340

Анонимен

преди 2 години

Това е ненормално поведение.У нас мерките са къде къде по-либерални ,в сравнение с Австрия,Германия,Франция...Обяснението е,че се натяга ,защото са му платили от чекмеджето и са си въобразили,че може да стане задкулисен гербов премиер,защото те няма да бъдат допуснати.

339

Не е ли време

преди 2 години

да му се отнеме депутатският имунитет на Костадинов и да се заведе срещу него съдебно дело за подстрекателство? Всеки им право да протестира, но да се нахлува в държавни учереждения, особено пък в Народното събрание или в някое министерство е нещо доста по-различно.

338

Страшнопадение

преди 2 години

Защо пишете за тези хора и изразявате "мнението " им в статии.Платено ли е и/или за това?

337

Тотев

преди 2 години

Браво,г-н Костадинов ! Не се притеснявайте,че дежурните президентски и про-кирчови *** ви оплюват - на тях затова им плащат а старанието с което правят това показва,че евентуално,са зачислени *** ...котлова храна :))) Само така ! Европа вече си отваря очите и започват да приемат Ковид-а като пореден тип грипно заболяване,ама ние сме " последова телни " ...Долна работа !!!

336

Анонимен

преди 2 години

Ако трябва и ние ще излезнем и ще ти счупим тиквата с камъни,пардон-копейки.

335

Анонимен

преди 2 години

Коце не се занимавай с глупости ,ами виж хората нямат пари за храна ,ток и парно.

334

Анонимен

преди 2 години

Банкянския има още много пари и кюлчета за да купува такива политици на килограм само и само да се пробва пак на нови избори.Врфмф е да го вкарат на топло и всички ще увяхнат.

333

Пророк Антиваксарии

преди 2 години

Съвсем скоро Киро ще разбере ,че нищо което е обещал няма да се сбъдне ,след като увеличиш една пенсия със 100 лв и и вдигнеш само тока със 100 ,а покрай него и всичко друго на кой да се хвалиш колко си социален дясна политика ляв поулизъм . Като почне да напъва да ваксинира и малчуганите тогава българките ще се сетят за Възраждане и няма да им пука ,че едно теле ги нарича ,,фашисти,, Възраждане спокоино ще спечели следващите избори дори и без един протест ,защото хората търсят помощ !

332

Анонимен

преди 2 години

Поредния месия като златното пръстче Сидеров.Нищо чудно да полегнал на тулупа.

331

Киро в затвора!

преди 2 години

Всички излизаме! Долу режима на Кирил Петков и комунистите! На възстание братя, грабайте телата!

330

Анонимен

преди 2 години

Мераклия, Сър!

329

Анонимен

преди 2 години

Тия колко бой требва да ядат, малее... Борисов поне си беше явен гад, а тия се преструваха на божи кравички докато ни яхнат и го подкараха пак по Борисовски. Корнелия, Радев, Киро, ДБ-илите на Христо Иванов... Да се подиграваш и да обиждаш народа, който ти е дал властта. Вие сте в сериозна грешка.

328

шмatka

преди 2 години

Г...ЛУПАК *** !

327

Аз-ът

преди 2 години

Ти гледай следващия път да не влезеш в ареста, и там да те пребият ченгетата, циркаджия такъв !Тоя ли е новия Сидеров ?Хмммм....

326

Грешен сии

преди 2 години

Спрете с цирка... или търсите предсрочни избори? Кажете?

325

Анонимен

преди 2 години

Ще победим ковид робството.След време борбите ще са описани в учебниците по история

324

ля ля

преди 2 години

само ще Ви припомня че този започна сам самичък да се бори против всичките неща и успява! не Ви харесва че е прав нали :) натам вървим с тези *** в НС

323

BBBB

преди 2 години

***!

322

АвеКостя

преди 2 години

начи бабини деветиниСамо занимавате момчетата дежурните от полицията да стоят да мръзнат

321

Пророк Антиваксарии

преди 2 години

Костадинов бил готов да хвърли България във пропаста-- това може да го каже само човек на който още пра-дядо му е бил на хранилка и зуленето продължава ! При Кирето ще напуснат още един милион и работата ще заспи . Защото отвсякъде е видно ,че въпреки символичните увеличения на заплати възможността да си платиш тока и храната ще намалява все повече ,Самата им коалиция ще се разпадне ,от преврат няма нужда ,сертификата ще им е най-малкия проблем глада ще се усети много скоро,Киро е пътник !