22

ВБЗ

преди 2 години

Отново идва момента в който децата учат в къщи онлайн , но дискотеки и барове са фул :)

21

Анонимен

преди 2 години

Ми защо пищите сега, когато се казва да се спазват мерките никои не ги спазва щракате с пръсти и насам натам. А сега като се наложи децата да учат онлайн пак не сте съгласни Аман вече. Аз съм за Онлайн обучение. Ако с това се опазим всички. Имам дете 5 клас. И няма драма

20

Анонимен

преди 2 години

7 ученици - 7 паралелки. Значи, преди и докато са ги тествали, не са заразили другите, а вариантът е силно заразен.

19

до 18

преди 2 години

при грипните вълни по колко болни имаше в класа на вашето дете, сега били 8 чудо невиждано

18

Златена

преди 2 години

София пламти. На загрижени ли се правят. Да си бяха спазвали плана от лятото Между 250 до 500/100000 ротационен Над 500/100000 всички онлайн. Да бяха подходили с мисъл на 15.09. Сега и да се изказват работата изтървана отвсякъде. Пълни некадърници са всички и МЗ, и МОН , и РЗИ, и СГО. Безхаберници. Само устите им големи. Вместо да вкарат децата в изолационни лагери те ги пращат на училище. Искат всички да умреме. Ужас ужас.

17

Анонимен

преди 2 години

Минавайте както искате,аз в къщи спрях интернета. Големият е шести клас, малкият трети, дистанционно няма да си губят времето повече, както и няма да участват в циркаджилъка с измисленият ви вирус.

16

Анонимен

преди 2 години

След тестване с плюнка в училище и отрицателен резултат на всички деца от класа на сина ни миналият вторник до четвъртък имаше 8 потвърдени с ПСР тест заболели в класа, като едно от децата е в болница. СРЗИ ги карантинира едва в петък.

15

Анонимен

преди 2 години

Тия така наречени щадящи тестове са взривоопасни, не вършат никаква работа, гола вода и кал в ушите. Представете си в училищата какво е!!! Мъкааа и фейк резултати и пари на вятъра. Ще изиграят много лоша шега в предстоящата вълна. Омикрона протрива ръце.Единствената полза от тях е за вносителят продал ги на държавата на петорно завишена цена.

14

уфффф

преди 2 години

Не и не и не! Пълна безсмислица.

13

Анонимен

преди 2 години

Като неспециалист, но родител -доброволец в тестването, мога да ви споделя че т. нар. "тестване" е пълна пародия. Освен това и самите тестове не са подходящи за целта, която трябва да изпълняват. Много висок % на фалшиво отрицателни резултати и то в активната фаза на заболяването. Накратко казано, подигравка за милиони.

12

не разбрал

преди 2 години

И какво общо имат случайте с учениците?!

11

Анонимен

преди 2 години

София пламти. На загрижени ли се правят. Да си бяха спазвали плана от лятото Между 250 до 500/100000 ротационен Над 500/100000 всички онлайн. Да бяха подходили с мисъл на 15.09. Сега и да се изказват работата изтървана отвсякъде. Пълни некадърници са всички и МЗ, и МОН , и РЗИ, и СГО. Безхаберници. Само устите им големи.

10

az

преди 2 години

puskai

9

Анонимен

преди 2 години

"Тази вълна ще е най-тежката. Всеки е с нагласата, че ще го кара леко с хрема и малко кашлица и никакви мерки не се спазват, а политиците потънаха в популизъм, който допълнително ще утежни положението." - така е, точно затова вчера ходих до Лидл, напълних една количка с връх, платих 1000 лв, обаче се запасих с тоалетна хартия, консерви и буркани, след малко ги разтоварвам в бункера, паля свещта, завивам се с родопско одеало и чакам вълната да отмине.

8

Анонимен

преди 2 години

Предишни години се водеше статистика на отсъстващите ученици и причината за това. Прави ли се все още? Защото освен ковид през този сезон имаше и други вируси, който налагаха прекратяване на присъствените занятия.

7

Ваксера

преди 2 години

Дали ще ги пуснете онлайн или НЕ, пандемия пак ще има...

6

Анонимен

преди 2 години

Тази вълна ще е най-тежката. Всеки е с нагласата, че ще го кара леко с хрема и малко кашлица и никакви мерки не се спазват, а политиците потънаха в популизъм, който допълнително ще утежни положението.

5

Анонимен

преди 2 години

Щом в училището на Главния ах-мак сред директорите на училища няма да минават онлайн, знаи положението добре! Ама то и министърката на здр.опазването рече същото онзи, ама кой я слуша нея?! Питайте директора на 51 у-ще, където през м. септември бяха болни 50% от учениците, поради авангардните практини на директора там

4

Анонимен

преди 2 години

Давайте, и без това растат кухоглави. Поредното загубено поколение. Идиокрацията идва.

3

Анонимен

преди 2 години

Сутринта отрочето сподели: Оооо, днес ще се плюем на двора.