46

Фжбйхгг

преди 2 години

То и морето може да ги отнесе ако има по голямо вълнение и хотелите ще станат във вода

45

Анонимен

преди 2 години

Оставка наркоман!

44

АРОН

преди 2 години

Този Министър се в взел на сериозно май.Какво ще правим ще съборим 1/3 от хотелите и къщите по Черноморието.Ха Ха Ха Съветвам Министъра да ходи с Бронежилетка и да живее в букер иначе аки почне това ще го гръмнат до 24 часаМонистъра се държи като НПО !!!

43

Гжхййййу

преди 2 години

Министре започнете да показвате по телевизиите че разделно събраните отпадъци се преработватЗащото в българия ги събираме раделно изхвърляме ги на едно място общо и не ги преработваме действайте

42

Анонимен

преди 2 години

Този екоталибан ще забърка такива каши, че с години ще се чудим как да ги оправим.

41

Фгххххййййрдфрр

преди 2 години

Боклyците от години се събират разделно но незнам в българия да се преработват боклyциВ българия ги събираме разделно но ги изхвърляме на едно място и няма никакво преработване на боклyциАко има преработване на боклyци започнете да го показвате по новини и по интернет говорим за нашата страна българия действайте не се правете на слепи

40

Алооо

преди 2 години

Аре де , по-бързо бачкайте де !!! Те вече го застроиха вие докато го измислите!! Аз така ако работя в частна фирма 2рия ден и съм аут... Всички само заете да сгъвате яките заплати и да плямпате т ъпо ти и. Грам не ви пука нито за България, нито за българина. Ако ви дремеше отдавна България щеше да е едно прекрасно място. Да не мислите,че на запад или на изток някой даром им е дал, хората са си го направили, зашото им пука за държавата, в която живеят.

39

Анонимен

преди 2 години

Какви ги говори този, досега разрешено ли беше да се строи на пясъка, върху дюните, върху скалите в морето? Трябва да се разрушат всички хотели и къщи и басейни, построени в нарушение на законите! А не да каканижат по телевизора и наивниците да ръкопляскат на добричките почтени.

38

Анонимен

преди 2 години

Тоя някога стъпвал ли е на плажа? В България, а не на Карибите, например? Има ли представа как изглеждат 100 м? То няма и 20 метра и вече е застроено с каквото ти падне. Има една особеност при тия строежи и хотелчета. Почвата отдолу (смес с пясък) ще им изиграе една много гадна шега. С тая вечна влага печурки можеш по стените да отглеждаш. Видяхме и наводненията и морската стратегия цял скапан кораб да проблеят, за да заседне. Догодина с тия изпуснати торове ще се казва "зелено море". Експерти!

37

Сатир

преди 2 години

"би следвало да се насочат към вече действащи решения, а не към такива преходни, които са много спорни като например ядрената енергетика, още повече газа." Като инженер близко до енергетиката не разбирам как Министър може да изприказва толкова много глупости за толкова кратко време. Нека поне гледа данните на ESO в реално време.

36

Ффггхййх

преди 2 години

Министре в българия от години сесъбират разделно боклyци а се изхвърлят на едно и също място и в същото време няма никакво преработване на боклyци всичкото е само за пред европа

35

Жоро

преди 2 години

Браво! Ха дано!

34

Анонимен

преди 2 години

Че кои ти е казал че ще строиш въобще.

33

Оля

преди 2 години

Сандов кога ще спе да дава безумни предложения !? Доста започна да прекалява напоследък ...

32

Анонимен

преди 2 години

Охлюф, то на 100м от плаша няма останало място за строене.

31

ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

преди 2 години

И трябва да се съборят сега съществуващите бетонни бункери на по-малко от 100 м от брега...

30

ЧОВЕК

преди 2 години

САНДОВ, ПЪРВО СПРИ НЕЗАБАВНО ИЗНОСА НА ДЪРВЕСИНА. ТОГАВА ЩЕ РАЗБЕРЕМ ДАЛИ СИ ЕКОЛОГ.

29

Rado

преди 2 години

То и няма къде да се строй на 100м

28

и

преди 2 години

И да се събори всичко построено на 100 метра от брега. Влязоха в морето вече.И да ги питат от къде са им парите за хотелите.

27

Анонимен

преди 2 години

Те тез предложения нема веки за кога! То се застрошиха и бреговете, че и в морето се застрои!