66

Анонимен

преди 7 месеца

"...и изключително голямото ниво на износ, което вдига цените"===Г-н Василев, така описана, ситуацията звучи като "вода гази, жаден ходи". Значи, ще изнасяме ток, за да се пълнят нечии джобове и хазната, но в същото време народът и бизнеса ще операт пешкира. Тоя не се ли усеща какво приказва?! Значи, държавата не може да поеме риска на бизнеса, но може да изнася енергия?! За какво гласува за вас народът, бе?!

65

ГОЧО

преди 7 месеца

Промяната продължава, и то с пълна сила!! Българският избирател за пореден път е изигран от селските т-ар-ик-ати, говорещи с оксфордски акцент! Нито пенсиите ще станат европейски, нито заплатите, защото не това е замисълът наречен европейски съюз! Само стоките и услугите ще станат европески! Българската култура, обичай, морал,ОБРАЗОВАНИЕ и нравственост ще бъдат обезличени, за да разполагат европеските корпорации, фирми ифирмички със п-р-о-с-т-и, но послушни Р-О-Б-И!

64

Анонимен

преди 7 месеца

стига с тоя бизнес Бе ! -те са милионери и милиардери Бе ! Държавата да се погрижи за Народа ,дето мизерува и гладува на студено.

63

Анонимен

преди 7 месеца

За цените на тока се изговориха една камара глупости. Не мога да разбера, как от толкова експерти, не се намери един който да каже истината. А тя е очевадна. Причината за увеличаването цената на тока са ЕЛЕКТРОМОБИЛИТЕ и КРИПТОВАЛУТИТЕ. Всичко друго СА ГЛУПОСТИ!!!

62

Леша

преди 7 месеца

До Solar Power Ти си психично болен. Какви антиваксъри, какви конспирации? Изпаткахте тотално.

61

Solar Power

преди 7 месеца

Ей хамстер ! Пропусна да кажеш ,че най-големия печеливш е държавната АЕЦ която увеличи печалбата си над 20 пъти. Така,че тези ги разпрявай на баба си или някой антиваксър (конспиратор).

60

Монегаск

преди 7 месеца

Браво на Кокоран. Виждаме че и без тиквите нещата се нареждат. Вожда им нека вие на умряло по медиите. Ха-ха-ха

59

Анонимен

преди 7 месеца

истината е,че с този плосък данък 10% няма как да има пари в държавата защото те остават в сейфове,чекмеджета,банкови сметки на бизнеса в развититте държави има прогресивно облагане държвата взема повече от богатиге и дава на бедните и има пари за всичко тук формулата е обратна

58

Разумен

преди 7 месеца

До ? хахаха тоа па :D

57

?

преди 7 месеца

До Разумен ????? Какъв ГЕРБ? От близо годнина управляват хората на Радев зад който стоят Васил Божков черепа и Москва.

56

Разумен

преди 7 месеца

Имаме АЕЦ, нема ток. До тук ни докара ГЕРБ.

55

КОКОРЧО fanclub

преди 7 месеца

КОКОРЧО Е ВЕЛИКАН! От него по-големи са само Божидар Божанов и Господ.

54

Анонимен

преди 7 месеца

Целтаа е да се източат парите на бизнеса и след това да избягат накъм москва.

53

Анонимен

преди 7 месеца

Не е длъжна и да я крадете държавата, т.е. всички нас, но го правите редовно другарю Хасан. Както и ние не сме длъжни да ви търпим начело на държавата след измами и изборни фалшификации

52

ЧАПАЕВ

преди 7 месеца

ПП УСПЕШНО ПРЕБОРИХА КОРУПЦИЯТА НА ДРЕБНО, КАТО ОТКРАДНАХА 9 МИЛИАРДА САМО ЗА 2 МЕСЕЦА!!!??? НЯМА ШКАФЧЕТА И ЧЕКМЕДЖЕНЦА ИЛИ САКОВЕ И ЧУВАЛИ, НАПРАВО С ВЛАКОВИ КОМПОЗИЦИИ! ТАКА СЕ ПРАВИ! 9000 МИЛИОНА, 19 ИМОТА, 12 КЕН.ФА, А САМО ОТ ТОК КОЛКО СА ОТКЛОНИЛИ. НАЛИ ЗА ТОВА НЕ КОМПЕНСИРАТ БИЗНЕСА - ИЗНУДВАТ ГО ДА СИ ЦАКА. КОЙТО СНЕСЕ ЩЕ ИМА КОМПЕНСАЦИИ?

51

Анонимен

преди 7 месеца

Един призрак броди из Европа. Казахстан

50

Щерю

преди 7 месеца

Само за м. декември 2021 г. красивите и умните, "новите" юдо-комунисти в БГ, тихомълком изтеглиха 9 милиарда лева нов държавен дълг...

49

Анонимен

преди 7 месеца

Чичо хасан ги разбира тези неща. Парите текат като река през пръстите му и изчезват безследно

48

смях

преди 7 месеца

Значи те подписват зелената сделка.Те не искат да купуват руска газ.Те не протестират срещи затваряне на мощности в ЕС.....обаче РИСКА бил за бизнеса.ХАХАХА хахахахах хахахах Бойкооооооо ти си жив!

47

Анонимен

преди 7 месеца

Едно време пак имахме АЕЦ и пак имаше режим на тока