42

Ангелис Кунчес

преди 2 години

Браво на колегата, сега, благодарение на живителните лексири, ще може да прекара макарона леко, за два-три месеца, като мен. Инак би се самовзривил от тежестта на вирОсния товар.

41

Алекс

преди 2 години

Да се обади Кунчо Бустера.Той ще му обясни колко леко се кара КОВИД след трета доза.

40

Анонимен

преди 2 години

Все-повече се вижда, че Ковид има специален афинитет към комунисти. Един вирус броди из Европа и търси себеподобни.

39

Малакис Кукус

преди 2 години

Имам чувството че този май ще бъди гръцкия Кунчев. И Ангелос първоначално беше добре и се фукаше че нищо му няма, ама накрая два месеца от него ни вест, ни кост. Даже и тръбата се чу че налапал...

38

Ангел Кунчев

преди 2 години

Не бил навреме четвърта игла.

37

Продавам ментета

преди 2 години

Ми, учени писаха за имунния дефицит след многократно ваксиниране, ама... вярваме в науката, само когато ни изнася.

36

Анонимен

преди 2 години

Ако му вкарам една плесница, такъв ковид ще му дам, че чак ще се телепортира в десетото измерения на тоа мерзавец :)

35

Муахаха

преди 2 години

това е защото не си е сложил 4-та доза от "ваксините" (слагам кавички, щото не ми е ясно, защо ги наричат така, до 2021 ваксиниран срещу дадена болест гарантирено не се разболява от нея, както и не я и пренася!!)

34

Анонимен

преди 2 години

Цитирам:Аз съм пътя истината и живота:Тоз явно е влезнал в кривия път

33

Анонимен

преди 2 години

Значи скоро ще умре.

32

До 30

преди 2 години

А сега вземи и прочети колко души годишно са умирали от грип преди "страшния" вироЗ...Ако не знаеш как,ще ти кажа-отвори официалната статистика на СЗО..

31

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен (33) За ваксинираните може и да е 3-4 месеца ама за преболедувал (без антитела !!!) ти казвам че е 18 МЕСЕЦА !! Не съм спирал да пътувам след като го изкарах март-2020 и слеващото ми заразяване беше октомври 2021. Така че ..........ваксини ли?! Няма начин.

30

Анонимен

преди 2 години

Толкова са загрижени , че вече две години и една торба с лимони не ни дадоха

29

Соня

преди 2 години

До Анонимен.На третия месец след втората игла бях с положителен антигенен тест,с отрицателен ПСР.Имах някакви симптоми всъщност ,за това и си направих антигенен тест.Кашлях нощно време и лека отпадналост.Но мина,слава богу,с леко лечение.

28

Анонимен

преди 2 години

Ваксините не ти дават никаква защита, но те убиват за сметка на това бавно. Който е виждал химичните анализи на ваксините знае за какво става дума. Това не са ваксини а смъртоносни инжекции. На запад вече всеки ден умират хиляди ОТ ваксините. Припадат по улиците, тротоарите и по домовете си. Тази информация не ви я казват защото не е в дневния ред на кукловодите ръководещи световния икономически форум, банковия картел и фарма-мафията. НЕ СЕ ВАКСИНИРАЙТЕ АКО ИСКАТЕ ДА ЖИВЕЕТЕ !

27

Анонимен

преди 2 години

Може и да лъже гръцкия плъх да прокара и четвърта ваксина

26

Анонимен

преди 2 години

И да си боледувал, и да си ваксиниран, защитен си 3-4 месеца. Това е положението. Според изследванията, най-силен имунитет се прави от преболедуване плюс ваксинация. Но е много индивидуално. Явно ще се боледува и то по много пъти.

25

Анонимен

преди 2 години

"Сега ще ни проглушите ушите с този и с канцлера на Австрия,които го карали много леко,защото са се боцнали по 3 пъти ...А нещо ще напишете ли за стотиците хиляди,може би и милиони,които го изкараха също толкова леко,някои дори и без симптоми,и без да са се шприцовали???"______________ Или пък да напишете за милионите, които не са се наболи, но едва се спасиха, а над милион и починаха от К-19?!

24

Анонимен

преди 2 години

"Само дето не е болен, а с положителен тест. Сега и Възраждане не са против ваксините, а против сертификатите само. Настрой се на новата вълна." _______________ Нещо, възраждане почнаха да шикалкавят. Някои са против ваксините, някои се изказват против сертификатите само напоследък, а пък някои - не така, те иначе и се объркват като пиле в кълчища! Май, май, не са се уточнили какво точно да лъжат, когато разкрият, че се ваксинират!

23

Анонимен

преди 2 години

лъжа