173

Христов

преди 2 години

Хора пазарите винаги са циклични нормално е да има корекция в един момент. Лошото е че нашите апартаменти и къщи са масово некачествени

172

До 186

преди 2 години

"Христо" е гладен брокер на имоти който разтяга лакърдии по форумите. Има снимка с Бойко Борисов в жабката на колата. Кара Опел Корса 2003 г и гласува редовно за ГЕРБ. Кой сериозен Senior Lead QA ще ти описва във форума на днес.бг какви заплати взимали със жена му?

171

до 183

преди 2 години

Явно хал-хабер си нямаш относно цените в зап. Европа, особено на жилищата.Относно услугите: минимум 20Е за мъжко подстригване в DE.Съотношението там доходи/покупателна способност е даже по-ниско от това в Бг.

170

Анонимен

преди 2 години

Къща си имам инвестирам само в ядене пиене и киви . Тухли и Бетон не ми трябват

169

бл.134 в Зап. парк

преди 2 години

РомаГази: Нека, нека....

168

Анонимен

преди 2 години

До ХристоЛекарите в Пирогов и Университетските болници в София получават по 1060 - 1500 лева.Лекар в България е най-ниско квалифицираната професия.

167

QA

преди 2 години

Ицо, лийд ли си или senior team member? Ако си лийд, реалистично е да взимаш 7к. За senior по-рядко. Да не говорим за по-ниска позиция в йерархията.

166

Спец

преди 2 години

Цените може и да се вдигнат малко, ама търсенето ще е с поне 20-30(40) процента надолу ! Лъжливите брокерчета искат да подмамят с фалшиви новини , колкото се може повече абдали .... !!!!!

165

Анонимен

преди 2 години

За няма и седмица Тесла от1200$ е на 1000, NVIDIA от близо 400 вече е под 300, така че борсата не е средство за запазване на капитала на обикновенните хора

164

Анонимен

преди 2 години

Населението в България за последните 10 год. е намаляло с близо 1 000 000 души и продължаваме да се топим, но цените на имотите ще се увеличават при толкова много празни жилища. И кой ще ви ги купи тези коптори в най бедната държава в ЕС, с най ниските доходи и с най високите цени на имоти, стоки и услуги близки до Западноевропейските. Срамота!

163

Анонимен

преди 2 години

Гладен брокер поскъпване сънува. Преди месец време говорих с един строител и ми предлага "на зелено" 65квадрата във Варна за 45 000 евро , оня ден ми се обади да ида да видя същите квадрати с акт 16 на съседна улица за същите пари, а само месец по-рано ми разправяше че 45 на зелено е оферта ....

162

Хъм...

преди 2 години

Напечатаните пари са по фондовите борси, жилищния пазар, крипто и тем подобни глупости. Един срив на борсата е мача е 0:0 ***..ко. Много бързо стойността на парите ще се върне, както преди. Пари се инвестират в производство, занаяти и дейности за печелене на пари, не в такива лежащи на гръб дейности. Хамериканците умеят икономическите войни! Ти си дръж от некадърност парите в надценени имоти в балонизиран пазар. Прочел 1 книга на Киосаки и голям бизнесмен стана!

161

Бате Роско

преди 2 години

В българия ще останат много малко хора които ше имат нужда от наем,рисковият процент при нас е найбвисок в цяла европа затова и кредите са високи,има ли човек тук дето да е работил повепе от 10 години на едно и също място може би много малко,Така,че ако тефлиш кредит може да стане много сложно в тази ситуация,Всичките българи дето ги познавам в чужбина все се фалеха,че имали яки фирми преди да дойдат навън,повечето се бяха набъкали с кредири и не ги обслужваха и чужбина им беше последна опция.

160

Пепката

преди 2 години

Разни специалисти по всичко в тоя сайт пак се изказват неподготвени и пак грешат, но това не им пречи да ръсят акъл след като вече са на втора-трета ракия.От 2017 ми разправят как балона ще се спука, как не бил момента да се купува и скоро ще паднат цените. Еми Вече 4 години само се вдигат. И само ще ви кажа, че заради тая инфлация, печатане на пари и т.н, дори и да има балон, ако се спука, ще задържи цените, но няма да паднат. Разбирачите от панелките пак се обаждат.

159

До Христо

преди 2 години

Хубаво. Спастрили сте някой лев за зор-заман, дето се вика. Обаче тия пари утре могат да се обезценят двойно. Каво мислиш да правиш? Като че ли най-добре е диферсифициран портфейл - една част в банката, друга в имот, друга в злато, може и частни пенсионни фондове.

158

До Христо

преди 2 години

Това добре, а сега със спестените парички какви са плановете ви, предвид инфлацията?

157

Анонимен

преди 2 години

Много богат народ, ей !

156

Анонимен

преди 2 години

В тези несигурни времена на кризи пандемии, безработица и т.н на хората им е само до имоти и да се заробват с кредити до живот.

155

Анонимен

преди 2 години

До Хъм...Не е балон, а икономическа криза. Има много хубава статистика в Imot БГ и в НСИ за цените на продадените жилища. Преди 11г средната цена на кв.м в София е била 681?, сега е 818?, което е покачване в цената от 16.5% за 11г на реализирани сделки. Средната заплата сега е 2073лв, била е 690лв през 2010та, следователно имотите не са поскъпнали драстично, къде е проблемът тогава? Хляба през 2010-та е бил 65ст, сега е 1.60лв и се прогнозира да стане 2лв. Проблемът е че има ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА

154

Дедовия

преди 2 години

Вранча почна да се тресе, кат нищо ще тресне София едно 7 по Рихтер и ще оправи проблема с балона и цените на имотите, тогаз ще поскъпнат с 10% , тези които не паднат...