73

Бате Роско

преди 2 години

И кой ше ми е ремонтира тази кола като мине през 5-6дупки,айде да покзчакаме малко да навлезнат масово на запад и да почнем да ги взимаме на втора ръка

72

Анонимен

преди 2 години

Чудно ми е как ще стимулираш сервитьора със заплата в плик, каращ дизелово BMW, Audi Или Benz на поне 12-15-20 години, да си купи електромобил, като върне *** си?! Никак. Та тая кoчина му е гордостта на живота, как ще я замени с малка градска кола?! Трябва да се карат огромни параходи, да се свалят унесесарките първи курс от Сливен с тях!

71

Анонимен

преди 2 години

Идеята е хубава, но ще стимулира фиктивни сделки на автомобили. Например, аз карам само нови коли и сменям на всеки 2 години със следващия модел, защото се обезценяват бързо. Не разполагам със стар такъв, който да върна, за да взема електрически. Жена ми има електрически- нула разходи, нула данък, нула консумативи от 2 години. Разкошна машина. Искам да я заменя с нова. И как да се възползвам от помощта? Никак. Или като купя една кола за 1000лв. и я върна. Що за глупост?!

70

Анонимен

преди 2 години

Ами, малко глуповат замисъл. Електричка си купуваме хората с добри доходи, които така и така караме чисто нови автомобили. Какво, да си извадя от експлоатация автомобила, за който съм дал над 120к и да го заменя с електричка ли?! Малко по-умно трябва да е. Например- тази помощ да важи, ако си върна новия лизингов автомобил, както по прицип правя на всеки 2-3 години и го заменям с нов ИЛИ, ако върна и извадя от експлоатация някаква дизелова барака от рода на BMW E60, например.

69

Анонимен

преди 2 години

Сандов уж еколог, но вместо да ходи пеша или да ползва градски транспорт яхна служебната 12 цилиндрови лимузина.

68

Анонимен

преди 2 години

Тези, които могат да си позволят електрически автомобили няма как да изведат от употреба стар автомобил, поради простата причина, че не разполагат с такъв.

67

До Анонимен 72

преди 2 години

Питай някой норвежец, където Тесла има 11% дял от всички продажби на електромобили.

66

Анонимен

преди 2 години

Тарикатите ще си карат V8 а пък простолюдието да се вози на електрокари. Ха, ха, ха !

65

Анонимен

преди 2 години

Някой може ли да ми каже от тези хубавци, дали при минус 15 ще мога да отида от Младост до Женския пазар и да се върна без да зареждам то4 40 мин. ?

64

Бай Тараба

преди 2 години

Електрическата дачия ще дойде към 20 бона с това дотиране, обаче румънците кихат по 10 хил еврака за купуване на кола, ама тия щом дават 6 пак е нещо.

63

Ноби

преди 2 години

а кой точно ги дава ? да субсидираме богаташите за новите им играчки ?

62

До Пешо

преди 2 години

Абе Пешо , ти май много искаш да се изтарикатиш. Брей че мераклия си , а?

61

Анонимен

преди 2 години

Па не е на сметка и то доста!

60

Манол Къков

преди 2 години

Пак недомислица все едно още гербваите са на власт - защо трябва да връщам стара кола? Сега ще карат хората да купят някоя гробница за 200-300 кинта за да удовлетворят това изискване.

59

green

преди 2 години

Чиче Гошко, ок ще имаш облекчения понеже ходиш пеш, ама ще имаш и по-високи данъци, защото издишаш СО2. Така съгласен ли си? Усети ли се колко имбецилен е въпросът ти? Идеята е да се замени един вид транспорт с друг. Ти ако не ходуиш пеш ще летиш ли?

58

Анонимен

преди 2 години

A ако я сменя с колата на Фред Флинтстоун колко ще ми дадат?

57

До Зайо Байо/Въпрос

преди 2 години

Първо, колелото е рекреационен транспорт за кратки разстояния и не може да се сравнява с автомобила. Второ, ще плащаш от данъците си за чужда кола за да не дишаш сажди, докато си караш колелото.

56

Анонимен

преди 2 години

С тия налични зарядни за кой по напред ще има ток. Ако тръгнеш из планините там ще си останеш.

55

Пешо

преди 2 години

Нещо хубаво да прочета, дано програмата обхване и хибридите, а не само пълните електрички, защото съм се насочил към Тойота Корола хибрид 40000лв, ако направят отстъпка от 6200евро ще стане перфектно.

54

Алооо

преди 2 години

Поредните пари, които ще бъдат усвоени само че, не от боко , а то ПП ( Поредните П е да ли). Много хора сигурно няма да покрият изискванията и хайде в джобчето на някого.