246

Анонимен

преди 2 години

6,5 са сигурно тоя дето са в Евросъюза, тия в България са 5.8. Това е неудобната истина и показва качеството на управлението на "държавника" Борисов.

245

Мехмед Осман

преди 2 години

Ха ха, цяла България е половин Истанбул, иначе самочувствие до небето и приказки за три морета, ха ха ха, смешници. Ще изчакаме още 20 години и крушата сама ще падне. Учете турски, ще ви трябва.

244

До 279

преди 2 години

Дъщеря ми завършва училище след година и заминава да следва в Германия. Няма да се върне в България. Аз също ще поема с нея зле в няколко години

243

Един

преди 2 години

Аз имам две деца , едното е на 17, другото на 10 и до тази година не съм получил нито лев от държавата за тях! Сега за първи път съм пуснал декларация за данъчни облекчения. Щом малкия ми син е стигнал до извода,че България е скапана държава и за да живее нормално трябва да се маха от тук, значи нещата са наистина отчайващи. За съжаление, когато трябваше да направим лустрация и да изтрепем малко комунисти-ние им дадохме властта, е резултата го виждате. Моите деца ще са емигранти, а вашите ?

242

ами - измама

преди 2 години

пълна скръб беше това преброяване, познавам много хора които не бяха преброени и не се преброиха електронно и сега са "в минус"

241

бонева

преди 2 години

До АлоПод 5 милиона сме.Още преди преброяването, реалната цифра е 4 милиона и нещо си.Но не си струва да спорим за няколко хиляди повече или по малко. Ясно, че България се топи, откъм етнически българи!

240

по скоро се

преди 2 години

концентрираме - разликата е за сметка на намаляването на шведите-сийкане и турките които се изселиха масово на запад и към анадол

239

Анонимен

преди 2 години

Най голям е отлива при Толуп Великолепния

238

Ди

преди 2 години

Добре че няма много жертви от Корона вируса. 20-30 хиляди не са нищо за нас!

237

Сатира

преди 2 години

Как няма да бягат навън. Създава се работа само във 4-5 града. В останалите села и малки градове няма поминък. Хората трябва да избират, дали да живеят на квартира във София, Пловдив, Варна.. или във Лондон, Мюнхен, Берлин. Е всички се досещате какво избират предимно... Без държавна политика е така.

236

Ами правете деца

преди 2 години

И хората, които могат имат по едно?!? Не го разбирам това. Проблема си е наш. Ние сме всъщност проблема

235

циник

преди 2 години

! А в България има изобилие и на двете, след 10м години 5 милиона от които половината няма да са етнически българи. Политиката на комунизма ни докара дотук, но всички 30 години бранят комунизма с пяна на уста. Честито другари! Малко ви е.

234

Ало

преди 2 години

Тук сме не повече от 5 милиона. НСИ показва фалшиви резултати.Положението у нас е безнадеждно. Скоро ще ни завземат другоземци и България ще изчезне.

233

Анонимен

преди 2 години

Това е гордостта на герберите, разруха и кражби.

232

брокер

преди 2 години

Купувайте апартаменти! Ще свършат и няма да има къде да живеете... Купувайте и за правнуците дето никога няма да ги имате...

231

888

преди 2 години

Стига хранихте Бойко - всички сте виновни, последните 30+ години. Това е - политиците са *** като вас - вие сте *** и егоисти - и те така - не гледате деца :Д

230

Анонимен

преди 2 години

Единственият човек, който познавам пукнал от коронавирус е една съседка, която се цани преброителка и преброи 5 блока, та успя да се зарази. На 80 години. Е, може и да не е умрела баш от короната, но скоро след като ни преброи. А резултата от преброяването още не е обявен официално. Не е ли странно това?

229

Анонимен

преди 2 години

Очакван резултат, предвид 10 годишното управление на неграмотни селяни.

228

Анонимен

преди 2 години

Вместо да се прави трудоемко преброяване, да си взимат данните от агенциите и общините. Егати държавата.

227

пълни ЛЪЖИ

преди 2 години

истинското число е 3.5 милиона барабар с ***!