56

Иска

преди 2 години

Всяка жаба да си збае гьола Не е работа ба пишман медиците да се бъркат по медицинските въпроси А да си гледат работата как могат да разделят на 3 магарета сламата

55

Добри Чинтулов

преди 2 години

СТАНИ,СТАНИ ЮНАК БАЛКАНСКИ...Догде е мъничка змията,елате да се съберем!С крака да й строшим главата,свободни да се назовем!

54

Анонимен

преди 2 години

Траволта да емигрира, по-добре

53

Гео Милев Септемри

преди 2 години

Нощта ражда из мъртва утроба вековната злоба на роба в ръцете-не с бляскави шпаги,а с прости тояги, шопи със сопи с пръсти с копрали с търнокопи с вили с брадви с коси стари и млади-се спуснаха всички отвред-като отприщено стадо от слепи животни, безброй яростни-с викове с вой полетяха напред без ред неудържими страхотни велики: НАРОД! Глас народен: Глас божил С хиляди ножа прободен народ - затъпен унижен по-нищ и от просяк, останал без мозък без нерви въстана и писа със своите кърви: СВОБОДЕН

52

Възмутен

преди 2 години

Кунчо маймунчо,не може да не ти е известно че шефовете ти от фашизо7дната СЗО обявиха препоръката да не се слагат бустерите защото е безсмислено!Не се прай на лyд!

51

Darth shadow

преди 2 години

пълния провал и кирил лудото ще паднат с гръм и трясък да се крие лудото под полите на хефер мустафа от народа иначе жив ще го разкъзаме..

50

555

преди 2 години

Уважаеми съотечественици, ако държите на вашето здраве и това на вашите любими хора и приятели ви призовавам да гледате 2 видеа ,които разкриват пълната картина на това което в момента най-много ви интересува - истината за пандемията. Първото видео е беседа на патоанатома Стоян Алексов с министър Ст. Кацаров .Напишете на ютуб:-"Не се умира от а с корона вирус" Второто видео е със световно известен лекар,лекувал Д. Тръмп.Напишете на гугал:"едно интервю задължително за гледане"Отваря очите !!

49

Шака Зулу

преди 2 години

До Анонимен 51 от ЮАР Прав си! Нали баща ти е от Совето! Комшия ми е!

48

Darth shadow

преди 2 години

на теб койти вярва ходещ съживен труп кунчев..

47

Класическа

преди 2 години

Българска Революционна музика от времето на Априлското Възстание здвучи пред парламента... хората се събират, вече има тълпа, а е едва обяд, чакайте да видите като свърши работният ден!!

46

Пред Парламента

преди 2 години

сме вече, началото на Краят на Фалшивата Провяна е поставен!

45

ОбщоНационален

преди 2 години

Протест започва днес и няма да спре, докато лъжливата Промяната не Панде! само факта, че Кунчо, още определя начина ни на живот е доказателство, че Промяната е фалшива!!

44

Анонимен

преди 2 години

Кьорфишеци...В Лидъл и Кауфланд влизаш без хвърчащата зелена бележка и си купуваш всичко-едене, пиене, га.щи, презервативи.., а в китайския магазин до него може. Това го е измислил "смел борец". Явно вирусчето си има график, и си избира промоцийките-тука-има-тука нема. Смешковци...

43

Анонимен

преди 2 години

Лапайте пари за сметка на умрелия народ .Вие сте мишки ,мислещи единствено за техните си .Народа кучета го яли .Пред господ ще отговаряте за делата си .. вие носите отговорност за починалите .Не ви ли е срам бе ,не ви ли е жал ,колко хора погребахте !! Дано Господ ви накаже скоро ,всички до един от НС .Локдаун *** ,локдаун е мярката която ще ни спаси поне малко .Яд ме е че съм "българка ".В другите държави мислят повече за народа си .Когато трябва има локдаун ,тук се мре .Нещастници

42

Алко

преди 2 години

Кунчо, оди си шибни бустера и тоя път гледай да си останеш в интензивното форевър!

41

Анонимен

преди 2 години

Нали ваксувани и със зелен амулет се проверяват на границата при влизане. Как е минал микрона бре? Тотално взеха да си противоречат в лъжите...

40

до 52

преди 2 години

Да, затова страните с ниска ваксинация са с най висока смъртност. От ваксините ще да е. Най-вече от непоставените.

39

Анонимен

преди 2 години

Що не затворихте границите и не спряхте полетите ами напускахте 60 000 прокажени. Сега ние ли ще опъваме каиша заради вас неандерталците. Ние които нямаме пари да нахраним децата си. Ние ли ще патим заради тези дето си веят зад.ниците напред назад Всички сте за въжето за умишлено заразяване на милиони народ.

38

Анонимен

преди 2 години

КуМчев, що ли не ти вярвам.........Ние не сме ваксана Еуропа и тук вълната ще протече в стил Южна Африка където ваксаните също са МАЛЦИНСТВО !!

37

Димитър Кетипов

преди 2 години

Изчакайте заразените да стигнат 20,000 на ден и тогава пуснете децата онлайн, кавали такива.