19

Анонимен

преди 2 години

Пълна пародия! Кирчо ни се заклеваше преди изборите, че ако го изберем ще премахне картелите, корупцията и всичко ще поевтинее. После го избрахме и каза, че картели няма, корупцията е само в ГЕРБ и някои неща може и да поевтинеят след Нова Година. Мина Нова Година и каза, че корупцията си остава само в ГЕРБ и нищо няма да поевтинее. След 6 месеца вече няма да има и корупция и всичко ще поскъпне още помнете ми думите. Осъден политик все още НЯМА и мисля че няма да се появи!

18

Анонимен

преди 2 години

Нали обещаха че след Нова година цените ще паднат??!!Да ама не!! Който им вярва е ***!!

17

До бачкатор

преди 2 години

Тук не става дума дали ще си караме колите а че всички цени са вързани към горивата . Инфлацията ще е огромна

16

БАЧКАТОР

преди 2 години

Аз намалих драстично ползването на колата. До село пътувам с влак ( забравено удоволствие). За напролет - колелото. Сега оглеждам в сайтовете и е-тротинетките. Ако караме колите наистина само когато е необходимо, горивата ще бъдат евтини, а въздухът много по - чист.

15

CNG

преди 2 години

Цената на метан по бензиностанциите в Германия не са променяни от години и са в рамките от 0,98 до 1,15 евро. В Австрия 1,08 евро , в Сърбия 0,80 евро.И сега познайте кои са държавите с най-скъп метан - Унгария(750 форинта- около 2 евро) и България 2,85лв(около 1,45 евро). Защо така бре другари Орбан и Радев?

14

Към протестърите

преди 2 години

Преди година и нещо когато цената на бензина се вдигна с 10 стотинки опищяхте всички медии, оплюхте Бойко и .....тя падна ! Сега е близо 3 (три) лева и...всички мълчат. В момента по добре ли се чувствате ? Или важното е че продължавате разрухата-промяната.

13

Аз

преди 2 години

Сигурно ще има увеличение с 1,5 заради изисквания на ЕС, но да видим кога държавата ще започне да прави адекватен одит на най-голямата нефтена компания на Балканите, онази в Бургас и да ни обясни как тя вечно с малка или никаква печалба и съответно малко платени данъци, но пък продължава работа. До кога ще плаща на външни фирми за различни ненужни нужди за се докарва до положение, че да я съжаляваме?

12

Анонимен

преди 2 години

В чии джобове отива сега разликата от изкуствено надутите цени? Мъжът на Нинква е в Лукойл, олигархът до Радев Пламен Бобоков е с акции в Лукойл, а?

11

супер

преди 2 години

да се вдига, че ми писна всеки се качил в някоя кошница и задръства дими и пречи. 3.5лв литърчето и да си карам спокойно. Другите с ГТ-то ще се возят лукс в мерцедес.

10

Анонимен

преди 2 години

Ако горивото стане 4 лв референдум за напускане на ЕС

9

Анонимен

преди 2 години

А от 2023 като променят начина на изчисление на акциза върху горивата от ЕС се говори, че увеличението ще бъде с 1.50лв на литър. Тоест ще имаме горива на цена 4.50-5 лв на литър. Тогава ще стане изкл интересно- с колко ще се повишат храните, с колко ще се повишат услугите, транспорта и т.н??? Изгърбването на населението в световен мащаб върви с пълна сила.

8

Анонимен

преди 2 години

Важно е да се знае, че разликата от повишената цена отива директно на бюрото на Румен Радев.

7

До 5

преди 2 години

Стига си очернял ГЕРБ за цената на тока. Виж,кои олигарси на БСП имат частни ВЕЦ , кои фирми за износ на ток( съветвам те да провериш първо Георги Кадиев и съпругата му) и ще видиш къде е енергийната мафия- в БСП,която е на власт.

6

Анонимен

преди 2 години

Избрахте си комунисти на власт, за какви добри сценарии си мечтаете сега?

5

Предложение

преди 2 години

Предлагам да наложим девастейтинг санкции на Русия за да не допуснем диктатора Путин да задуши крехките демокрации в Казахстан и Украйна.

4

До 3

преди 2 години

Свали си розовите очила ве платен ***. Всичко тръгна нагоре заради цената на газта, която я увеличиха руснаците и от цената на тока за бизнеса, който изкуствено се надува от фирми близки до ДПС и ГЕРБ. Договори за милярди за строеж на магистрала без проект и без обществена поръчка и още много схеми за "усвоени" (откраднати) милярди.ББ е за ЗАТВОР!

3

Анонимен

преди 2 години

Нека се вдигне двойно бензинът, а данъците на коли без Евро 6- десеторно, както и ГО. Стига вече всеки ceлски бек с БМВ у нас.

2

Анонимен

преди 2 години

Когато човек сам си го направи най боли. Имахме си спокойствие, стабилни цени и постоянно повишаване на доходите при Борисов. Изведнъж другарите решиха, че трябва промяна, е ето ви е промяната. От сега нататък ще бъде все по зле.

1

Асан

преди 2 години

Не ми крещете :)))