17

Анонимен

преди 2 години

Това е манипулативен подкуп и мерзост пред Бога. Бедни хора да ги купуват със 75 лв, за да им бият вредни и опасни ваксини.

16

CcC

преди 2 години

До 15. Не знам аз кой откъде пада. Въпросът ми беше дали някъде в друга страна от ЕС има такава ковид надбавка за пенсионери. До колкото знам ББ не се е вихрел в други страни! Искам да знам има ли такъв прецедент, проблем ли виждате в това?

15

Анонимен

преди 2 години

1. През декември се обявява, че вапциниран пенсионер ще получи ОЩЕ 75 лв.2. През януари ВСЕКИ пенсионер получава ПО-МАЛКО !3. Междувременно, говнернмента ви уверява, че НИКОЙ не е ПРИНУЖДАВАН да се вапцинира ?!?#ВИЖМИОКОТОДАЛИНЕПЛАВАТПАРАХОДЧЕНЦА

14

Shark

преди 2 години

До14. И аз искам ковид добавка към заплатата. Защо за мен няма? И за работещите като мен.

13

Анонимен

преди 2 години

До CcC - Щом падаш от нЕкъде си, да знаш - преди 2 години премиерът Бойко Борисов отпусна добавка от 50лв към всяка пенсия. Никой не е карал никого от следващите управници да запази тази добавка!

12

Анонимен

преди 2 години

Защо си вкарвате втори автогол като не увеличавате пенсиите чрез индексниране за 2018 и 2019 а с добавка? Това не е пенсия а втора добавка. С нея как ще се справите с трета добавка ли? Мислете не действайте шаблонно.

11

Анонимен

преди 2 години

Много сте прави - няма какво да ги мислим пенсионерите с 1400 лева пенсия. Но въпросът е за другите, чиито законно признат стаж орязаха, и на които окастриха съвсем пенсиите. Защо близо година ковид добавката се изплаща от бюджета на НОИ, като е соцподпомагане? Алабализми за будали!

10

CcC

преди 2 години

Имам един въпрос - в коя друга страна има ковид добавка за пенсионерите? Има ли такава, ако да, коя? Ако няма и това не е практика в Европа, кой, как и защо реши да се дава? И не ми казвайте "Колко са пенсиите в Европа?", защото веднага ще ви запитам : Колко са заплатите в Европа, колко са детските и дали има деца, за които няма места в детските градини и събират ли хората капачки за кувьози?

9

пенсионер 1

преди 2 години

До Анонимен всеки остарява.Не се подигравайте със старите хора има Господ и чува!

8

пенсионер 1

преди 2 години

Искам си увеличението от 2018 и 2019.Не ви искам добавките!Пак искате да измамите старите хора!

7

Lina

преди 2 години

ку.релацията в момента казва, че затваря всичко " симетрично ".Каквото и да е това.Толкова с Бостерите.

6

Анонимен

преди 2 години

Както върви ПП ще паднат преди да са изтекли стоте дни .

5

Промяната

преди 2 години

Над 1 000 000 (един милион) пенсионери !?! не се броят. Преди изборите им обещаваха поне 120лв отгоре на всички. А сега се оказва че вместо това на половината дори са им взели от мизерните пенсии. При положение че цените хвръкнаха далеч нагоре.

4

Анонимен

преди 2 години

като е за социално подпомагане , аде светни ме как един пенсионер дето се чуди какво да прави цял ден и със чист доход от 1400лв има нужда от социална добавка а аз работещия за 650 брутна заплата подчертавам брутна със 2 деца нямам нужда от нищо а само от това да пълня хазната

3

Дедо Пенс

преди 2 години

Факт е,че намалиха пенсиите от новото правителство !!!

2

Анонимен

преди 2 години

БЪЛГАРСКИЯ ПЕНСИОНЕР СИ Е ИЗПЯЛ ПЕСЕНТА. МИСЛЕТЕ ЗА РОМСКИТЕ ДЕЦА ТЕ СА БЪДЕЩЕТО

1

Анонимен

преди 2 години

Абе каква е тая ковид добавка за ПЕНСИОНЕРИ?! ЗА КАКВО?