11

Недоразбрал

преди 2 години

Нали за тва Кирчо и Кокорчо откраднаха парите за Хемус и я спряха,щото се уплашиха,че Курица не птица ще вземе да напредне ,с хубави пътища и скъпарски коли,а тва ще обиди ва тенките,които трябва винаги да са с една глава по напред!Продължава промяната към повече дупки и калищак като в цоциализма!Виждате какво драпане да ровят фирмите,които строят пътищата в БГ,с цел да изчегъртат ГЕРБ!Така,че купувайте джипки и се наслаждавайте отстрани на недостроенатата Хемус,джиткайки по старите джедета!

10

Анонимен

преди 2 години

Като гледам на снимката пътя е в прилично състояние, много по-добре е така от колкото да е асфалтиран и да е осеян с кратери.

9

нн

преди 2 години

Преди година бах в Борущица, дъжд, покви, ужас. Ужаса става след разклона от Радунци до Борущица. По по-лош път в България не съм карал, но да замени Шипка или Прохода на Републиката нама как да стане на този етап. От Борущица нагоре е горски път, пък и да стане проходим път южна, северна България трябват навярно милиард, което няма как да стане сега.

8

vlady

преди 2 години

Сигналът ще бъде разгледан в най-кратки срокове от най-близкия компетентен служител протойерей Храч Мурадян.

7

Анонимен

преди 2 години

Екстра си е. Даже няма дупки за разлика от кварталните улици в София в момента са почти непроходими.

6

Анонимен

преди 2 години

Няма смисъл да го асфалтират докато от там още минават дърварски камиони. Пак ще стане същият. Освен това между въпросните две села има ж.п. линия - невиждан лукс по тези чукари.

5

Сосидж

преди 2 години

В Област Стара Загора всички пътища са трагедия. В съседната област Сливен, която е една от най- бедните е с по- добри пътища- пълен резил. Между Нова Загора и Стара Загора в статозагорсия участък е пълно с трапове (не дупки). АПИ отговарят- ми има проект и толкова.

4

ТРАГИЧНО и ПЛАЧЕВНО

преди 2 години

....е състоянието на Цялата Държава, но това никой не го споменава. Днес основно се говори за 4к "средна" заплата, Индийски фирми менте и някакви скъпарски луксозни самолети с големи седалки за новото поколение човечество Глутилус Максимус :))

3

Анонимен

преди 2 години

То и 5 коли неминават на ден по този път. Сигурно ще струва няколко милиона направата му. Не е рентабилно.

2

Хмх

преди 2 години

Абе слагайте му тол такса и не го мислете! Това е вятъра на промяната.

1

Анонимен

преди 2 години

то добре че не го ремонтират щот токчетурист и там ще усере пейзажа.