47

Анонимен

преди 10 месеца

Сандов сложи мораторуим на отпадъците които идват с кораби да горим и на износа на дървесина, ама далаверата трябва да върви нали, тряя се занимваме с мусака

46

Фжбйхгг

преди 10 месеца

То и морето може да ги отнесе ако има по голямо вълнение и хотелите ще станат във вода

45

Анонимен

преди 10 месеца

Оставка наркоман!

44

АРОН

преди 10 месеца

Този Министър се в взел на сериозно май.Какво ще правим ще съборим 1/3 от хотелите и къщите по Черноморието.Ха Ха Ха Съветвам Министъра да ходи с Бронежилетка и да живее в букер иначе аки почне това ще го гръмнат до 24 часаМонистъра се държи като НПО !!!

43

Гжхййййу

преди 10 месеца

Министре започнете да показвате по телевизиите че разделно събраните отпадъци се преработватЗащото в българия ги събираме раделно изхвърляме ги на едно място общо и не ги преработваме действайте

42

Анонимен

преди 10 месеца

Този екоталибан ще забърка такива каши, че с години ще се чудим как да ги оправим.

41

Фгххххййййрдфрр

преди 10 месеца

Боклyците от години се събират разделно но незнам в българия да се преработват боклyциВ българия ги събираме разделно но ги изхвърляме на едно място и няма никакво преработване на боклyциАко има преработване на боклyци започнете да го показвате по новини и по интернет говорим за нашата страна българия действайте не се правете на слепи

40

Алооо

преди 10 месеца

Аре де , по-бързо бачкайте де !!! Те вече го застроиха вие докато го измислите!! Аз така ако работя в частна фирма 2рия ден и съм аут... Всички само заете да сгъвате яките заплати и да плямпате т ъпо ти и. Грам не ви пука нито за България, нито за българина. Ако ви дремеше отдавна България щеше да е едно прекрасно място. Да не мислите,че на запад или на изток някой даром им е дал, хората са си го направили, зашото им пука за държавата, в която живеят.

39

Анонимен

преди 10 месеца

Какви ги говори този, досега разрешено ли беше да се строи на пясъка, върху дюните, върху скалите в морето? Трябва да се разрушат всички хотели и къщи и басейни, построени в нарушение на законите! А не да каканижат по телевизора и наивниците да ръкопляскат на добричките почтени.

38

Анонимен

преди 10 месеца

Тоя някога стъпвал ли е на плажа? В България, а не на Карибите, например? Има ли представа как изглеждат 100 м? То няма и 20 метра и вече е застроено с каквото ти падне. Има една особеност при тия строежи и хотелчета. Почвата отдолу (смес с пясък) ще им изиграе една много гадна шега. С тая вечна влага печурки можеш по стените да отглеждаш. Видяхме и наводненията и морската стратегия цял скапан кораб да проблеят, за да заседне. Догодина с тия изпуснати торове ще се казва "зелено море". Експерти!

37

Сатир

преди 10 месеца

"би следвало да се насочат към вече действащи решения, а не към такива преходни, които са много спорни като например ядрената енергетика, още повече газа." Като инженер близко до енергетиката не разбирам как Министър може да изприказва толкова много глупости за толкова кратко време. Нека поне гледа данните на ESO в реално време.

36

Ффггхййх

преди 10 месеца

Министре в българия от години сесъбират разделно боклyци а се изхвърлят на едно и също място и в същото време няма никакво преработване на боклyци всичкото е само за пред европа

35

Жоро

преди 10 месеца

Браво! Ха дано!

34

Анонимен

преди 10 месеца

Че кои ти е казал че ще строиш въобще.

33

Оля

преди 10 месеца

Сандов кога ще спе да дава безумни предложения !? Доста започна да прекалява напоследък ...

32

Анонимен

преди 10 месеца

Охлюф, то на 100м от плаша няма останало място за строене.

31

ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

преди 10 месеца

И трябва да се съборят сега съществуващите бетонни бункери на по-малко от 100 м от брега...

30

ЧОВЕК

преди 10 месеца

САНДОВ, ПЪРВО СПРИ НЕЗАБАВНО ИЗНОСА НА ДЪРВЕСИНА. ТОГАВА ЩЕ РАЗБЕРЕМ ДАЛИ СИ ЕКОЛОГ.

29

Rado

преди 10 месеца

То и няма къде да се строй на 100м

28

и

преди 10 месеца

И да се събори всичко построено на 100 метра от брега. Влязоха в морето вече.И да ги питат от къде са им парите за хотелите.