11

Анонимен

преди 2 години

В България така няма. Ума само слугинаж който обслужва силния на деня5

10

Анонимен

преди 2 години

Разследващата журналистика е платена журналистика на която може да си платиш за да окаля когото и посочиш. Вече е нужно да убиваш някого. Достатъчно е да им платиш и да насъскаш срещу него журналистите и те ще го разкъсат.

9

Анонимен

преди 2 години

Истината е че Христо получава пари от Прокопиев, а той пък ги взема от НПОта и фондации.

8

Анонимен

преди 2 години

Иванов се опитва да отмести журналистите от сегашната власт и да ги насочи другаде. Що не каже Иванов колко хора уволни сегашната власт и назначи двойно повече свои хора? Иванов тръгнал да командва журналистите?!

7

А кой

преди 2 години

Да разследва "разследващите журналисти ?Или те са недосегаеми и могат само да обвиняват,нещо като алтернатива на прокоратурата!

6

Анонимен

преди 2 години

Полиция и прокуратура се занимава с кокошкарство и казанджийство, Рашков връща сталинистката система на кварталните милиционери, пък Иванов иска журналистите да разследват тежката корупция и "усвояването" на милиони/милиарди от бивши управляващи, техните фирми и олигарси? Журналистиката е 4-та власт и трябва да е коректив на управляващите, а не да разследва тежки престъпления. Журналистите трябва да следят за правилността на вашите политически решения, назначения и пр.

5

перко

преди 2 години

Кръгът Кпитал и ДБ! Каква идилия?

4

Анонимен

преди 2 години

То от бивол имаха преди години едно хубаво разследване за злоупотреби с пари от ЕС, където беше намесено името и на секретарката на Христо, настоящ правосъден министър..

3

Диана

преди 2 години

Не трябва журналистите да правят разследване на престъпни случаи - това може да е опасно за тях! Работата с престъпници изисква специален подход, отношение, умения и не трябва да поставяме журналистите в опасност, според мен..Има частни детективски компании, към които хората може да се обърнат ако са недоволни от държавното разследване...

2

Сериозно?

преди 2 години

И коя престъпност преборихте досега, че нещо не мога да се сетя?

1

Анонимен

преди 2 години

Дамаджанов къде се покри. ПиАр акциите му рязко спряха. Що тъй?