76

Анонимен

преди 2 години

Кунчев се надървя от надървената крива. Серийните убийци и те.

75

Анонимен

преди 2 години

Платения сороспитек пак се опитва да говори.

74

!

преди 2 години

До Анонимен 81 - Всичко което си описал като симптоми , ги имам откато започнах да пия "домашна" още през 70-те : Дрезгавият рокаджийски глас , блуждаещият поглед , загубата на вкус след първия половин литър ! Костите и мускулите ме болят след като се овъргалям в канавката или по стълбището , а мистичната мъгла около мен и загадъчният ми вид са от цигарения дим !!

73

Дан сан

преди 2 години

Куньо е актьор.Изживява се като българския Бърт Рейнолдс.

72

Анонимен

преди 2 години

Тоя много хрисим - даваха по новините, плямпа като робот. Трябваше да ни обясни на нас невежите, че хората, преболедували "страшния" вирус и имащи антитела, но не се убождат, с нищо не помагали пандемията да отшуми. Затова трябвало да отпадне сертифакът, издаден на базата на наличие на анттела.Тоз измисли нова имунология само и само да си изрецитира думичките. Преди мислех, че той си вярва, но след тази глупост започвам сериозно да се замислям дали наистина не е на фармахранилка.

71

...

преди 2 години

Тоя *** още ли е сред живите

70

Мдаа,

преди 2 години

БНТ-Новини 11.01.2022 - Експерти на СЗО предупредиха, че прилагане на бустерни дози на оригиналните ваксини за Covid-19 не е жизнеспособна стратегия за справяне с вируса, а са необходими нов вид ваксини. Нещо пълно мълчание в медиите за това съобщение, мълчат и "експертите" дето са на всички начални страници по всички медии! Що така бре?

69

Анонимен

преди 2 години

Какъв е тоя налудничав инквизиторски поглед. Преди "доброволната изолация" за 3 месеца не беше такъв.

68

Анонимен

преди 2 години

симптомите са: дрезгав глас.малко драскане на гърлото.чувстваш набъбнала лигавица.много малко хрема.отвреме на време запушен нос.болят те мускули и кости .но не много.на вторият ден 37.2 и правиш ПСР в офиц.лаборатория .излиза положителен.никой не ти казва омикрон ли е или делта.

67

Анонимен

преди 2 години

ние сме с бустер 3 ваксини аз съм и с инфлунак а сме положителни с пср.никъде не ходим освен до хр.маг.и аптека.започва с дрезгав глас.драскане на гърло и съвсем лека хрема.малко болки в гърба и после 37.2 затова направихме тестовете ПСР по 90 лв +положителни.личната лекарка не си вдигаше телефона.

66

Анонимен

преди 2 години

До Тоя път - Това е заради сметките за тока и продуктите за мезе , но може да не си разбрал , а да си мислиш че са "патриоти" ?!

65

Анонимен

преди 2 години

Айде някоя загрижена за народа медия вече да вземе да публикува симптомите на върлуващия с ярост омикрон

64

Darth shadow

преди 2 години

ангел кунчев червей ще те върнем обратно при мъртвите с кол в сърцето..

63

Тоя път

преди 2 години

просто се чувства, че Народа дето се е събрал пред Народното Събрание е бесен, преди малко минах от там и просто във въздуха се чувства!

62

Анонимен

преди 2 години

До Български Патриоти - Отивайте на съседния площад или започвайте да си стъпвате по главите - така че образувате втори етаж !

61

д-р Ох Боли

преди 2 години

Комшията е "математик" , но онзи ден разбрах , че си е отворил лекарски кабинет , и като пийна две ракии изплю камъчето , и каза че имал амбиций да присажда и пилешки мозъци !!

60

Български Патриоти

преди 2 години

Площада вече е почти пълен, почнаха да се събират и хора зад редицата от полиция, т.е. между полицията и парламента, тъй като мястото на площада почти свърши!

59

Анонимен

преди 2 години

66 с тези ваксини, а за се разработят нови ваксини, които да се слагат. Чети целия текст, те само заглавията на днеса

58

Тий Бял Дунав

преди 2 години

Тих бял Дунав се вълнува,весело шуми и Радецки гордо плува по златни вълни. Но кога се там съзирва козлодуйски бряг, в парахода рог изсвирва, развя се байряк. Млади български юнаци явяват се там, на чела им левски знаци, в очите им плам. Гордо Ботев там застана младият им вожд па си дума капитану, с гол в ръката нож: Аз съм български войвода, момци ми са тез; ний летиме за свобода, кръв да леем днес. Ний летиме на България помощ да дадем и от тежка тирания да я отървем.

57

Анонимен

преди 2 години

Супер. Най-накрая масово заразяване. Ей това трябваше да се случи. И е супер....