37

Анонимен

преди 2 години

Преизчисляването на всички пенсии трябва да се направи спрямо 2020г. Не бива да се вдига безпринципно само минималната, а със съответния процент и всички останали. Много са случаите, при които постепенно пенсиите, особено средните по размер, бързо доближават до минималната и даже стават минимални. Така се дискредитира цялата система.

36

НикогаПовечеСДС-Чума

преди 2 години

Сит търбух,за бедността народна - сляп и глух .А търбухът на тази персона от много отдавна е сит,че дори и пренаситил се.

35

Те тва е

преди 2 години

*** виновен нема.Нои били виновни с методиката.Ми като се надпреварвахте в наддаването, що не питахте някой, дето елементарни сметки може да направи.И като сте удържали по-голям процент осигуровки на категорийните, сега не се правете на улави за стажа.

34

Анонимен

преди 2 години

Я...милиардите за милионерите са на точното място ,а за пенсионерите сгрешени и тия пеят същата песен като Бойко )

33

Анонимен

преди 2 години

демек през февруари най после благодарение на нинова пенсионерите ще опитат на вкус какво е зеленият хайвер ХАХАХА много сте живели ама сте наивници отново ще ви подхлъзнат затова е най добре да чакате компенсацията на КУКОВО ЛЯТО

32

Анонимен

преди 2 години

Върни на държавата парите от приватизацията и върви да живееш в Крушовица с минималната работна заплата, която осигури като вицепремиер

31

Бай Пеню

преди 2 години

Бля бля бля - да се онодат пенсионерите!

30

Анонимен

преди 2 години

До Зозо "Ох кеф. На ви Рундю, на ви Корнелия, на ви промяна :)))))) Кеффффф.... :))))))))))))))))" И аз много се радвам, че с тези хора България се промени. Убедиха ме по-бързо да се изнеса.

29

Анонимен

преди 2 години

"Според нея е необходимо да се започне с преодоляване на демографската криза" Скоро ДС ще ви прави и деца :))))

28

Анонимен

преди 2 години

Хахахаха, оххх. Едните не умеят да смятат, а другите да мислят. Добре дошли в Бг. Драги пенсионери, не се плашете, министър Нинова ви спести 1 лев на месец от сметката за телефон - с много любов!

27

Анонимен

преди 2 години

Да, целта е по-малко пенсионери да стигнат до незаконния таван. Това им математиката от НОИ. Видяхте ли трите гуши на управителя на НОИ на обед в новините? Нямало нищо, най-много с един лев да получи някой по-малко.А що не сгрешат да дадат един лев повече, бе!?"Тази шия не е от трушия".

26

123

преди 2 години

Аз не съм пенсионер, но в тяхна подкрепа искам да попитам, до февруари какво ще ядат.

25

До 28

преди 2 години

НОИ си имат собствена математика. Започват от пенсията, която са ти определили при пенсионирането и после избирателно прилагат увеличенията през годините. Сега неясно защо пропускат увеличенията на пенсиите от 2017, 2018 и 2019 години.

24

Анонимен

преди 2 години

Де фяакто се получава така, дадоха на пенсионерите 120 лв. добавки до 31.12.2021г. От 120 лв. добавки ги намалиха на 60 лв. и " преизчислиха" пенсиите така сложно и неразбираемо , че са им дадат още около 30-60 лв. за да си останат на същото ниво до 31.12.2021г. С това велико постижение в което има много ощетени се хвалеха 3 месеца.

23

Анонимен

преди 2 години

Не внушавайте на хората, че пенсията е социално подаяние!Пенсията е резултат на стаж и заплащане, индивидуален принос в социалната система.Това не е "грешка"! Осем месеца сужебният министър приказваше едно и също , как не му стана мазол на езика!? Средно та средно 12,5%.А ограбването се премълчава.Това ли ви е прозрачността, това ли ви е промяната, това ли ви е справедливостта?Какво още ни очаква в светлото бъдеще на "продължаваната промяна"?Прикрито ограбване на достойнството на хората!?

22

До 25 кажете

преди 2 години

Още ли не си разбрал, че така държавните служители са прецакани. Те си плащаха техния дял от осигуровките като всички останали, но един ден им намалиха заплатите, а работодателя им държавата пое и тяхната част от осигуровките. Намалението на заплатите им беше в такъв размер, че да получават чисто същата сума. Резултатът е, че те получават доста по-ниски суми, които са база осигурителен доход - болнични, пенсия при пенсиониране и още и още.

21

Анонимен

преди 2 години

Има много въпросителни в тази държава следващите няколко години ще са много тежки за българия наи тежките от как е създадена българската държава.

20

Анонимен

преди 2 години

Нещо не ми е ясна тая математика! В учебниците пише,че когато се увеличава стойността на единия множител и се запазва стойността на другия,резултатът също се увеличава! Моята пенсия се увеличи,дори с повече,отколкото очаквах!?

19

Бравооооо!!!

преди 2 години

,,Тати че ми купи колело". Назначиха и Масларова на държавна работа,но няма кой да си отвори очите, че БКП-БСП вече са завзели всички постове в Р. България. Е чакайте да сме в пърите редици на ЕС.Има да чакаааате.

18

москва

преди 2 години

имаш 2 месеца и си заминавате