33

Анонимен

преди 2 години

Ограбват ни още повече когат си взимаме нашите пари от фалшивата банкова пирамида! ТОВА В БЪЛГАРИЯ Е ТОТАЛНА ЛУДОСТ А ПРАВИТЕЛСТВОТО СЕДИ И ГЛЕДА!!!#нелигитинност

32

Любо питен

преди 2 години

Абе какво стана с 5-те милиарда, гепени от КТБ? Някакво развитие има ли?

31

Анонимен

преди 2 години

Банките първо примамват клиенти като не слагат такси, после като имат достатъчно зависими клиенти слагат малки такси, след това могат да увеличават както си искат таксите. Бавно увеличение без да се усеща, защото ако е наведнъж никой няма да иска да ползва банки.

30

Анонимен

преди 2 години

В Дойчев банк нямаше такива такси. Но и те се изхитриха и въведоха такса за обслужване на сметката. Ама поне няма такса за прехвърляне на пари. Българските банки са кръвопийци.

29

Анализатор

преди 2 години

Цирка с ниските лихви по кредитите и нулевите лихви по депозитите продължава. Целта е да занулят дребния бизнес и спестяванията на хората. После ще продавате каквото намерите, но няма да има кой да плати реалната му стойност!

28

умен и красиФ

преди 2 години

ами промяната започна бе . не го ли знаехте ?

27

Истанбул

преди 2 години

Не е в Англия, моята карта дойде от Холандия. Всъщност може централата да е в Лондон, но картата беше изпратена от адрес в Амстердам.

26

Анонимен

преди 2 години

Не са наядоха тея. Ползвам револют и там транзакциите са 0.00 лв. Успех на мръсните бг банкери.

25

Финансист

преди 2 години

ПОчнат ли банките да се "обаждат" с установяване на такси, ограничения, разрешения, увеличения.... , ясно ! Гответе се за благата 1997 г. , когато "професор" Румен Гечев фалира повечето банки . След "гения" Гечев банките даваха лихви по влоговете до 10 % !!! Днес банките правят идиотиите на Гечев , защото си държим парите за черни дни при тях. А Кокорчо се готви да ги обере и да ни остави гол лист ! Вземайте си паричките от банките, за да не ревете после ! Започна грабежа !

24

Анонимен

преди 2 години

Това само в простакистан е възможно! Никъде в нормалните държави няма такси за тези "услуги". Чиста кражба си е да ти вземат такса за да си изтеглиш твоите пари от твоята сметка! Кирчо да не се прави на ощипана мома ами да се заеме с тия кожодери. И оная девствената мома, нинчето да не си прави само пиар с мобилните оператори.....

23

Анонимен

преди 2 години

А държавата ви задължава да сте клиенти на банките, като направи задължителни плащанията над определена сума само по банков път. Уж било борба със сивата икономика, а е борба как банките да ви бръкнат по-дълбоко в джоба.

22

Анонимен

преди 2 години

Нинова цака мобилните и ЧЕС но банките си дигат и никой не смее да им каже нещо.

21

Истанбул

преди 2 години

Ами именно, де - безумие е това ограничаване! Пари ли са - пари са! Броиш - толкова ли са - толкова са, подпис тук, печат там - чао.

20

Анонимен

преди 2 години

Спасихме кредитополучателите от плащане на лихви. Сега ще плащат тези, които имат пари в банката. Плащате, за да вземе друг пари без пари от банката.

19

Анонимен

преди 2 години

Или ще плащате лихва на банката по кредитите, или ще има такси за всичко.

18

Анонимен

преди 2 години

Така е на Запад. Лихвите са нулеви, банките печелят от такси. Искахте нулеви лихви по кредити. Ще плащате сега такси. Няма лихви от взелите пари от банката.

17

до 18

преди 2 години

А Закона за ограничаване на плащанията в брой прочете ли? "Чл. 5. (1) Който извърши или допусне извършването на нарушение на чл. 3, се наказва с глоба в размер 25 на сто от общия размер на направеното плащане - ако е физическо лице, или с имуществена санкция в размер 50 на сто от общия размер на направеното плащане - ако е юридическо лице." Честито.

16

ЦИНИК

преди 2 години

А бря ? Сагъ ми доде на главътъ! Ко не дай бозе спре еликтриката къф банкомат ? Ко прайм тогаа ? Ко няааш паръ в бурканя ? А ?

15

Истанбул

преди 2 години

Аз пък предпочитам като купувам апартамент примерно да го платя кешовица. Що да е примерно 70 000 апартаментът, а аз да дам 72 000 за някакви такси на разни чaкaли? Ще дам 100 лв. на нотариуса и това е. А те и тия само от въздуха не лапaт пари, ама айде, на него 100 лв. ще му дам. Щом е достатъчно грамотен да ми продаде имот, значи може и да брои до 70 000. Ако искаш!

14

Анонимен

преди 2 години

ЧЕСТИТА ПРОМЯНА!!!!!!!!!!!!!!!