62

До 80

преди 2 години

Муахахахахаха още по-добре за Путин накрая централен северозападен Казахстан ще премине към Русия заедно с уснаците в него и богатствата му (ран газ нефт всичко е там муахахаха, Ердоган мълчи като бита мacтия муахахахахаха

61

Змиеукротител

преди 2 години

До ХА-ХА-ХА-ХА-ХААААААА.....Ти май пишеш от факаната си Ана ватан! Ако си тук, раздвоеният ти език щеше да съска по-тихо! Много ви е храбро племето, когато сте на безопасно място! Ако беше тук, да съм ти отрязал вече езичето змийско!

60

Тия

преди 2 години

дето обичат да изнасят демокрация за пореден път получават сериозен шамар!

59

Анонимен

преди 2 години

Радев като гледа тези кадри се е на..акал от страх. Той също повиши цените в магазини,тока и газта на хората!

58

Анонимен

преди 2 години

До ОТИДЕ БАЙКОНУР... Специално тоя обект се охранява по-добре и от Белия дом!!!

57

Каквото е решил

преди 2 години

Путин става, муахахах искаше Крим взе го, искаше лукашенко - остави го на власт, искаше скрипал и навални единия и двамата за малко да пуkнат единия е копае камъчки в Сибир и вече няма партия, искаше да вдигне газта вдигна я муахахаха

56

...

преди 2 години

Време е древните ни братовчеди от Казахстан да се освободят от руското иго, което ги тормози от 300 години. Украйна, Азербайджан, Грузия, Балтийските републики, че даже и ние го направихме. Целият цивилизационен свят е с вас, бой по любителите на препарати за вана и техните ***.

55

Minuva42

преди 2 години

Да приветстваме бързото и решително възстановяване на демокрацията и реда в Казахстан! Разбира се не без топлата и приятелска подкрепа на приятелска Русия и Путин! Пусть будет мир!

54

Анонимен

преди 2 години

абе вие и Лукашенко щяхте да сваляте лани ама нещо се секнсхте. Налу се сещате, Ка, ахстан по скоро Русия и Китай ще си го разделят отколкоти кравари да се настанят.

53

Муахахах

преди 2 години

*** не разабрахте ли че в Северна Азия команди оня ниския от Беларус до Китай и Япония от северният полюс до Иран и Афганистан има само един господар муахахаха

52

доАМИ , ПРАВИЛНО!

преди 2 години

той вече е цъфнал щото янките го поливат редовни от както избягаха от Афганистан.

51

До един пътник

преди 2 години

До ХА-ХА-ХА-ХА-ХААААААА 56.....Кьопек, ти 'диот ли си или само 1/2диот? Седнал да плаши с R-доан! Той е малко по-умен от теб - турците имат хубава поговорка, която звучи приблизително:"Що ми трябва бой да ям!". А в Казахстан действително има хиляди терористи, повечето на са местни! Но руският Спецназ вече е там и не си поплюва! В момента всеки ден работят 50 Ил-76 и 5 Ан-125 "Антей"! Дъ да им е яко на аллахакбарците! Този път Русия, Беларус, Киргизстан ще свирепеят на воля, при това законно!

50

ОТИДЕ БАЙКОНУР...

преди 2 години

....сега вече ще е цел на всички талибани и войни на Алллаха...

49

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 2 години

ЧЕРНИЯ ПАЗАР ЗА ОРЪЖИЕ В ЦЕНТРАЛНА АЗИЯ , ЩЕ ПРОЦЪФТЯВА СЛЕД НАМЕСАТА НА ДЖУДЖИ...АФГАНЦИТЕ ЩЕ СА ПЪРВИ ТЪРГОВЦИ В РАЙОНА!

48

СМЕХ...

преди 2 години

Казахстан не е сам! ЩЕ ГО ПОДКРЕПЯТ ВСИЧКИТЕ МУ СЪСЕДИ , ЧЕ ДАЖЕ И ТАЛИБАНИТЕ ОТ АФГАНИСТАН.Джуджи си го вкара четвъртит с тая намеса и разправа с казахите!...ЩЕ ВИДИТЕ!

47

до46

преди 2 години

от къде било оръжието ли, янките оставиха в Афганистан за 3 милиарда долара оръжие... за 5 талибански армии. Нали се сещаш какво става сега на черния сзиатски пазар с него.

46

До ХА-ХА-ХА-ХА-ХААА

преди 2 години

"...Ттоккаев е Пъттниккк, Глуппендерр Нещасстенн, Хората Били Терористи , Самозабравил се Палляччо - взе си еднопосочен билет за отвъддното бате , Луззър Нещщщастен ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХААА..." - Тоя "Ттокаев" ми е непознат и ми е все тая, ама коментара ти "цепи мрака" на IQ-то и проздотията. Щеше да е пpocтo тъжно ако не беше направо Трагично :))

45

до46

преди 2 години

абе чешете си езиците, втора Украина няма да има, по скоро Казахстан ще стсне част от РФ от колкото нов майдан. Айде плямпайте си

44

цон кай хой

преди 2 години

много яко - битка на руски спец части срещу американски и турски ... и при това на неутрална територия :D

43

Хе Хе

преди 2 години

Шоуто тепърва предстои. При такива сили явно руските И З В Р Г И на Путин воюва с цялото население на Казахстан Скоро на *** Кръволока ще му приседне.