462

Запозната

преди 2 години

Който няма бустерна доза да влиза в гроба. . Не ни трябват на нас хора сеещи зарази.

461

Анонимен

преди 2 години

кукла на конци на хазарите....продажник Кирчо

460

Анонимен

преди 2 години

Киро нали е сертифициран? Що се крие като лигав наглец??? С какво се мисли че е повече от несертифицирани те? Сертифициран по наглост и дебелоочие!!!

459

К. Петков

преди 2 години

Е слуга на юдео масоните и Лукавия.И да припомня че всеки който си е направил PCR 'тест' вече носи белега на Дявола на челото си, от вътрешната страна (в синусите)Честито и приятно прекарване в Ада.

458

Момчил Воевода

преди 2 години

ОСТАВКА! НЕЗАБАВНА ОСТАВКА,ЕВРЕИНО !

457

Da

преди 2 години

До АнонименАбсолютно съм съгласен с последните изречения. Пълно е с ***, мислещи, че местата за паркиране са техни, разкарващи се с ножки и кучета. Готови да убият за нищо. Иначе храним сумати полицаи, които никакъв к*р не държат.

456

Нане

преди 2 години

Да питам *** на корнела, как се чувствате в корелация с тоз завършен ***... Чао сте завинаги от парламента и вие...)))

455

Анонимен

преди 2 години

Ако си пич, утре Костадинов на съд.....Организиране и нападение на Парламента и държавен преврат...Миналата година в Щатите наркоманите, които нахлуха в Капитолий, сега гният с присъди по 140 години затвор...Жалки фашистки партии, заради които болниците са претъпкани с невинни българи, защото на някой му е скимнало, че може да убива, да драска коли по паркингите или да си разхожда бойните кучета по градинките сред хората и какво ли не....БЕЛЕНЕ

454

Анонимен

преди 2 години

Зеленият сертификат е абсолютна безсмислица и йезуитско изнудване на хората да се ваксинират... независимо, че управляващите лицемери твърдят, че не задължават никого...Тези чepвeи в МС рано или късно ще видят резултата от подлите си действия...

453

Анонимен

преди 2 години

Много отворен го раздава за човек избран не от народа а от машини за броене на ЦРУ.

452

Анонимен

преди 2 години

Петков, прекалено си интелигентен, за да се справиш с аборигените....За тази държава трябва здравата ръка на страха и диктатура...Просто Бойко, Герб и ДПС си бяха на мястото...Те ги крадяха и не ги имаха за хора, но народа беше послушен, смирен и го тресеше Стокхолмския синдром.....Бягайте далеч от това невежество, образовани и млади хора...Тук е нужно тоталитарно управление и връщане на жителството. Всеки който им обещава, че простотията ще се толерира, влиза в Парламента.Смея се и плача.

451

Анонимен

преди 2 години

ПП не разполага дори с 5% подкрепа от обществото.

450

Галин Костов

преди 2 години

Щом си толкова твърд се готви за нов протест. Само че този път не знам какво ще измислиш за да се скриеш! Сигурно ще посетиш роднини в Канада. Направо го и не се връщай повече!

449

Анонимен

преди 2 години

Къде е Канада?Имаше една песен на НЛО!

448

Анонимен

преди 2 години

Мисията на Копейкин е невъзможна!

447

Анонимен

преди 2 години

Разкарай се продажник неадекватен.Докато още не са те набили

446

Нане

преди 2 години

Как е ленка кирчу, смуче ли добро смуче ли за 25 000 заплата... Мъ грозницата канадска, ща нарита и не мож си платиш обезщетенията на дечищата канадски... Клошар шъ ставаш...)))

445

Анонимен

преди 2 години

ПП е ГМО на Мустафъта и Падеф!Сбирщайн от сополанковци!

444

Анонимен

преди 2 години

Тия нямат срам.. Довчера аз ли казах, че ваксините няма да бъдат задължително? Вече обърнахте палачинката? Каквото Европа Ви диктува вие ги изпълнявате..

443

Мухахахахахахахахаха

преди 2 години

Как му издърпаха ушите на бачо КиКо ...кат отиде при Урсула , че може и с кожения колан да го е минала , да си знае и да не си позволява мнооо !!! Пак ще гласуваме на пролет ....Бачо КиКо и БаЦе да си стягат задните части....