184

ТAДжИК ФИЛМ

преди 2 години

ХAНС КРИСТИAН AНДЕРСЕН с общ ден рожден с провизaнтия нидерлaндофренски Имперaтор Кaрл Велики от 812г и дотолковa е зaпaдa зa децaтa си......................"МAГьОСНИКA ОТ ОЗ" е гениaлнa рaзбирaемa зa вишисти професори и aкaдемици книгa......................под всякaквa критикa гермaноскaндинaв и прочие детски фолклор и прочие.......нaдявaм се че товa еднотопърво място не е причинaтa зa 11.09.2001

183

Анонимен

преди 2 години

Ако някой помогне на Украйна това ще са шведите.

182

явно Плява някаква

преди 2 години

До US Motherfucker: "Камаро и Лексъс и те, горките, също са лузърчета, защото не искат да се преселят" Явно си пълен лузър и ако изобщо е вярно написаното от теб си си изсякъл българския корен. ТОЕСТ НЕ СИ БЪЛГАРИН! Какво правиш тука тогава?

181

Анонимен

преди 2 години

Има такова заболяване в психиатрията, забравих му името, при което болният изпитва оргазъм при произнасянето или, в случая, изписването на неприлични думи. Хайде, ашколсун, както казват турците, след уригване.

180

ТAДжИК ФИЛМ

преди 2 години

"ДЕЦAТA НA ИСЛЯМA" плюс "ДЕЦAТA НA ИЗРAЕЛ" пердaшaт кaкто си поискaт "ДЕЦAТA НA ЗAПAДНA ЕВРОПA" и товa е единствения им рaзрушителен плюс срещу зaпaднaтa цивилизaция...........ШЕХЕРЕЗAДA е ГЕНИAЛНОСТ ИСТИНСКA в срaвнение с aутсaйдеркaтa Джоaн Роулинг и сие скaндинaвопсихонекaдърност и НAЙ ЛОШОТО:криминaлният престъпник сценaрист нa "ТОМ и ДжЕРИ"......от тaм кръв,оръжие,нaркотии,бели робини и прочие сaмо от ЕДИН цивилизaционен МИНУС

179

Анонимен

преди 2 години

Добре, че се откачихме от тия пияници загубени! Като ги чуя само как говорят някъде и веднага почвам да ги псувам, тия колхозници..

178

Мир и бизнес да има

преди 2 години

Украйна е на няколко стотин км от Москва ,там трябва да се пипа внимаелно ,че ще настъпи една дълга зима за 2 години и толкоз...

177

US Motherfucker

преди 2 години

Да успокоя част от тукашната публика. Говори се, па и се знае, че Джей Едгар Хуувър е имал сношения с мъже, сиреч гейче полицайче. Никой НИКОГА не го е виждал да има встреча с другарка, НИКОГА !!! То и фамилното му име звучи баш като "прахосмукачка" (Hoover) и кой знае колко прах е изсмукал.

176

US Motherfucker

преди 2 години

До Анонимен 228 /// Има какви ли не случаи. Затова казват, че САЩ са страната на чудесата. В края на 19 век нашенецът ***** ***** от София се натрясква като прасе и от ЛаГуардия еърпорт хваща самолет за Сан Франсиско - защо, и той не е знаел. По време на полета започва да пуши. Когато му правят забележка, казва че има боНба. Тъдявашните се посират от страх и приземяват самолета в Шикаго. Това стана преди 9/11 за негов късмет и го глобиха 10 бона в щатски долари.

175

До 228, 230 и др.

преди 2 години

А пък един у наше село, като изхакал козата и се изправили рогата! Хайде, по живо по здраво! И внимавай за рогите!

174

Анонимен

преди 2 години

Първи външен министър гей - в кабинета на Меркел. Гидо Вестервеле, който открито признава хомосексуалната си ориентация, е на път да стане първият европейски външен министър гей, предаде АФП, цитирана от БГНЕС.

173

Анонимен

преди 2 години

Френският министър по европейските въпроси Клеман Бон публично заяви че е гей в интервю за френското гей списание Têtu, в което той също обеща да подкрепи ЛГБТ+общностите в Полша, пише БГНЕС.

172

Анонимен

преди 2 години

229 точно лузър си и по речника ти личи. От ония копаещите крипто точно такъв си. И в момента си лапнал някой вейп.

171

Анонимен

преди 2 години

Сенатът на САЩ утвърди кандидатурата на 47-годишния Ерик Фенинг за министър на сухопътните войски, с което за първи път начело на един от родовете войски на Съединените щати беше назначен открит гей, предаде Би Би Си.

170

US Motherfucker

преди 2 години

До Анонимен 213 /// Да, лузър съм с четирицифрна пенсия, две отгледани, работещи и задомени деца, плюс няколко внучета и внучки - реднеци и реднечки. Всеки си има неговата къща, автомобил - не ЗАЗ или Москвич, а Камаро и Лексъс и те, горките, също са лузърчета, защото не искат да се преселят и просперират в Матушката.

169

Анонимен

преди 2 години

Американски актьор инсценирал нападение срещу себе си, за да предизвика състраданиеАктьорът Джуси Смолет беше признат за виновен по пет от шестте обвинения срещу него. В съд в Чикаго съдебните заседатели определиха, че той е излъгал за нападение срещу него с цел да предизвика състрадание и да тласне кариерата си напред.Според прокуратурата Смолет, който е чернокож и се обявява за гей, е излъгал, че е станал жертва на расово и хомофобско нападение на улица в Чикаго през януари 2019 г.

168

Анонимен

преди 2 години

Може би ще дойде нов Горбачов, да вкара Русия в редицата на цивилизованите държави, да се интегрира с развитите държави! Русия има потенциал, голям процент образовани хора, ресурси, обучена работна сила. Проблемът им е семифеодалната система и империалистическите мераци, без покритие, на Тсар-Государ. Ще се молим!

167

US Motherfucker

преди 2 години

До Анонимен 211 /// Да, съгласен съм с вашето мнение. Ясно и точно!

166

Анонимен

преди 2 години

Том Форд е известен моден дизайнер, работил за Gucci. Той от години живее с бившия главен редактор на Vogue Ричард Бъкли.

165

Анонимен

преди 2 години

Крис Хюс е един от съоснователите на Facebook. През 2008 г. той беше координатор на предизборната кампания на Барак Обама. Той и Шон Елдридж съобщиха, че са сгодени през януари тази година.