522

Lina

преди 2 години

кирке, остани си за постоянно карантиниран. Отива ти.

521

Липи

преди 2 години

Вирусът трепе хора с неандерталски гени. Най-много с такива гени са сред европеидната раса. В Африка сред местното африканско население няма неандерталски гени, има ги само в арабските държави в Африка и сред емигриралите там европейци

520

Фенка

преди 2 години

Браво, Кире!

519

123

преди 2 години

Да подава оставка! Следващият, който дойде ще отмени сертификата!

518

Анонимен

преди 2 години

Пременил се Киро, погледнал се - пак киро

517

Анонимен

преди 2 години

До няколко месеца, като станат 50% + набодени, ще вкарат задължително за всички и ще глобяват и затвор. Каквото става в чужбина става и тук, просто след няколко месеца закъснение

516

Да така е

преди 2 години

Хубавец си беше Кире. Сега си в муцата, като Владо Въргала. Не го казвам с лошо чувство. Влао е пич, но много изстрада. Ти изглеждаш много по-зле. Бегай бързо у Канада, щото Руменчо Радев ти крои шапчица. Червената Шапчица. Вълкът, ще те изпапа. Не бъди глупав, а бягай и не се връщай, че ще те изпапа Големия Вълк.

515

Ваксина? Не, мерси

преди 2 години

Навий си зеления сертификат на руло и го сложи там, дето слънце не огрява. След това си постави няколко бустера. На същото място!

514

Анонимен

преди 2 години

Защо всички толкова настояват за ваксинация, а не за имунизация. Голям брой хора са преболедували, тоест са имунизирани, но не винаги броя антитела е достатъчен за издаване на серт.

513

От Берлин

преди 2 години

До Вируслав Най-добрата преценка на ситуацията, Брат! Благодаря ти

512

Анонимен

преди 2 години

,,Пандемията,, следва естествения си ход и не се интересува от ваксини,бустери,зелени сартификати.....и цунами.Африка-6 процента ваксинирани от цялото население,мисля че трябва да са измрели...да ама не.Нека главите ви не служат само да ви носят феса.

511

Ооо

преди 2 години

Същата работа като преди.. плащат на едни 100 човека а организират протест, те водят още 1000 събрани от фейсбук и налагат решения за милиони Това беше проблема на предните, това ще изяде ушите и на тия!Какви преговори ако си сигурен, че правиш правилните неща? Изслушай какво имат да кажат ако говорят нормално но за какво са ни 240 депутата, представители на области и общини, кметове и т.н ако хората трябва да ходят пред НС да си кажат исканията? Къде е промяната ако методите са същите ?

510

Тихомир Димитров

преди 2 години

Само аз ли виждам прилика между обясненията на Киро и Боко. Отново имало пострадали служители на реда, отново лоши протестиращи, отново ...... тоя е същия като предния, но с дипломи. Същата куха, напомпана, мислеща си че знае всичко, празна кратуна.

509

Факт

преди 2 години

Така му е наредила световната мафия сащ!

508

Анонимен

преди 2 години

Кириле, букна ли си еднопосочен билет до Торонто вече? Ако не си, време е да го направиш, моето момче! Недей с лошо, че у нас лицата с твърди антибългарски позиции обичайно си тръгват с меки глави.

507

Анонимен

преди 2 години

Няма да се махне дори и да няма ковид.

506

88

преди 2 години

Киро вика, че иска да отиде на преговори ама предварително казва , че зеленият сертификат няма да падне....е за какво ще преговаряш с хора, които искат сертификата да падне тогава.... няма да си изкара мандата, прекалено антибългарин е

505

Престъпмисъл

преди 2 години

Кире сгъвай парашута и марш към Канада!

504

Анонимен

преди 2 години

След, като ваксинирането е доброволно, защо се ограничават правата на неваксинираните с този йезуитски сертификат...?

503

Анонимен

преди 2 години

Пoдлецът Кацаров и неговия последовател Киро Ментето просто изпълняват заповеди от Брюксел. Сертификатът е чиста проба йезуитско изнудване на хората да се ваксинират.