133

Анонимен

преди 2 години

Радев и Перков мълчат за огромния ценови шок, който в момента понасят българите.

132

Анонимен

преди 2 години

Ха, верно ли е това, сделките били много, е да обаче един апартамент в нашият вход беше препродаден два пъти тази година, без никой да е живял в него, сега наред е трети- което говори че има огромна СПЕКУЛА при имотите. В момента голям брой обекти ново строителство са спрени и платилите на зелено ще имат изненади. Цените в момента са абсолютно спекулативни и като добавим и БРУТАЛНАТА лъжа в квадратурата, която достига до 50%, не виждам много купувачи на кутийки.

131

Туск

преди 2 години

Аз пък купих 2 тристайни тая год без кредити Развивам се и вървя на преде а тия *** дето пишат от 50 кв м си панелка с олущена фасада от времето на прадядо им да си пишат тия с год не са мърдали от квартали те си щото нямат пари НОрмалните хора си плетем кошницата и не ни интересува мнението на некви анонимни философи и квартални моралисти Да си останат със здраве Относно цените могат да ми врътнат една на дедовия никога няма да купите. Нека минусите завалят сега1

130

Анонимен

преди 2 години

Ха-ха-ха... Да видим, колко ще продадат, като поскъпнат... Вече има 10 годишни апартаменти, които си стоят празни от построяването си...

129

хаха

преди 2 години

Пак ли статия за имотите ? От нова година всеки ден врясъци колко ще растат, явно имате голям зор... Пийте дуфалак :)

128

cinik

преди 2 години

Сега всеки, който се е набълбукал стиска имотчето и се ослушва като гърмян заек, дали ще мине номера. Едно вдигане на данъците( което е неминуемо) или лихвите и ще изригне, тогава ще има сеири до посиране. Задават се весели времена, запасявам се с пуканки и ще гледаме тетро...

127

Ахам

преди 2 години

И един брокер завива жилища в станиол... ще расте на майка им п.... , при тази загува на население, даже Пловдив и минус 50 000 ! Кой ще живее там бе ?И *** бягат вече от БГ.

126

Спасението

преди 2 години

Спасението е да се разкарат министерствата от София, тогава има шанс да се спаси нещо от България, иначе мор и чума, а след 10 год ще сме без Румелията, ще остане само старото княжество.

125

Анонимен

преди 2 години

50% от жилищата в София са ПРАЗНИ !!!Апартаментите станаха като ШИТкойна, без стойност.А иначе може да ги търгувате на всякаква цена. ШИТкойна и в момента се търгува с 400% надцека а като стойност си пълна НУЛА.

124

СПОКО

преди 2 години

След 10 години София ще е 2 млн, а България -5. Тези, които са купили имоти в София ***-дойди, но тези, които са "инвестирали" в Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора са яли дървото яко. Там ще гърми балон та ще хвърчи перушина.

123

До Варненец

преди 2 години

Е дано поне 2-3 дивидента да си взел.

122

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

ЛЕСНО СЕ СТРОЯТ АПАРТАМЕНТИ СЪС ОТКРАДНАТИ ПАРИ. ТРУДНО СЕ ПОДДЪРЖАТ СЪС ЕДНА ЗАПЛАТА

121

Зелке

преди 2 години

давай с рекламата, а при следващото преброяване жилищата ще са 6, а *** 4 милиона. Слугинска журналистика.

120

До Айти

преди 2 години

Да, да, цял комплекс си купи, с наивници, които ти пълнят джоба за подземни работи.

119

Анонимен

преди 2 години

120 пак нищо общо с темата. Банките имат различни видове кредити. Потребителските са до определена сума. За биснес правиш бизнес план. Ипотечните са пък съвсем други. Облеклото и визията могат да са и рекламен трик. Като в магазина, най скъпото най отпред, това което ти трябва ходиш да го търсиш най долу или отзад.

118

Анонимен

преди 2 години

Добре е, че сме 6.5 милиона, че ако бяхме 7, сигурно щяха с 50% да поскъпнат.Много забавни времена се задават, идва чудовищен срив, само не се знае кога точно!

117

До Айти

преди 2 години

Да си беше купил криптовалути вместо дялове от измислени и неосъществими проекти.

116

До Дончо

преди 2 години

А банките? С дългокраките банкерки със силиконовите ци.ци? Те невинни душички ли са, че те лъжат право в очите и ти предлагат повече пари отколкото можеш да върнеш до края на живота си? Е то силикона си е консуматив, трябва да се подменя отвреме на време, пък за това трябват средства.

115

Анонимен

преди 2 години

115 това какво общо има със статията?

114

Анонимен

преди 2 години

Ако бях... Тука пълно с фантазьори.