14

Анонимен

преди 2 години

А малко съм над тия неща да се приравнявам над това.А. Ви смятах за приятел от дете.Благодаря

13

Анонимен

преди 2 години

И не забравяйте когато ми давате нещата аз виждам на вас колкото и да висе иска по добре от вас знам много неща а вие не сте за тая работа уважаема Кремена Бончева

12

Анонимен

преди 2 години

Уважаема.госпожо смятал съм ви за добър човек.Уважавал съм ви през тия години вече загубихте доверието ми аз в клон Булсатком Ловеч се зарича м повече кракът ми да не стъпи след като ме смятате че съм *** оправите се сменям оператора а на вас много ви здраве оператори бол

11

Анонимен

преди 2 години

Не знам за авиацията но аз се развеждам с Булсатком Ловеч.Ако питате защо ще ви обясня от десет години съм абонат на Булсат Ловеч но подобна практика не съм срещал досега имало е проблеми и са се оправяли.Да *** сега не от една седмица проблем стария приемник ме подлуди.Отидох да го сменя лицето Кремена Бончева педесет пъти ми говореше за антената.Антената нее пипала и какво стана да се ми нов приемник работи два дена и днес блокира .Госпожо Бончева благодаря.

10

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

До Анонимен 8 --- Интернетът е създаден за душевно болни и други, които заболяването ги влече. В края на краищата резултатът и за едните, и за другите е един и същ. ;)

9

И.Б.

преди 2 години

Въздушният транспорт ще стане в близко бъдеще безвреден за околната среда, защото се разработва ново гориво на небиологична основа. В момента вече има опити със самолети, ползващи такива горива в Германия и Щатите. Така че трябва да се изчака, а дотогава да се избягва замърсяващият досега самолетен превоз.

8

Анонимен

преди 2 години

Така като гледам в този интернет останахте само душевно болни ***...

7

Анонимен

преди 2 години

Хубу ще произвеждат ама лой ще се вози. Въртят едни пари и бракуват самолети. А пък нещо дилемата ще возят ли преболедували си липсва в цялата статия.

6

.

преди 2 години

До Анонимен 6 - изпревари ме! :)

5

Анонимен

преди 2 години

Въздушният транспорт трябва да бъде забранен. Той съсипва околната среда и пренася зарази, като нищо друго такова!

4

Анонимен

преди 2 години

Споко ве теб нищо не те засяга :) само дето света не се върти около жалката ти персона.

3

Анонимен

преди 2 години

Ужас пръскат ковид и в самолетите вътре убийци!!

2

Нас кво ни засяга ?

преди 2 години

Аз билетче за градския транспорт не дупча и не купувам, камо ли за самолет с ..."по-широки седалки". По-широки седалки явно за Широки Охранени Гьзове, както вървят нещата скоро от три-редни ще ги правят двуредни за прасетата :))

1

Анонимен

преди 2 години

сите сороспияци ще се возят в багажното и ще бъдат изхвърляни на сред океаните.