13

Анонимен

преди 2 години

Време е да се спрат заплатите по банков път и плащането над 10000 да може да е кеш. Защо да пълним гушите на банкерите? Едни *** смениха законоте и там трябва да се направи поправка.

12

Анонимен

преди 2 години

В цял свят всички Централни банки от САЩ през Латинска Америка до Русия комуникират само едно :агресивно вдигане на лихви заради инфлацията!Края е близо !Само не се лъжете да си набивате парите точно сега в имоти.После ще съжалявате много.Купете имот,но не и сега !

11

Анонимен

преди 2 години

Депутати затова се опъваха и не искаха да си получават заплатите по банков път. Няма значение кой от коя партия е щом е за тяхното благо, всички са единни.

10

Анонимен

преди 2 години

Вадете парите от банките и купувайте имоти, при всички положения е по-доходоносно от крадливите банки.

9

Анонимен

преди 2 години

Киро лично е пратен от Джо Сатаниста Байдън да ни вкара в нова национална катастрофа!

8

Анонимен

преди 2 години

Не се наядоха. От моята си сметка изтеглих парите и я закрих. Платих 34 лева. Безумието продължава. Продължаваме промяната! Честито на печелившите!

7

ЦИНИК

преди 2 години

Сичката паръ,в злато ,сребро,ко мой некой диамант,валута и буркан банк ! Бурканя лихва не даа,ама никой тъ не пита от кадя е парътъ и кък си я спечелил,и платил ли си данъци ? Сагъ по умните разни крипто валути въртът ,ама кът мий прозтъ главътъ и ич нищу не разбиръм кой мий виновен ? Ама жа съ изуча бря!Тоо никуй не съ е родил научен !

6

Анонимен

преди 2 години

Винаги когато управляват комунистите народа бива ограбван безпощадно! Това е исторически факт!

5

Анонимен

преди 2 години

Ще става и по зле. Много маймуни има на клона. Първо банките после виза и мастаркард и накрая американската система суифт . Всички тия чакат на вас . Вече има изградени дигитални екосистеми на частните криптовалути и може да се използват те . Но явно няма политическа воля да има конкуренция в тази сфера . Монополите ще се възползват максимално чак докато не бъдат застрашени . Така че ще става все по скъпо .

4

Анонимен

преди 2 години

Теглете си парите от банките да ги видиме какво ще правят..

3

Welcome to BG

преди 2 години

Рядко на запад я има тази простотия над 1лв такса теглене от банкомат на друга банка! Платени смс-и, когато си на договор! Ама защо има демографска криза и хората робуват в Испания и къде ли не!?

2

ЦИНИК

преди 2 години

Плащайте бря,кът вий толкоз акъла. Саму туй което е у мен и туй което съм си скрил само то е мое ! Парътъ у банкатъ е саму условну моя ! Жа плащам аз таксъ ,че си тегля мойте пари ? Бах мааму ? От кадя нъ кадя ?. Ама гражданята вий се могу знайти...!

1

ПП

преди 2 години

Гарантирано от Киро Истината! За сметка на това се качиха и цените на всичко!