50

Щерю

преди 2 години

Според етикецията на жените е позволено да са с шапка - дори на закрито...

49

Анонимен

преди 2 години

Мачкай мафията Радостине! Пълно е с мафиоти в българския спорт

48

фен(бивш)

преди 2 години

Да седим криво,да СЪДИМ,ПРАВО.И ЦСКА-ГИ ПОДПИРАХА,А И ОЩЕ,Микрето,командва.

47

Анонимен

преди 2 години

Тук не става дума за спорове между професионалисти.Министърът в прав текст обвини федерациите между ,които и на Илиана Раева в брутална корупция.Всичко друго е фалш и лицемерие,защото някой им скръцна със зъби

46

Къв е този мангал

преди 2 години

Той ли е министър на спорта или е от Факултета?

45

xaxsasбв

преди 2 години

До 50 - Преди да говориш се осведоми за случващото се в спорта има 40-50 минутен брифинг от вчера, много занимателен. Василев говори с хубаво темпо, не си губи мисълта, последователен е в действията си и заяви, че всеки месец ще има организирани срещи със всички федерации както колективно така и индивидуално. Оказва се, че половината шефове на федерации никога не са се срещали с предишните министри и спорта го кара на инерция. Кралев отклоняваше пари към спортове, които дори не са олимпийски.

44

Ме

преди 2 години

До Венелин. Да, да. Точно това е проблема, да разрешат на ЦСКА да си построи стадиона... А че целия спорт е в калта, това няма значение. Че нямаме смислено присъствие в почти никой спорт, това пак не е проблем. Проблем е че на Левски-Спартак не му построиха козирка. Кога ще си платите дълга за сектора? Да благодарим на Красен Кралев! Голям КРАСЕН!

43

xaxsasбв

преди 2 години

Вие докато се сетите да вземете страна и да изразите мнение те двамата се сдобриха, снимат се, прегръщат се, гледат напред, а Раева дори заяви "Вярвам в неговите намерения и възможности, че като министър ще направи най-важното за развитието на спорта." Големи, сърцати хора, всеки иска най-доброто за младежта и спорта и е нормално да се карат докато се заговори на общ език.

42

Ме

преди 2 години

ОХ ОХ ОХЩом Раеви квичкат, значи нещата отиват на добре. О(т)борчето на мъжленцето ѝ го подпираха 10 години. Милиони левове задължения и когато идва момента за разплащане и "това е някаква целенасочена атака към мен и семейството ми". Еми не. Нарича се Видов ден.Да си говориш с министри и дикректори на малко име е показателно. Всичко останало е шум.А и друго - плача на герберите е музика за ушите. :)

41

анонимен

преди 2 години

За художествената гимнастика не е прав, ако е отрязъл парите, но за тотото е прав! От 6 години тези тарикати превърнаха БСТ в "едноръкия Джо", само прибират парите на хората, а не дават печалби, като манипулират числата! Във всяко теглене има залепени числа, например вчерашните:7 и 8, 17 и 18, 25 и 26! Така шанса да уцелиш и тройка е сведен до нула! Същото се случва и с билетите, от 3 месеца секнаха и там печалбите, даже и 3 лева няма! Хората се усетиха и тотопунктовете се опразниха!

40

Калинов

преди 2 години

Още един *** на фона на общото веселие обхванало новоизлюпените министърчета и техните протежета ?! Аланкоолу, не можеш да се сравняваш изобщо с Раева и не се гласи - скоро спортистите ще ти изгорят " фитила " ...

39

ааа

преди 2 години

Хаха, голям *** е тоя министър. Ето ви ПП. Спират парите за всичко и ги крадат. Щом е тръгнал да анализира психическото състояние на Раева и кой с кого как си говорел, не знам.

38

бай Ламби

преди 2 години

Абе нашто момче,вийй от туй правителство сте за едно друго предаване - "Пълна лудница" не сте за "Семейни войни" вийй.

37

Анонимен

преди 2 години

"На всичко отгоре не знае, че според етикета жените не си свалят шапките." - Това са английски етикети от миналия век - жените могат да не свалят шапките си до 18 часа. Тук сме България и техните правила не важат.

36

Анонимен

преди 2 години

Така е при смяна на управляващата партия. Паричните пототци си сменят маршрутите. Това и децата го знаят, тази какво се прави на обидена - незнам.

35

Ами

преди 2 години

До Анонимен 40 Пазят кранчето за човека от Дубай!

34

Анонимен

преди 2 години

Браво на министъра!

33

Анонимен

преди 2 години

Затваря едно кранче - отваря друго. Все някой трябва да се облагодетелства от хазарта и това няма да е народа. Просто парите ще отиват към негови хора.

32

Анонимен

преди 2 години

Раева,пари на ръка-нанайси.

31

до 33

преди 2 години

етикета е за коктейл, изложба , театър.....но не и работна среща в държавна институция. Една английска кралица стига, на нас не ни трябва