502

Вируслав

преди 2 години

Не стойте по форумите а излизайте на улицата. Всеки ден! Сега! Защото скоро ще е късно. Бавно, но непрекъснато заради тези сертефикати се набождат все повече и повече хора. Това е и целта! Тия които му дърпат конците на твърдия Кирчо, знаят, че когато ваксаните станат пълно мнозинство, а те ще станат, тогава точно може да затегнат обръчите докрай. Защото ваксаните няма да протестират, щото си имат сертификати. Така постъпиха навсякъде!

501

Анонимен

преди 2 години

Невъзможна е, защото ще ви спрат парите от ЕС и няма фондове , няма хонорари!Просто като казваш А, трябва да поясниш и да кажеш и Б. Ето кой ще изкара България от ЕС, защото нещата натам вървят. И то преди да сме приели еврото. Продължавайте с рестрикциите и дискриминацията и налагането на ваксините и сами ще изкарате страната от диктатурата на проклетия евросъюз.

500

Буко Баламата

преди 2 години

Истината е че не може да се служи и на народа си и на западните кукловоди.Просто интересите се разминават.Едните се борят да оцелеят другите да ги унищожат.

499

Анонимен

преди 2 години

Новият премиер вече е ясен, въпрос на време и формалности. Той сам си каза нашата партия ще управлява, не ще да е случайно, сигурно и някоя гадателка му е предсказала. А този е пълен провал. Най-добре да си подаде сам доброволно оставката. Голям страх от фашингтон. Не са го тренирали в харвард как се дават отрицателни отговори, без да могат да ти опонират. Слабо подготвен.

498

Анонимен

преди 2 години

Ама верно сертификат за тук не ни трябва.Е който ще пътува в чужбина нека им показва там,но тук за какво ни е?Който иска може да се ваксинира и да не си вади сертификат,какво толкова?Но за фалшификация трябва да има строг закон.Поне затвор минимум колкото си е за документна измама.Та без сертификат да може,но извадиш ли го трябва да е истински!Няма да се излагаме пред чужденците я!:)))

497

Анонимен

преди 2 години

Усещам как тоя ще бъде изгонен от България с шутове. Съсипа държавата за 1 месец. И други са крали но такова нещо в света не е виждано

496

Анонимен

преди 2 години

Зализания е по-зле и от бат Бойко. Тези мерки са антиконституционални. Ясно е защо е избран - да защитава про-ваксърските интереси на компаниите на големия брат.

495

Анонимен

преди 2 години

Go Brandon!

494

До 509

преди 2 години

Прощавай, сложих ти плюсче по инерция, защото другите бяха все против него, та се увлякох ! Оставаш си с едното (навярно твоето собствено) !

493

Анонимен

преди 2 години

Зелен сертификат, зелена икономика, всичко зелено няма що, по-скоро е за червено щот те ограничават

492

Аха

преди 2 години

Значи ще се върви към оставка и нови избори ! Кирчо по инат вече заприлича на северномакедонски политик !

491

Анонимен

преди 2 години

Чавал за каво да плащам 100лв за пср тест след като имам 3 ваксини модерна?

490

Анонимен

преди 2 години

Само да не вкара тук американски войски, че става лошо. И ваксъри и анти ще станем мишени за интересите на краварите.

489

бай Мемет

преди 2 години

Фостафка!!!

488

Тодор

преди 2 години

ЗА КАНАДА КАЗАХ !

487

Анонимен

преди 2 години

"Кирил Петков твърд" -- това е невъзможно.

486

Хардлайнерка

преди 2 години

Канадец продажен, нали уж при 70% чипирани щял си да го махаш. Аз съм учила биология 6 години и знам, че това не са никакви ваксини. Това са експериментални коктейли, които вкарват във вас чип и неща, които ще разрушат вашата свобода. Ще бъдете управлявани чрез 5G системите. Така, че никой да не се ваксинира.

485

ууу

преди 2 години

Затова си вземай парашута и отлитай за Канада.

484

мафия

преди 2 години

Оставка!

483

Анонимен

преди 2 години

Киро отменяй сертификата или си подавай оставката! Няма да мине номера че било невъзможно да се отмени.