16

Анонимен

преди 2 години

Бойко Рашков?

15

Анонимен

преди 2 години

Тоз как се е качил в колата изобщо?

14

Ахмед

преди 2 години

Много важно. "Който пие зло не мисли." - българска поговорка.

13

xaxsasбв

преди 2 години

Алкохолиците са супер безрасъдни. Много жалко племе ще се окажем. Колкото повече чета новини толкова повече побеснявам, че аз дето пуша марихуана и се грежа за кой ли не съм престъпника на държавата, а тия са пълната нула. Колят се, бият се, шофират неадекватни. Ако влезнете по районните ще видите, че там е пълно с работещи младежи на по 18-25 години, докато десетки униформени работят с дилъри. Определено е време за законодателни промени. Толерират се пълни неудачници и се съсипват децата.

12

А

преди 2 години

Ако знаете още колко не ги хващат, сигурно свят ще ни се завие. То са началници, кметове, полицаи, съдии, прокурори и вся осталная ***.

11

анонимен

преди 2 години

При следваща пандемия пак ще се ходи без маски и няма да се ваксинират много хора, ако няма глоби. За липса на маска или за неправилно поставяне, да бъде глобяван въпросният. Контрол от ЕС и ЕК за корупцията на правителствата във всяка държава. Правилата гарантират стабилни доходи и здраве. Губят се животи от болести, зарази, от катастрофи, защото някои са решили, че така са свободни. Губят се животи на малолетни заради глупавата мода със селфита на покриви на сгради и Тик-Ток; да ги забранят.

10

анонимен

преди 2 години

Положението е отчайващо. Доста хора си правят каквото си искат. Едни не спазват правилата, без опит са, а други карат пили, което е животозастрашаващо. Държавата на всяка цена трябва да въведе строги правила и забрани. За хвърляне на боклyк в парк голяма глоба, за шофиране с превишена скорост и пил голяма глоба и за нарушаване на карантина голяма глоба. Най-солените глоби са нужни, иначе ще страдат мирни граждани. Съвестните страдат, защото малка групичка не спазва никакви правила.

9

Амчъкистанец

преди 2 години

Значи хванали го в Монтана той бил от Варна ама на всичко отгоре и със софийска регистрация на автомобила във в същото време и над 3 промила алкохол!Е нямам какво да добавя!

8

Анонимен

преди 2 години

Наи големия рапър кристиян първанов.

7

Анонимен

преди 2 години

Брутъл воина наркотици алкохол миграция пандемия качамак.

6

Анонимен

преди 2 години

Някой герберски общински съветник ли е.

5

(-_-)

преди 2 години

Уау.. Това на колко се равнява.. Бутилка твърдо гориво? Повечето хора ще са в безсъзнание от такова количество!

4

Кире мастиката

преди 2 години

Не ме бъркайте с МЕНТАТА. Аз не съм менте а як пич 48%. Малко издишaм, но за първи път съм кукла на конци. Обещавам да се стегна

3

Анонимен

преди 2 години

На веждичката пробата за алкохол, когато се отъркаля с колата ,в града, по икиндия,излезе ли,или докато я анализират и тя хоп,изпари се.

2

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Бе за кокошка няма прошка....Пил е ! Виновен е!!! А Веждито като се обърна по таван кьор кютук пиян на булевард България кво му направиха?!? Лекарите в Пирогов го спасиха, а катаджийте си затвориха очите.... Имаш ли парички братче нЕма кой да те бутне... Митьо дзъркела три месеца го лига лекарите!!! И що - цял Бургас е ревнал от него и маймуните му. Па гръмни го тоя идддиот

1

Анонимен

преди 2 години

Що не хванат Костов Борисов Доган Дарина Божков Шиши Прокопа ?