42

Stromba i anawar

преди 2 години

Puskaite me online che mi se pochiva, nishto ne praq izkarwam samo otlichen i si bluskam vuv fitnesa. Kraino vreme e da sme online?!?!?!

41

Ученик

преди 2 години

Значи се правите на интересни само когато вие не сте заразени. Когато някой друг е болен не ви е работа, а когато детето ви хване ковид/грип т.н. е заради другите деца защото те не са взимали на сериозно мерките?! Егати тъпата работа. Всички знаем че е по-сигурно да сме онлайн. Не ми говорете как губиме материал. Всичкия материал може да се вземе отново. Няма нужда да лъжете себе си че детето ни много ще му пука ако загуби часове и материал!

40

Чоко

преди 2 години

Децата леко го карат,но като го донесат в къщи на баба,тя може да олекне...Опростачването тече от 30г.не е от онлайн обучението...

39

Анонимен

преди 2 години

Децата изкарват заболяването леко и се оправят но последствията от онлайн обучението са непоправими!

38

учител

преди 2 години

Същия случай с колежка, през юли беше с ковид, през ноември отново, но го кара много по-тежко и продължително. При сегашния силно заразен вирус, единственият разумен вариант е незабавно преминаване на ДО, незнам какво още чакат?!

37

Анонимен

преди 2 години

Пускайте децата в големите градове онлайн, вече са около 1000 на 100хил., а по плана на МОН при 500 на 100К, учениците трябваше вече да са на ДО!! Има случаи септември го караха вируса, декември пак с ковид, по колко пъти ще заразявате деца и родителите им, заради вашето присъствено по време на пикови моменти, разбихте психиката на децата друго не правите! Пускайте ги незабавно онлайн, поне по-големите, нямат нужда от бавачка до тях!

36

хм

преди 2 години

Защо едни и същи директори само интервюират - ухажорите на властниците?!Очаквам следващото интервю да е с Диян Стаматов.

35

Мислете малко ве

преди 2 години

Аре стига сте се филмирали и вие , като толкова искате децата ви да се заразят си ги пускайте присъствено , после това ще си е ваш проблем ;) Всички знаем колко биват спазвани тези "мерки". Тъй че , не ми говорете по Бай Тошево време кво е било , нито пък че е по-добре да си пускаш детето присъствено по време на пандемия с 2 вируса (Covid и Omicron) + грипен сезон.

34

доц. Мангъров

преди 2 години

Ами вържете си децата вкъщи да останат без очи, да затлъстеят и да водят нездравословен живот. За градини онлайн не съм чул да се иска ( това е по довода за бабите). Говорим за училищата. В цяла Европа при рекордни случаи не са затваряли школата, защото осъзнават последствията от неграмотно поколение след 5-10 години. Тогава сегашните ученици ще отидат на трудовия пазар.

33

до доц. Мангъров

преди 2 години

само пропусна че от децата безобидното гърло като иде на бабите им и ги вкарва два метра пид земята. За бабите говоря, щито те ги водят и взимат от градини занимални и от уч занятия. Едно дете като излезе поможително майка му и баща му две седмици не са на работа. Кой ще им върши работата в цеха, фабриката, строежа, градскуя транспирт и тн

32

доц. Мангъров

преди 2 години

През годините през всички сезони винаги е имало деца с червено гърло и хрема. Хорицата, които искат образованието в Бг да се забатачи още повече, искащи онлайн обучение, са уплашени егоисти. Децата рядко боледуват от пландемията, а ако се заразят я изкарват доста леко. Така че долу ръцете от тях.

31

Анонимен

преди 2 години

Аре, оставете децата на мира! Ясно е, че се вижда края на пландемията... Вахти, една чума е затихнала за 6 месеца, тука неква измишльотина спира живота трета година...

30

Анонимен

преди 2 години

Тестовете показаха че вируса не вирее сред учениците.

29

Анонимен

преди 2 години

Информационния портал работи перфектно )

28

Анонимен

преди 2 години

В училищата не се спазват мерки,нито от деца,нито от учители.Те им дават чудесен пример за НЕспазване на мерки.Минавайте ги онлайн,че иначе и цялата държава сама може да се затвори.Като се разболеят всички,кой ще ходи на работа? И без локдаун ще се затворим.

27

Анонимен

преди 2 години

Предишни години при грип ги пускаха и без онлайн обучение.Тогава губеха материал и наваксваха после.А сега при Ковид, в пъти по-опасен от грипа и за деца и възрастни незнайно защо ще са присъствено.При това има възможност за онлайн и то работи доста добре!

26

ВБЗ

преди 2 години

Аз казвам ,че ни е сбъркано мисленето никой не съм упреквал за нищо.

25

До 21

преди 2 години

При грипните вълни имаше ваканция, даже нямаше и опцията за дистанционно обучение.

24

до ВБЗ

преди 2 години

ами ти ако си пускаш шестокласничката на дискотека и и давсш пари, щото там за без пари не пускат си е твой проблем. И колко ученици 17-19 годишни са в дискотеките. Колко ридители могат през ден да им дават пи 50 кинтас за дискотека.

23

ХРЕМАТА ИДЕ

преди 2 години

Айде народе поредната апокалиптична вълна се задава, треперете стравувайте се и да не забравите да се вацинирате ей