74

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

До процедурно питане (by William Shakespeare) --- Ситуацията на Хамлет - to be or not to be - виси над главите им като Дамоклев меч.

73

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

До Анонимен 78 --- Абе, не им пука, не им пука, но няма цял живот да ручат оружия, нефт и пият бензин (самагон). За да съществуват ония славета трябва и да хапват по нещо, щото може и да им прещрака някое реле в пияните глави и да стане мазало.

72

процедурно питане

преди 2 години

след 6 месеца ще има ли Русия и Путин изобщо?

71

Влиянието на запада

преди 2 години

Дълги санкции - дълъг живот!

70

dakotabg

преди 2 години

Путин го е преместил отдавна!

69

Кико

преди 2 години

Къде намирате в. Правда,аз не я намирам а искам да "чета"

68

--

преди 2 години

До :)Европа вече е изчезнала, ама защо не го виждате незнам, във всички елитни западни университети задължително се изучава политикономия, та за тези дето не са наясно чико Маркс го е написал още миналия век. Каква пазарна икономика има в момента? Всички държави в Европа минаха на дотации, нешо да ви напомня за добрия стар социализъм?Вчера унгария обяви 6 продукта /хляб, брашно, олио../ държавно регулиране.В Америка 32 милиона са на купони. Ами четете малко бе.

67

Путин

преди 2 години

Изключително сме благодарни на западните си 'партньори' - без тези санкции никога нямаше да разберем колко стабилна ни е икономиката, а можеше даже да изпаднем в зависимост от запада! Направо закрепете санкциите като вечени!

66

Натовеца

преди 2 години

Само така санкции срещу Русия мощно до последния не умрял от глад и студ европеец ,всичко в името на транс-атлантическата дружба ,как ще си позволяват тия наши европейски съюзници да не купуват напшата братска американска газ докарана с танкери от хиляди километр през океана и на демократична по -висока цена от една руска тръба ,ама я !Бой срещу Русия до последния европеец директива на фашингтон!

65

Анонимен

преди 2 години

НАТО да влиза да освобождава Украйна от Русия. Стига са ставали за смях. Туй НАТО плаши само слаби държавици. Лъжат ни с НАТО. Не сме защитени от нищо.

64

Анонимен

преди 2 години

Европейският съюз е най-големият поддръжник на Съветския съюз и републиките. Европейският съюз воюва срещу Съветския съюз през 1917-1923 година, искаше да върне Руската империя, после искаше да освободи пак Украйна през 1941 година.

63

Анонимен

преди 2 години

Европейският съюз вече санкционира Русия през 1941 година за нарушаване на териториалната цялост на Руската империя. Украйна е болшевишка държава, създадена от Ленин. Запада трябва да защитава Руската империя, а тя защитава болшевишката революция и създаването на Съветския съюз.

62

Анонимен

преди 2 години

"На срещата на върха на ЕС през март 2015 г. беше взето решение икономическите санкции срещу Русия да останат в сила до изпълнението на споразуменията от Минск, без да се уточнява какво ще се случи, ако Киев блокира изпълнението им"-пак лицемерието на Запада.

61

:)

преди 2 години

ХА ХА ХА.

60

Анонимен

преди 2 години

ЕС пак не са в час, защото Русия не е страна в споразумението от Минск, че да изпълнява ангажименти.

59

Хм

преди 2 години

Упадъкът и евентуалното разпадане на ЕС няма нищо общо с Русия,а се дължи на ****от*ската джендърска политика на собственото му ръководство.ЕС може да се справи и без контакти с Русия,но не може да се справи със себе си.

58

:)

преди 2 години

ДОКАТО МЕЧТАЕТЕ ЕВРОПА И САЩ ДА ИЗЧЕЗБАТ, ДА НЕ ВИ МИНЕ ЖАЛКИЯТ РУСКИ ЖИВОТЕЦ В МЕЧТАНИЯ. :)

57

:)

преди 2 години

ПОЛША МОЖЕ ДА ИЗЛЕЗЕ ОТ ЕС, ВЪПРЕКИ, ЧЕ СЕ СЪМНЯВАМ, НО ОТ Н А Т О НЯМА ДА ИЗЛЕЗЕ. :) ПРЕКАЛЕНО ЗЛЕ СА СИ ПОСТЛАЛИ РУСНАЦИТЕ В ПОЛША. :)

56

Анонимен

преди 2 години

Не знам само като изчезне Европа и САЩ фалират, накъде ще бягат руснаците? :) Сигурно в Китай и ОАЕ. :))) Щото там руските про-ки са най-вървежни. :)

55

Анонимен

преди 2 години

Унгария и Полша подготвят напускане на ЕС. Подир тях върви и Чехия, а от там нататък доминото прави агитка, еггасси...