 2 години

затова незабавно закриване на нато и ес като ненужни организации генериратогромни разходи и напрежение по света ние искаме мир а не воина украина не меинтересува това са измислени постановки да всяват напреже ние малко ли са нивирусите ваксините сега и воина с русия тези в нато са полудели межд съд за тях

90

анонимен

преди 2 години

Всички вие, дето радостно врещите как Русия ще бъде ликвидирана, не ви ли идва на ума, че и ние също ще сме ликвидирани , да не си мислите, че Путин ще ги посрещне с хляб и сол и ще им каже добре дошли? А и не се ли вижда, че САЩ само подстрекават ЕС срещу Русия, защото им са конкуренти за пазари и какво ли не, и така с един куршум два заека? Нито САЩ, нито Русия са момини сълзички, защото такива държави не се създават с милост! Ако нещо стане, и неутралитет няма да ни спаси......

89

Анонимен

преди 2 години

Хайде, че ми писна, то панелката в Люлин вече е 300 000 лева

88

Верния подход

преди 2 години

Отдавана трябваше да го приложи Русия: Със недоразвитите страни имащи се за 'развити и цивилизовани' се преговаря с бой!

87

Края на запада

преди 2 години

До Войната е близо!: "космическа Америка" - като всяка империя в края на дните си ще оплиска всичко в кръв като се пръсне.

86

А дали?

преди 2 години

До Войната е близо!: примитивна Русия устисква сама на напора на "развитите държави". Абе колко е примитивна Русия тогава и колко са развити развитите държави тогава?

85

EЛИ

преди 2 години

ЧРЕЗ " РУСКОТО ПЛАШИЛО " АМЕРИКА СИ ПРОДАВА ОРЪЖИЯТА НА ЕВРОПА И ПЕЧЕЛИ МИЛИАРДИ----НО КЪДЕ СА ДЪРЖАВНИТЕ РЪКОВОДИТЕЛИ НА ЕВРОПА

84

преписка

преди 2 години

западния пазарен подход: Запада даде ценоразписа на Русия - колко ще струва военна интервенция във Украйна. Русия обаче поиска цялата ценова листа и за източноевропейските мижави държавици. Няколко пъти по медиите беше пускана промоция за Украйна стил 'сега или гориш' но Русия устиска западната маркетингова акция и каза че ще прецени каво да си вземе.

83

ВМРО без очилата:

преди 2 години

въпреки воя на запад и нато, русия не може да бъде победена , в вашингтон го знаят и затова само бръмчат по медиите. запада колко години спрягат медийно това дето се страхуват а?

82

Войната е близо!

преди 2 години

в 21-ви век примитивна Русия и всичките феодални държави губят почва под краката си, защото не могат да се мерят с военните и икономически постижения на цивилизования свят и преди всичко с Космическа Америка. Войната за тези примитивни режими е необходимост за оцеляване и мужиците ще я започнат през пролетта, нещо което ще постави край на феодализма в света.

81

ВМРО

преди 2 години

Война не мисля че ще има, въпреки воя на путин и компания, русия не може да победи америка, в кремъл го знаят и затова само бръмчат по границата с танкове

80

До L 102

преди 2 години

До То,човекоядството могат да го узаконят и тези 240 папуняци от парламента.Даже някак си по-демократично ще изглежда.А референдумите са най-близо до понятието "демокрация."

79

Нострадамус младши

преди 2 години

Както сън предрекъл : Ако не си стоите мирно , седите на зад*ниците и не дърпате Мечо за опашката , няма да има нов СССР от Атлантика до Владивосток и Пролива на Сталин .....Да би мирно седяло , не би чудо голямо видяло ...

78

Факт

преди 2 години

Има сащ и нато има проблеми....

77

ВАЖНО УТОЧНЕНИЕ

преди 2 години

Европа се е прибличила до войната сама. Друг никой не и е виновен!

76

Правилното ниво

преди 2 години

На русия безкрайното търпение се изчерпа. НАТО определено разбира само от ритници. Логиката сочи че новия 'подход' е неизбежен ако Русия наистина иска да въде разбрана.

75

Защо

преди 2 години

Проблеми между съседни държави е имало и ще има.Защо този между Русия и Украйна може да разпали световна война? Защо се намесват САЩ от другия край на планетата?Защо се намесват европейски държави далече от Украйна? Защо Русия е обявена за агресор? Тя ли разпали войните в Сърбия, Ирак, Либия, Египет, Сирия и т. н.Щом Косово се отдели защото там живеели албанци защо пълният с руснаци Крим да не може? На това аз му викам двоен аршин.

74

На страха очите

преди 2 години

На страха очите са големи - еле на Полша!

73

noFreeman

преди 2 години

давай да я започваме и да ги избием всичката либерасти.я в гевропа...

72

L.

преди 2 години

До 101 - то и в Крим имаше референдум. С подходяща пропаганда, хората отдавна даже да показали как може да се узакони и човекоядството. Така, че толкова за референдумите.