224

ЦЯЛА ЕВРОПА...

преди 2 години

МРАЗИ И СЕ ОТВРЪЩАВА ОТ РУСКАТА МИЗЕРИЯ, АЛЧНОСТ И ПРИМИТИВИЗЪМ.... НИЕ, БЪЛГАРИТЕ СЪЩО!!!!

223

Никой не говори...

преди 2 години

ЗА МИЗЕРИЯТА И НИЩЕТАТА НА РУСКАТА ПРОВИНЦИЯ.... А, ТЯ Е СТРАШНА!!!!

222

СМЕХ....

преди 2 години

РУСКИЯ КОМУНИЗЪМ, УМРЯ!!!!!СЕГА РУСИЯ----САМО ХВАЛИ РУСКАТА РОБИЯ....... ХАХАХААА..

221

УКРАЙНА И НИЕ...

преди 2 години

НЕНАВИЖДАМ И МРАЗИМ РУСКИТЕ АГРЕСОРИ , КАНДИДАТИДА НИ ПОРОБЯТ ОТНОВО!!!

220

Анонимен

преди 2 години

САЩ изцяло са заграбили функциите на Украйна и не ги допускат до масата. Целта е да се анексира територията чрез НАТО, населението не им трябва, затова са ги наритали навън на двора.

219

ЗАБРАВЕТЕ:

преди 2 години

РУСИЯ МОЖЕ ДА БЪДЕ САМО ВРАГ НА УКРАЙНА! ПРОЛЯТАТА КРЪВ НА УКРАИНЦИТЕ, ОТ РУСИЯ, НЯМА ДА ДА СТАНЕ НИКОГА ВОДА....!

218

Хм

преди 2 години

До Анонимен---283---Да добавя че две или три големи ядрени бомби взривени над Русия и САЩ за няколго години вследствие на радиацията ще унищожат половината население на планетата ако преди това цялото не е загинало в малки конфликти за храна и вода.Така че ядрено оръжие не трябва да се използва.Това го знаят и военните от двете страни.Мисля че няма да се стигне дотам заради една пиклива Украйна.

217

РУСИЯ Е ВРАГ!

преди 2 години

ТАМ Е КЛОАКАТА НА ЕВРОПА.

216

Хм

преди 2 години

Украинците са прости като нас.Те сами се натикаха между Русия и НАТО. Хората са казали: "Когато двама си мерят вне си навирай между тях ***. А Крим си беше чисто руски.Щом Косово се отдели от Сърбите защото било албанско същото важи и за Крим.

215

Анонимен

преди 2 години

САЩ са гъсто населени, само няколко ракети пуснати от подводници около САЩ могат да унищожат целия континетн Северна Америка. Докато Русия е с много голяма територия и много добре защитена срещу ракети. САЩ могат да нанесат големи поражия, но няма да са фатални. Докато самоте САЩ ще бъдат напълно унищожени. Освен ако Елон Мъск нещо не им е подготвил план да ги кара с теслите да живеят на Марс.

214

Анонимен

преди 2 години

До черния - защо си мислиш, че Русия има нужд от България, и някой кани България да се връща към Русия? Опита на Русия от последните 30 години е, че страните от източна Европа и създават само проблеми.

213

Анонимен

преди 2 години

Украинския народ не е виновен, но от некъде на невинния украински народ са му дошли продажни политици, и сега народа страна невинно, също както невинно страдащия български народ който страна по същата причини.

212

Анонимен

преди 2 години

Русия в момента има други грижи. САЩ са изостанали технологично и нямат хиперзвукови оръжия, но след няколко годони ако излязат от кризата може и да имат, тогава такива ракети в източна Европа в базите на НАТО са заплаха за националнта сигурност за Русия. Затова Русия иска САЩ да изтеглят всички военни структури на НАТО от източна Европа до линията на 1997 и да дадат писмени гаранции. В противен случай Русия ще даде военен отговор на НАТО както заяви Сергей Лавров. Украйна е нещо второстепенно.

211

Барба Ганьо

преди 2 години

Жалко , народа не е виновен ...Да търсят отговорност от продажните си " политици " ...От силно развита държава , направиха от Урайна *** ....

210

черния

преди 2 години

За нас важното е, че България се върна в лоното на Русия и брюкселското робство свърши! Всички тия соросотъпаци ще изчезнат до няколко месеца!

209

Трябва ли изобщо

преди 2 години

Трябва ли изобщо да съществува държата Украйна? Ами не е задължително само се пречка и създават проблеми.

208

Вън Комиците

преди 2 години

....от Украйна и нещата ще се наредят

207

Анонимен

преди 2 години

Украйна е фейк държава като грипчето Коко 19,всеки знае че ги има но никой не ги е виждал..

206

Анонимен

преди 2 години

Украйна е на масата, а Путин на кревата в поза партер. и ...чака *** на Байдън.

205

Анонимен

преди 2 години

Украйна е една пропаднала нация от алкохолици. А женската й част - всички знаем какво "работят". Известни са по целия свят.