103

Lina

преди 2 години

До март сте, най - късно. Държавата е на " автопилот ".Големите бизнесмени- реформатори.По - зле от боцан

102

Анонимен

преди 2 години

Цяла България е пълна с ферми за добив на криптовалута Крадящи ток направо от трансформаторите и то при тези катастрофални цени на Тока. Къде спите всички хиляди ферми за криптодобив са нацвъкани насякъде размърдайте се сички лъйн0мети от ДАНС МВР ГДБОП Претете този слаббумен хамстер в начално училище , че ми се повръща като му гледам инфантилизираната дефектна физиономия и бавноразвиващи изказвания.

101

1

преди 2 години

До Анонимен-112,а твоя бойко от кои е бкпето,или от фашистите.

100

Анонимен

преди 2 години

Ако не можете да въведете ред кой, какво и как продава за колко и дали е редно ще си ходите. Да, няма да чакаме да станете по 150-килограмови прасета. Времето е приятно за обсада на парламентчето, павета има. Ще забравите ес и нато много бързо. Всякакви договори могат да се денонсират.

99

Щирлиц

преди 2 години

Все още няма държава,ако новите управляващи се опомнят навреме,може и да се появи отново на хоризонта.

98

Анонимен

преди 2 години

Причина за високите цени е диверсификацията и либерализацията на енергийния пазар, който Арменският поп Васил Велев, на който всички бизнесмени Андрешковци се оплакват, пожела да се създаде. Защото токът в Германия бил минус 2 стотинки и искали да купуват ток от Германия на минус 2 стотинки. Е, купувайте сега.

97

Анонимен

преди 2 години

Е кво Изнасяме ток а за нас няма. В едно домакинство ако нещо ти е кът не го продаваш евтино а купуваш скъпо Някой ако пълни гушата.

96

?!?

преди 2 години

Боя идва! Рашков да мотивира полицаите да бият народа здраво.

95

анонимен

преди 2 години

На гламавите и ненормалните,които са гласували за такава промяна,да им е честита.Много кухи се оказаха тези Харвардци и това пролича още има-няма месец откакто са на власт.

94

ДЪРЖАВНА Белене

преди 2 години

Защо строите скъпи и неефективни веи-та, перки, фото, биомаса. За момента по-чиста и евтина енергия от атомната НЯМА. Белене вече щеше да е завършен, имаме 2 реактора, оборудване и лиценз площадка.Която ГЕРБ умишлено 2012 забави, за да изтече лиценза. Докога ще сме заложници на бивши и настоящи политици, министри, депутати с частни енергийни интереси, и обръча от фирми около тях. 130 депутата поминал парламент частни енергии, минало НС 112 депутати.ДЪРЖАВНА БЕЛЕНЕ, иначе загиваме, като Германия

93

Анонимен

преди 2 години

Харварцките са само за параван, не е ли ясно. Двама юпита, които са доста по-зле от Никито Василев и Милен Велчев, а отзад е старата комунистическа шайка, която беше в немилост по времето на Бойко. Лошото при Бойко е, че не успя да се справи с някои боклллуци, а ги остави да си купуват 19 и повече имоти.

92

Ток Козлодуй

преди 2 години

Защо имаме евтин ток, който произвеждаме и изнасяме, а ползваме скъп. Цена мегават ТЕЦ2 78 рв. Мегават. Цена Козлодуй 58 лв. И двете са държавни. Защо и как купуваме ток частни фоговолтаици 500 лв. Мегават. Частни ТЕЦ-ове, ВЕЦ-ове, перки, биомаси-380 лв. Мегават.В името на кого и КОЙ българският народ не ПОЛЗВА СОБСТВЕНАТА СИ ЕВТИНА ЕНЕРГИЯ.Всички знаем. Когато собственият ти народ не ползва собствената си евтина енергия НЕЩО НЕ Е НАРЕД. Политиците мразят българите, щом ЕС им е по-скъп.

91

Анонимен

преди 2 години

Ко ста сега милиарди за милионерите ,при Бойко също имаше милиарди но тай беше затворил а тия раздават милиарди без да са затворили че щели да фалират ,тия мошеници печелбари и лев не трябва да им дават ,Бойко им даде повече от 5 милиарда )

90

нин

преди 2 години

Боко ги държа 10 години настрана и сега са освирепяли . Ще окрадат всичко което могат , а шараните гласували за тях пак ще мръзнат и гладуват .

89

така

преди 2 години

Аааа , няма да ревете по форумите . Искахте промяна , получихте я . Сега си сложете коланите щото ускоряваме по нанадолнището .

88

В.

преди 2 години

В момента европа изнася производство в Северна Африка. Поръчките се оттеглят от България. Северна Африка са френски колонии. Затова Макарон е толкова ербап. Дава ток и на Германия. Гледа да унищожи Източна Европа.

87

Василев

преди 2 години

Е не не, ...не...не,......... не могатакива неща да правя !

86

В.

преди 2 години

Риска сте вие бе, политиците бе, ЕС бе, САЩ бе. Не някой друг, щото цената на тока не е формирана нормално, а спекулативно. Тоска ще стане и с водата, и с ъздуха. Ега си ......

85

Анонимен

преди 2 години

СПИРАЙ ИЗНОСА!

84

Бг бизнес

преди 2 години

Ако бизнеса фалира заради тока и газа,кой ще ви плаща данъците от които крадете бе? Помислете малко,Няма бизнес,Няма пари в хазната,Няма от къде да крадете! Поредните двама льольовци за които се хванахме и те нищо няма да направят!!! ВСИЧКИ СТЕ ЕДНАКВИ!!! Б.К.У.И !!!!!!