12

1вата-

преди 2 години

няма пари. 2-безпаричие 3-липса на финанси 4-недостиг на кеш 5 - нисък доход 6- глад 7 недоимък , има и още ама тва са "главните"

11

от опит

преди 2 години

Много се обичахме с моята, взехме апартамент, освежихме го и се нанесохме, като мина година време и се започна , - "Паркета не ми харесва, дай да сложим ламинат" (!?) , "Вратите стари, цвета на спалнята не ми харесва, лампионите стари ..." и се оказа че на месец плащаме 500лв ипотека и още поне толкова за всякакви ремонтчета , с които не се повишава цената на жилището

10

какво се чудим

преди 2 години

Най важната и единствена причина да се карат хората за пари е че не растат по дърветата.

9

анонимна

преди 2 години

Аз също смята, че причините са тези две отделно за мъже и за жени, защото бившият ми искаше да отговарям за детето, за къщата, за парите, за заема, за сметките, за чистотата, за храната, за рождените дни на неговите роднини, за здравето на баба му, ии накрая аз си казах - а бе я си гледай работата.....

8

анонимен

преди 2 години

Две са основните причини да се карат и изобщо да не се женят - жените харчат за парццццццалаци, ненужно и скъпо обзавеждане защото еди-кой си имал едикакво си, а мъжете са готованци и си въобразяват, че жените трябва денонощно да им слугуват. Накрая и двата пола проумяха, че да търпиш цял живот е най-голямата глуууупост на света.

7

Sk

преди 2 години

Тук се говори само за връзки. Аз ще говоря за семейство. То е като гнездото. Всяко семейство си прави гнездото по_лекичко, а за това трябват неминуемо пари. Всичко се купува с пари. Такъв е животът.

6

ЦИНИК

преди 2 години

М чи тоо най паче за пари съ карат,и заради тях съ разделят ! Кът свърши парътъ и свършва либофта !

5

Жена

преди 2 години

Ако щете, вярвайте-пълно е със зестрогонци. Съвременните мъже се женят само ако жената е по-богата и имотна, ако пък не е-предпочитат "сериозна връзка", а ако се излъжат-дете, но брак не предлагат. Било отживелица.

4

Анонимен

преди 2 години

Причината е само една - няма достатъчно

3

Тираджията

преди 2 години

Ако изкарва пари,да ги харчи за квото иска.Ама като не е изкарала 2 лева през живота си,какви претенции може да има?

2

Анонимен

преди 2 години

Няма нищо по-тъпо от мъж прахосник. А ако е и с комплекси за малоценност, леле майко.

1

Just Бронхилда

преди 2 години

Има много повече причини 3-ките да се карат за пари и за без пари!