49

SHEFA

преди 2 години

Безработните там взимат повече от работните тук.

48

Глух Пор

преди 2 години

Тия закупени милиард ваксини трябва да се оползотворят от населението там, защото и на Африка не и трябват като дарение дори, само ще замърсят природата и водата, с генетичния разтвор, ако ги изхвърлят. От Африка вече казаха не веднъж че Омикрон е само едно кихване.

47

do 7

преди 2 години

Germania vaobshte ne e s nai-visok % milioneri. Dori v Evropa ne e mejdu parvite, naprimer Francia e s po-visok % i tia ne e na parvo miasto. Vaobshte Germania e "gola voda" na fona na niakoi pretencii. Mnogo drugi evropeski darjavi sa po-bogati ot Germania bez da vdigat mnogo shum.

46

Анонимен

преди 2 години

Ефектът не е на ковид, а на глупави решения и лобиране за простотии. У нас хората на възраст 20-59, т.е. работещите, имат смъртност почти 0. 4473 човека за 2 години епидемия при 495582 регистрирани случая или 0.9% умрели заразени. Витанов говори за поне х 5 случаи. Ама то умирали 0.16% от заразените! Защо тогава тия хора имат сертификати, локдауни? Особено че при омикрон няма вече грам умрели извън статистическа грешка, а у нас- 0... 60+ са с 10% смъртност и там ок да ги пазят, ама всички....

45

Анонимен

преди 2 години

Върховният съд на САЩ блокира заповедта на Байдън за ваксинация, носене на маски и тестове в големите компании. Остава за доразглеждане дали да се ваксинират задължително медиците. Нали беше напълно законно и конституционно всичко около сертификатите? Защо така американците казаха, че не е?NBC news Supreme Court blocks Biden's Covid requirements for businesses, upholds health care workers mandate

44

Анонимен

преди 2 години

Не "Ефектът от COVID ..." , а "Целта на COVID ..." !

43

Анонимен

преди 2 години

запада тотелен разпад на всичко ,което се бориха от 1945 г. Бъдещето на европа няма такова понятие ще висиш постояно в къщи масови фалити на фирми. Аз лично ще емигирам някъде в африка там няма този цирк със скафандри и зелени документи

42

Eins Zwei Polizei...

преди 2 години

"Ja ja wunderbar..."...Ja, aber nein!

41

fact

преди 2 години

РАСОВАТА СЕГРЕГАЦИЯ ТАКА ПРАВИ!

40

Случаен минувач

преди 2 години

Преките загуби на Германия за 2 години, откакто е почнало това чудо, наближават 1 трилион Е. Колкото и силна да е германската икономика, не може да се справи. Над 50 000 фирми са фалирали. Да не говорим, че трябва да хранят нав*леци от всички арабски държави, дошли в Германия само за социални помощи, неработещи.

39

Леша

преди 2 години

Ще им се наложи да крадат повече от такива като нас.

38

Някоя

преди 2 години

ДОо Анонимен:Благодаря, автокоректорът на телефона ми не го знаеше 🤣🤣🤣. Надявам се, че Ви е доставило удоволствие да коригирате изказа ми. Българският език все още не съм го забравила и смея да твърдя, че правописът ми е отличен. Вие вероятно нямате аргументи, с които да си послужите, та се хванахте точно за тази грешка 🤦🏻‍♀️...

37

Хъксли

преди 2 години

Готвят се бъдещите социално слаби. Те ще са 90% от населението. Ще получават минимум от държавата под формата на храна ГМО и забавления (виртуален живот след социален апокалипсис - Мета вселената на Зукърбърг)

36

Анонимен

преди 2 години

До 39 Накоя . . . различни критерий. . . Пише се . . . различни критерии . . . или . . . различен критерий! Обикновено с дефицити трудно се дават съвети!

35

преди 2 години

Освен това да карантинират служителите за да не могат да излизат. И да ги сложат на соц. помощи. Така ще се оправят нещата безспорно !

34

Stalinista

преди 2 години

От непълния работен ден страдат само работещите. Капиталистите си точат помощите, а непълният работен ден, често е пълен работен ден с допълнителни часове!

33

Анонимен

преди 2 години

Руснаците имат много повече пари нот немците

32

Някоя

преди 2 години

До Анонимен: Цената от първия ми договор за доставка на електроенергия от 2012 година е 21 цента за киловатчас, в момента цената за киловатчас ми е 32 цента. Цената се формира от различни критерий, например от дела на електроенергията добита от възобновяеми енергийни източници и съответно доставчиците предлагат различни тарифи. Освен това човек сам може да избере доставчика си на електроенергия, а не както в България, един доставчик да е монополист за определен район.

31

Анонимен

преди 2 години

Живеят в Германия и хората са компенсирани и най-важното в Германия има работа, който иска веднага може да си намери нещо друго и да излезе от търговията, която основно е засегната. Не вменявайте трагедия. Животът си тече нормално, най-работещата икономика в Европа и статистика с куп незаети места.

30

Анонимен

преди 2 години

И тези хора им трябва Възраждане!