164

Анонимен

преди 2 години

Мнозинството от британците нямат нищо против да гласуват за премиер, който е хомосексуалист - гей или лесбийка, съобщи БГНЕС. Това сочат данните от социологическото проучване на Агенция ComRes.Между въпросите за предстоящите президентски избори в САЩ тя е задала и следния въпрос: Дали бихте гласували за политически лидер, президент или премиер, ако той е гей или лесбийка. 75 на сто от запитаните мъже са казали, че биха гласували за гей-премиер.

163

Анонимен

преди 2 години

ГЕРМAНЦИТЕ все едно сa етнос от гейове щом точно те изрекли фрaзaтa:"целият европейски континет е в плен нa стрaхa от осмaнския турчин"

162

Анонимен

преди 2 години

Израелският премиер Бенямин Нетаняху назначи Амир Охана - депутат и негов съпартиец от консервативната партия "Ликуд" за временен министър на правосъдието.Охана е първият член на правителство в еврейската държава с открита хомосексуална ориентация, предаде ДПА. 43-годишният Охана се смята за доверено лице на Нетаняху и подкрепи приемането на закон, който дава на партийния лидер имунитет срещу наказателно преследване. Срещу Нетаняху се водят три разследвания за корупция, но той отрича всички

161

Анонимен

преди 2 години

Настоящият премиер на Люксембург Ксавие Бетел встъпи в брак с партньора сиЗа пръв път в Европейския съюз министър-председател се венча за друг мъж. Събитието стана в Люксембург.

160

Анонимен

преди 2 години

Двама прокурори от Софийска районна прокуратура ме тероризират и дискриминират, защото съм различен и имам гей-влечение. Това пише доц. д-р Чавдар Стоянов - преподавател по международно право до американската посланичка Херо Мустафа. Припомняме ви, че преди няколко години името на Стоянов беше замесено в скандал със студенти заради неговата сексуална ориентация, заради които бе уволнен от Алма Матер.

159

Анонимен

преди 2 години

Норвежка реклама представя Дядо Коледа като гей

158

Анонимен

преди 2 години

Лио Варадкар - първият премиер гей на католическа Ирландия Той е първият от индийски произход и най-младият, оглавявал досега правителство

157

НЕ

преди 2 години

На фашизма..Не на сертификатите

156

Анонимен

преди 2 години

До US Motherfucker: Ясно, ти си от ония лузъри дето нито там си станал нещо нито тук те приемат. Еми това ти е съдбата - въздух под налягане!

155

Анонимен

преди 2 години

Леонардо Давинчи бил гей, нарисувал бил себе си като Мона Лиза

154

Анонимен

преди 2 години

До US Motherfucker "Откъде българите в България вадят заключения за умиращите САЩ, е мистерия." Това не са българи а най-обикновени русохили. Българин и русофил са коренно противоположни понятия. Така че няма никаква мистерия.

153

до мaскaрещия

преди 2 години

ПЛИСКA преведено знaчи Персийскaтa Исус Христос ЛИСИЦA.................КAНA ЕСПЕРОХ с герб "ОРЕЛ с ШЕСТ шипa" нaследник нa МИТРИДAТ ШЕСТИ по кръв потомък нa КИР ВЕЛИКИ бягaйки от юдеотюркохaзaрите се укрил от тях в ГЕТСКAТA си прaродинa ОНГъЛA и тъй нaтaтък.........кой нерaзбрaл нерaзрaл че нямaм време

152

Нато+ЕС-Муслита

преди 2 години

С дъртото бабе Байдън и ев!!ропенделите от Брюксел укрите яко се пре!!***. Кравария им взима националните богатства, евр!!гейската администрация ще им оправи ценностите и след 20 години Укрите ще са пропаднала фалирала територия с ценности на Амбриажи на транквиланти, отглеждащи брадати бежанци!

151

US Motherfucker

преди 2 години

Относно масата. Да не се окаже, че е шведска.

150

От текста

преди 2 години

"Те показват съдбата на хората в страни, които са руски сателити" Я ни покажете съдбата на хората в страни които са бивши сателити :) а! аз я знам тази история! Не съм купил апартамент. Не съм купил вила. Не съм купил нова кола. Карам на сателитната история на родителите си ....

149

US Motherfucker

преди 2 години

До Разочароващо 182 /// Не само набори имам, но и от града от който идвам нито един от приятелите ми, роднините или състудентите не остана в България. Кой идва тук със "Зелени карти", кой изкарва "Бели (работни) карти", но всеки работи, има прекрасни печалби и не съм чул някой да се е напънал да се връща в България. Да, връщат се, за да видят родителите си, въпреки че много от тях живеят тук и се грижат за внуците си. Откъде българите в България вадят заключения за умиращите САЩ, е мистерия.

148

От текста

преди 2 години

И за какво скачаха урките? "членството в НАТО не е сред картите на масата в момента." Те вече колко 8 години търпят глад обезлесяване студ и омраза а САЩ им отказва...

147

От текста

преди 2 години

нищо лично - "омразата му към руския лидер Владимир Путин е дълбока" - нали е нацист. И никога не е виждал Путин но така са го дресирали.

146

От текста

преди 2 години

"украинците сами ще се борят и ще умират" - с мечтания европейски живот, но от студ и сметки...

145

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен: "Жужи точи лиги но няма да му се получи" - С кой се забавляваш и любовните ти игри не са интересни на читателите тука