9

Анонимен

преди 2 години

Пивечети баничарници са с безобразна опродукция, наораво плява. Да си оповечат капеството, без далавери. Цените им са тройни. Айде кепенците!

8

Социаглиcт

преди 2 години

Честито бръснене oфтcи. За какво си мислехте че драпат за властта червените другари? Да ви направят кефа с ниски цени и изобилие? Ще ви доят докато могат! И другия път, умната!

7

Анонимен

преди 2 години

Фалитите започват

6

Един Българин

преди 2 години

До Асан 1.60 бе ***,чети.не гледай умно.

5

Народе???

преди 2 години

Благодаря на Радев, Кирчо, Кокорчо за намалената пенсия, за увеличението на цените на хляба, брашното, тока, парното, плодовете, зеленчуците и всичко за което се сетите. Позволявам си да отоплявам само 1 стая, ще ядем по 1 път на ден, защото няма да има пари за повече, ще носим старите си дрехи, обувки, няма да караме колата. Пък тон.у -виж, че някои болести са изчезнали, теглото намаляло. Остава ни да чакаме пролетта, да се хванем за зелено - ще излезе коп, ще си правем чорбички.ривата, лапада

4

сите бугарки

преди 2 години

знаем че всички увеличения на цини ги плаща крайния потребител и че заплатште ни са във фризера завинаги докато пукнем от глад

3

Анонимен

преди 2 години

Намаляване теглото на хляба с 20 до 50 г не решава проблема, но ако се намали с 200 до 500 грама проблема със скъпия хляб се решава.

2

Анонимен

преди 2 години

Да бъдем честни обективни.Хляба се прави с фуражна пшеница с примеси къде отива пешеницата да кажат 240 депутати те знаят.

1

Анонимен

преди 2 години

Благодарим ти радеф!!!