33

Анонимен

преди 2 години

Ами то може и от порязване с нож да умреш бе майна! Ако ще си говорим за малко вероятни неща, може да стъпиш на пирон и да се заразиш от СПИН защото някой преди тебе се е изпразнил върху пирона и е имал СПИН, може докато си ходиш на улицата да падне керемида върху кола, която да стресне шофьора, който да блъсне куче, което теб да те стресне и да получиш мозъчен аневризъм, може да си седиш и котара ти да види отблясък от минаващ бус върху врата ти, да забие нокът и да ти пробие сънната артерия

32

Анонимен

преди 2 години

Вече де що има куцо и сакато се изказва по медиите за ковида. Няма други теми.

31

Анонимен

преди 2 години

"Омикрон може и да не протича леко навсякъде" О, колко научно!! Е, това е да си професор!!! На преглед при Проф. Младенов:"Г-не, вие може да оздравеете, а може и да не оздравеете. Може да сте болен, а може и да не сте. Следващият, моля!"

30

Анонимен

преди 2 години

Може и не всички хора да успеят да пресекат улицата. Винаги има риск да те блъсне кола, всичко е възможно. Да ви имам заглавията и заключенията.

29

Анонимен

преди 2 години

Тоя па

28

ха ха

преди 2 години

Малеее :))) Който е преживял ковида, няма как да не преживее и оМикрона !

27

Анонимен

преди 2 години

"Проф. Младенов: Омикрон може и да не протича леко навсякъде"--------Пореден жалък напън за съчинение-разсъждение.

26

ПЛАНдемия

преди 2 години

Може би е свързано с факта ,че от две години от сутрин до вечер борят трупове? хм

25

Анонимен

преди 2 години

В "Буратино" тримата дофтори и те - така обсъждаха: 1."Пациентът е по-скоро жив, отколкото мъртъв!"; 2."Пациентът е по-скоро мъртъв, отколкото жив!"; 3."Пациентът е или жив, или мъртъв!"! Те и тоз - така. Без значение е у нас кой покакво се е дипломирал и по какво е професор - все същите "акъли"!

24

Анонимен

преди 2 години

Видими резултати от мафиотизираното ни здравеопазване! А защо този професор мълчи за драстичната разлика в смъртността на болните в реанимация в България и в цитираните от него държави? Това не означава ли, е тук ни лекуват некадърници?

23

NoFace

преди 2 години

Поредното внушение!

22

Анонимен

преди 2 години

Аз си мисля .че причината да има голям % смъртност от вируса у нас е - "В България не се разви добре настаняване на пациентите, от две години работим с един терапевтичен подход срещу вируса, лечението не е мръднало при нас" А то било ,защото бил нисък % на ваксинация .

21

Дедо

преди 2 години

Е , аз съм сигурен , че няма да протича леко в и може би само в България )))) 1200 лв , 7 дена да му даваш по 1 парацетамол на ден , че и да му вземеш 30лв за телевизора в стаята!!!

20

Да, да, ама не

преди 2 години

Познавам две момчета млади *** синоптици! Много познават какво ще е времето! Като ги питам всеки път едното казва : Ша вали бате, а другото до него - няма ша вали бате! Та и тоя професор - може и да, ама може и да не! А простосмъртното народонаселение гледа, слуша и си мисли - а бе що не си тра-ла-ла и хъм-тръм-тараръм таковата на таковата!

19

до Шах

преди 2 години

Не, не е възможно, защото не си професор. В следващия живот да учиш от малък!

18

Анонимен

преди 2 години

Професорът ви казва като човек, че положението в болниците не е лесно и ако имате малко акъл следва да се ваксинирате и/или да се пазите, а много от вас дори и маски не носят, щото много знаят. Затова сте добре, инфраструктурата ни е топ, задминахме Швейцария, защото повечето много знаете.

17

Анонимен

преди 2 години

Не ви ли писна да коментирате тая лъжа..

16

Анонимен

преди 2 години

За сегашният пик на разпространението основна вина имат Кацаров и Денков поради тестване със съмнителните тестове от неквалифициран персонал в теснит и задушни класни стаи с по 25-30 деца наведнъж. Това противоречи на всички известни противоепидемични мерки по света. Сега нито ще имат възможност за обучение в безопасна среда, нито болниците ще издържат на натиска.

15

Факт

преди 2 години

Възможно е да не протича леко.Ти си доказателство затова което говориш Зашото яко е засегнал мозъка ти

14

Анонимен

преди 2 години

Ау, пропуснал е да каже да се ваксинираме. Но пък ваксите са "плод на свръх човешки интелектуални усилия". Докторе, за какви усилия говориш? Най-набодените държави са леш, болниците са пълни. Днес в ЮК са извикани спешно 200 военни медици да помагат, че не смогват с ваксинираните пациенти. Но пък искат и 3та доза да слагат. Къде го видяхте това в ЮАР. Млади били там. А как живеят, какво ядат, какви болници имат, а? Всичко ще го извъртите така че да се набодем, нали докторе?