23

Анонимен

преди 2 години

"Открихме, че високите нива на вече съществуващи Т-клетки, създадени от организма при инфектиране с други човешки коронавируси, като обикновената настинка и грип, могат да предпазят от инфекция с Covid-19", казва авторът на изследването д-р Риа Кунду." - И какъв е изводът?! - Корона вирусът е вид грип! И един път като си го изкараш, имаш имунитет за цял живот, защото най - важно са Т - клетките - паметта на организма! А не 150 броя антитела или каквото там беше! Но карай- важни са факсините!

22

(-_-)

преди 2 години

Абе тоя ковид да не се окаже някаква настинка сега накрая? Хахахаха

21

Анонимен

преди 2 години

Ахаа, това бг антиваксърите го знаем отдавна :)) т.е тези, които не искаме генна терапия. И ни харесват нашите гени по рождение:)))

20

Анонимен

преди 2 години

Следователно и логично е да следват: отмяна на ненужните сертификати за всички хора, спиране на принудителните и задължителните игли и нормално ходене на работа и училище, и без повече тормоз върху хората от страна на работодатели, директори, министри.

19

Мухаха

преди 2 години

Стига вече смехотворни статии!Пуснете си тест за антитела за преболедувана шарка или за ваксина срещу шарка например и ще разберете, че антителата винаги са за нещо конкретно. Антитела за настинка няма, защото няма и заболяване настинка.Така наречената настинка може да има, както бактериален, така и вирусен произход и общо народно каишки название за леко преболедуване на съответната инфекция.Що се отнася до Ковид има и хора, които го прекарват без абсолютно никакви симптоми.

18

И ИЗВОДЪТ Е

преди 2 години

ЗАРАЗЕТЕ СЕ С ОБИЧАЙНИТЕ ЕСЕННИ КОРОНАВИРУСИ, КОИГО ГИ ВОДЯТ " НАСТИНКА", ЗА ДА НЕ СЕ ЗАРАЗИТЕ С КОВИД ИЛИ ПОНЕ ДА БОЛЕДУВАТЕ ЗНАЧИТЕЛНО ПО- ЛЕКО! ТОЕСТ ЛЕКИТЕ КОРОНАВИРУСИ ИГРАЯТ РОЛЯТА НА ЕСТЕСТВЕНА ВАКСИНА ТАКА КАКТО Е БИЛА КРАВЕШКАТА ШАРКА СПРЯМО ЕДРАТА ШАРКА ПРИ ХОРАТА!!! И ТОВА Е БИЛА ПЪРВАТА ВАКСИНА / ВАККА ЗНАЧИ КРАВА/.

17

Анонимен

преди 2 години

Аз като ви казвам че българинът е най умен и информиран, вие не вярвате. Вижте коментарите отдолу!

16

Анонимен

преди 2 години

Сега трябва да плащат роялти на Мангъров, това е негово откритие. :-)

15

българина

преди 2 години

Това означава, че и ваксините за грип, които бяха наритани, щяха да помогнат и да спасят хиляди животи. Но пък те не са рнк и са 5 пъти по евтини.....са видим кой пръв ще си го признае....

14

До 9

преди 2 години

До 9. Всъщност новината никак не е добра. Как ще оправдаят 4 милиарда набодени на планетата??? С компрометирана вече имунна система и с потенциална възможност да припадат както си ходят във всеки един момент??? Както го пише и в светите книги междудругото.

13

Анонимен

преди 2 години

Ще млъкнат ли вече всички извратени пропагандатори платени и техните протежета? Дано няма повече жертви от убийствените им ваксини и бустери!

12

Анонимен

преди 2 години

А антителата след ковид защитават ли от настинка? Щото май се оказа, че обикновения грип бил по-опасен.........

11

Анонимен

преди 2 години

Ваксърите не вярват на Imperial College London.

10

Супер

преди 2 години

Значи да ни заразят масово с безобидната настинка и ковита ще се прекине. Проблем солвд

9

Анонимен

преди 2 години

Почвам да се наливам само със студена вода и ще кисна под душа обливайки се с ледена вода, настинал nonstop е истинската ваксина ;)

8

Анонимен

преди 2 години

Най-накрая една истинска и добра новина!

7

Анонимен

преди 2 години

И от статията, която признава че кови е настинка и милиарди хора имат по принцип защита от имунната си система срещу нея - и изводът е "алтернативна цел за създателите на ваксини"? Ваксиниваксиниваксиниваксини! Няма друго вече!

6

Анонимен

преди 2 години

Преди един час пуснахте статия , че антителата нямат значение, защото омикрон хич не ги отразявал, сега тук друга бира. Луди станахме, ей!

5

Анонимен

преди 2 години

Да си скъсатдипломите щом чак сега го разбират.

4

Анонимен

преди 2 години

Смятай. Това дето го знаеше Киро Брейка още от самото начало, тия най-големите учени чак сега го научават. Хахаха. Айде признавайте най-после че бодете хората с отрови и целта е фалит и зануляване на човечеството и стига повече глупости.