440

Възмутен и отвратен

преди 2 години

Лично ще го наритом този....!!!!Къде е прокуратурата да го даде под съд....!!!

439

Ти да видиш!

преди 2 години

Голям *** ще дойдеш мойто момче? Иначе на две магарета плявата не можеш да разделиш! Ама то така е цял живот да се буташ в политиката и да нямаш 1 мин. трудов стаж изперкваш и се преселчаш в друга реалност, където трябва само да си четкаш ЕГОТО с акции от рода на НАПРЕД ДРУГАРИ АЗ СЪМ ЗАД ВАС!!!

438

Всеки който

преди 2 години

Всеки който си е направил PCR 'тест', вече носи белега на Лукавия на челото (от вътрешната страна, в синусите).Честито и приятно прекарване в пъкъла.

437

6

преди 2 години

До Додо Де бой де!

436

4

преди 2 години

И какво ще правите вътре освен да палите и крадете!?

435

Жокер...

преди 2 години

Имахме си веселият Джорж Ганчев,лудото Яне, лудият Волен, лудият Бареков, а сега и този откачалник Коецето с червена закваска от Москва.

434

Додо

преди 2 години

Лудото Коце ви говори тъпотии.

433

Анонимен

преди 2 години

Този е за сваляне на амунитета.Ще запали държавата с изцепките си.

432

Читател

преди 2 години

5% от българите са съгласни с Коста против маските и зеления сертификат.След като ковид ужаса си отиде,ще си отиде и Коста с крякащата си група.А за напрежението в държавата което създадоха тези дебелокожи елементи,ще отговарят по азбучен ред,като му дойде времето.

431

Куки

преди 2 години

Ще влезете, ама ако ви пуснем, нещастници.

430

Анонимен

преди 2 години

Този се мисли за голямата работа. Не гледа ли телевизия, интернет на къде вървят нещата със ЗС. Определено не гледа и в Демократична Европа полицията как посреща тези безредици. Нашите полицаи още малко и ще им дадат кафенце, кроасанче пък може и да гледат как разбиват и грабят Парламента, защото тази тълпа са точно такива хора. Имахме такива случаи в не толкова далечното минало. Щитове, палки водно оръдие за тези мародери. Като искат да правят митинги площади колкото искаш, а не да рушат.

429

doko

преди 2 години

Пълна шматка е тоя

428

Анонимен

преди 2 години

Тоя лумпенизиран фашизоид ако си мисли, че ще докара 1000 човека на протестите и ще направи ефекта на глутницата кучета - да подлъже всички да му идат на протеста, много се лъже. Софианци работят на добри заплати и си живеят добре.

427

Ха Ха

преди 2 години

Всички видяхме как партиините членове на *** се опитаха да отворят вратите и да направят държавен преврат. Всеки дръзнал да го направи, трябва да бъде съден. Има си легален начин, по който може обикновен гражданин да влезе в парламента и всякакви действия като на протестите, се считат за държавна измяна. Което се наказва доста годинки затвор.

426

Анонимен

преди 2 години

Този *** много ме радва ама Волката беше по забавен

425

Анонимен

преди 2 години

Не знам какво им пречи зеления сертификат.Че той не е задължителен.Аз нямам намерение даже да го изкарвам.Пенсията 1100лв идва по карта,по самолети и в Гърция няма да пътувам,по МОЛовете не обичам да се шматкам.За какво ви е сертификат?По ресторантите готвят отвратително ,не си струва,по хотели не ходя,живея на 400м.от плажа.За какво ви е зелен сертификат?Живее се и без него.

424

ни са знай

преди 2 години

Вярно ли е ,че Коце има покана от Австралия за арбитър на турнира по тенис?Бил разбирал от всичко, затова такава чест му се оказва.

423

Анонимен

преди 2 години

Малко го е шамарил Марешки.Много насериозно се взе.Не му ли светва,че отмине ли ковид 19 и той си заминава.

422

следващия път

преди 2 години

няма да си в парламета, че там се събрахте кой от кой по-голямо недоразумение

421

Цеко

преди 2 години

защо не е арестуван г-на?