54

:)

преди 2 години

ХА ХА ХА.ИДЕТЕ ДА ПРИСПИТЕ СТРАХОВЕТЕ СИ С ПОВЕЧКО ВОДКА, АЛКАШИ.

53

ха-ха

преди 2 години

2032-та година.ЕС удължава за 30-ти път санкциите и одобрява 25-ия бустер.Путин влиза в поредния си мандат.

52

:)

преди 2 години

И се надявате, че ако ЕС се разпадне, Европа ще изчезне, така ли? :)Пак ще я има и пак и най-малките държавици ще са по-добре от разкапаната руска губерния.

51

ASD

преди 2 години

Европейците и сащисаните въобще не разбират, че мечката се събуди. С безумно упорство САЩ продължават да разполагат все по-близко до руската граница войски и ракети. Това което ще се случи следващите седмици, въобще няма да им хареса на европейците и на САЩ. Ще гледа "анимационни филмчета" от близък план.Какво е последното, което преминава през главата на мухата, когато пресича магистрала. Отговорът..задните и части

50

:)

преди 2 години

КОЙТО КОПАЕ ГРОБ ДРУГИМУ, САМ ПАДА В НЕГО. ДА НЕ ВИДИМ РАЗПАДА НА РУСИЯ НА ГУБЕРНИИ ДО ПОЛОВИН ГОДИНА. :) КАТО СПРАТ ГУБЕРНАТОРИТЕ ДА ПРАЩАТ ДАНЪЦИТЕ В МОСКВА, ДА НЕ ИЗПИЩИТЕ НА УМРЯЛО. :)

49

:)

преди 2 години

Ха ха ха.ГЛАДНА РУСКА КОКОШКА ПРОСО СЪНУВА.

48

.

преди 2 години

ЕС съвсем скоро няма да го има! Още тази година!

47

?

преди 2 години

Пред кого е наколене Европа? :) Пред руснаците, дето нямат хляб да ядат? :)

46

САРМАТ

преди 2 години

Никой не може да поставя условия на Путин.Тези САЩ не познават руската душа,така ще ги метнат че място не могат да си намерят.Направиха конфликт в Югославия.Но сега всичко е различно.Европа е на колене

45

Анонимен

преди 2 години

МС-21 влиза в серийно производство с руските материали за крилата. Санкциите го забавиха само с няколко месеца. При това сега е с руски двигател, преди беше предвиден да бъде с двигател на Боинг.

44

Анонимен

преди 2 години

Русия няма намерение да си играе на преговори със САЩ и НАТО. САЩ имат избор - или да подпишат сега мирните предложнения на Русия като дадат гаранции че няма да разширяват НАТО на изток и ще изтеглят военната техника и базите на НАТО от източна Европа до размера на 1997г, или да подпишат същите гаранции по-късно, но вече с бинтовани глави.

43

Анонимен

преди 2 години

До Ферхунде Той говори на за Русия а за Татарстан както днес наричат областите населени с българи. Иначе от блатата около Москва не чакай зърно.

42

Подполковник

преди 2 години

С цялото си сърце , искам да видя как НАТО се изправя срещу Русия , но това никога няма да стане !!! За да стане ...мъже им трябват на натовците а не еврлиберални *** !!!

41

Анонимен

преди 2 години

Сам ли си пишеш льльо на копейкин ли слугуваш сюмдюк?!

40

Анонимен

преди 2 години

До Руската армия Прехвалената ти руска армия ще види първите натовски войници едва когато влезнат в Русия за да раздават хуманитарна помощ на подивелите от глад руснаци.

39

До : ASD

преди 2 години

Много са им 15 мин !!!

38

Ферхунде

преди 2 години

Какво зърно в Русия бе селочо лятото е два месеца и температурите не надвишават 15 градуса ай сектир!

37

Анонимен

преди 2 години

Китай даде ултиматум на Путин чрез устата на Токаев Русия да напусне Казахстан до 23 януари. Така е защото няма никаква логига преди седмица Токаев да иска въвеждане на руски войски и на петия ден да поиска тяхното оттегляне. В руските пропагандни медии реагираха болезнено че новота правителство на Токаев било много русофобско, което по руските дипломатически стандарти означава че трябва да бъде свалено от власт в следващите 10 дни от руски спецназ.

36

ЕС

преди 2 години

Комюнистити трябва да се избесят на някой дрян!

35

Жалко

преди 2 години

Че България сме на губещата страна ?!