34

ASD

преди 2 години

Русия е най-големия производител на зърно за последните 7 години. Също така "технологично изостаналата" Русия е най-големия производителна въглеродни нишки. "Благодарение" на взаимните санкции в ЕС затварят заводите на химическата промишленост, а в Русия се строят такива усърдно. Очаква се след новите санкции от страна на САЩ и ЕС, Русия да спре да продава титан и тотално да загроби авиопромишлеността на запад. С новите хиперзвукови ракети, цялата мощ на НАТО има под 15 минути живот.

33

Другаря

преди 2 години

Путин пръдна от страх..

32

Руската армия

преди 2 години

Е силно фанатизирана , много бой ще отнесат евроатлантическата гейтащина !!!

31

Анонимен

преди 2 години

Или искате да пратят Бг войски на из очния фронт? За какво? Зв кого?

30

Анонимен

преди 2 години

Не чухие подобни глупости от сорта: ако иската война да опитаме въпросът е, след като за 15-ти път вече се удължават санкции, по- добре ли изглеждат нещата? За Русия, за Украйна, за мира? Не.

29

Активист на БСП

преди 2 години

Ама ще се молят за газ като Вова спре кранчето!!!

28

Дали ...

преди 2 години

....си го мести от единия в другия крачол Путин ?! НАТО са толкова страхливи ....че нямат топки да се изправят срещу Русия , а и ще бъдат смачкани !!! Русия + Китай ....и евентуално Северна Корея , мислите ли си какво ще случи с НАТО ?! Една такава война ще се разрази за по малко от седмица и натовците ще бъдат наритани яко , но ще доведе до катастрофални последици за целия свят ....

27

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 28 Каквото има за плячкосване в Грузия, Украйна, Приднестровието и Сирия.

26

Анонимен

преди 2 години

Вчера Столтенберг даде заметяващ удар по Путин. За първи път чухме от устата му че НАТО не се страхува от война с Русия и ако толкова много и се воюва на Русия може да опита. Това беше краят на путинските блъфове и от тук насетне или трябва Путин да воюва срещу НАТО или да оттегли башибозука си от Украйна.

25

Анонимен

преди 2 години

"днешната наглост Русия да иска закриване на НАТО в Източна Европа и оставяне на страните влезнали в НАТО след 1997 год като плячка на Русия". - а какво има за плячкосване в тези страни?

24

До BAUUU

преди 2 години

Са че излаеш...

23

BAUUUUU ROMISTAN

преди 2 години

GADN IQT BUGARIN LAE BEDEN I POSLEDEN V SVETA MA LAE

22

Анонимен

преди 2 години

В едно от предаванията на В. Соловьев Карен Шахназаров каза полу на шега, полу наистина "Премахването на санкциите ще бъде катастрофа за Русия. Нашият народ е много ленив, западните санкции не трябва да отпадат"

21

Анонимен

преди 2 години

Глупавата политика на Меркел и Тръмп за омиротворяване на Русия и угодничене на *** даде отровните си плодове. Стигнахме до състояние в което Путин се счете за недосегаем. Цялата тая ситуация логично доведе до днешната наглост Русия да иска закриване на НАТО в Източна Европа и оставяне на страните влезнали в НАТО след 1997 год като плячка на Русия. Най-сетне запада разбра че трябва да се държат твърдо и безкомпромисно срещу кремълските престъпници и да им дадат достоен удар по нахалния ***.

20

Анонимен

преди 2 години

След 8 години санкции в Русия ситуацията е коренно променена. Преди Путин беше балансьор между консерваторите и олигарсите либерали коиото са представители на доларовата икономика в Русия. След годините на западни санкции в Русия естествено се създаде рублева икономика която сега стои на страната на Путин и в никакъв случай не иска отмяна на санкциите и внос на западни стоки. На Путин вече не му се налага да балансира, има цялата власт плюс 80% подкрепа на руския народ.

19

Анонимен

преди 2 години

ЕС налагат санкции от 8 години, Русия не се интересува от санкциите, нека да налагато колкото си искат. Това което иска Русия е военните структури и техника на НАТО да се изнесат от източна Европа и да се върнат в границите от 1997г защото това застрашава сигурността на Русия. Ако САЩ не върне военните структури на НАТО в тези граници Русия няма друг избор освен да реши въпроса в военни средства. Ударите на Русия по НАТО в Европа ще бъдат бързи, внимателни, но много силни.

18

Ейджънт Ариел Скит

преди 2 години

Реално санкциите вредят най-много на Европа. Ако може да се говори, че някой има полза, то това са САЩ, Британия, Канада и от техния кръг...

17

Истината е, че

преди 2 години

САЩ искат да продават руския газ на ЕС с печалба чрез частни компании със силно лоби. САЩ са онези, които искат да направят ЕС енергиини зависим, а корумпираните еврочиновници им съдействат. Нали плаща населението....

16

анонимен

преди 2 години

С минусите на номер 6 и плюсовете по-долу, медията ,,Днес бг,, показва,че е руска *** и е антибългарска. Защото и ние българите сме в НАТО и участваме в санкциите срещу Русия,а медията дава ,,плюсове,, на хора,изказващи се срещу закони приети от нашите--Народно събрание,Министерски съвет,Президентство ,нашите Евродепутати и представителите ни в НАТО,лигитимно избрани от българите.

15

Емма

преди 2 години

Те май, вместо да му извадят очите на Путин, ще му изпишат веждите. Двама в миналото се опитали да се заиграват с Русия, но сметките им излезли криви