14

Анонимен

преди 2 години

За българина всеки с нов автомобил е програмист. По тази логика половин София са програмисти, в което няма лошо, прочее.

13

до 15

преди 2 години

Гай Баньос вдига революции, защото има по-успели от него, каращи нови автомобили и за година платили повече данъци, отколкото той за целия си живот. Ти увеличене на заплатата не смееш да си поискаш, революции щял да вдига... Мале, мале. Иначе заповядай да вършиш моята работа по 16 часа на ден 7 дни в седмицата. Неграмотен кeлeш.

12

1-н

преди 2 години

Ще растат докато се печатат пари...количествени облекчения да се чете

11

Анонимен

преди 2 години

Знаете ли как са започвали революциите. Всички. Просто на едни хора им писва от наглостта на други. Винаги едните са бедни, а другите богати. Винаги едните са мнозинство, а другите малцинство. После бившите богати реват. Част от бившите бедни идват на тяхно място. Та, така. Животът е колело. Ако се сещат "умните" и нагли богаташи.

10

до 12

преди 2 години

А кой изобщо в коментарите е споменал, че е програмист?

9

До 11

преди 2 години

Като нямаш кола, какво се изказваш под тази статия?!

8

Анонимен

преди 2 години

И аз забелязвам, че се скъсват селяни да обясняват, колко добри програмисти са. И колко много печелят. Истината е, че това са обикновени хора - комплексари. Аз не познавам много програмисти. Но тези, които познавам и на ум не може да им дойде от скука да пишат по сайтове.

7

До 8

преди 2 години

Ами първият който ще се откаже трябва да си ти , и да не ползваш въобще коли за придвижване само био трнаспорт колело или пеш

6

Анонимен

преди 2 години

Спомняте ли си времената, когато да притежаваш автомобил беше лукс? Трябва пак така да стане, за да опазим природата и собственото си здраве.

5

Шах

преди 2 години

До края на годината ще започнат да ги подаряват на живите .

4

пепи

преди 2 години

До 1: Докато има такива като теб ще поскъпва висчко!

3

до 3

преди 2 години

Не сме всички бедняци неквалифицирани мрънкачи, като теб. Аз не съм бизнесмен, ама имам нов премиум автомобил, който сменям на 3 години, както и сигурно още 50 000 души само в София. Слез на Земята. Квалифицирай се и спри да мрънкаш.

2

от село

преди 2 години

Докато има балъци !!

1

Анонимен

преди 2 години

Докато Радеф фигуранта ни върне в комунизма и почнем пак да чакаме за Лади от Мототехника по 10 години.