11

Ина

преди 2 години

И сега кой ще и плаща сметките и кой ще и купува алкохол?Храни куче да те убие.

10

Анонимен

преди 2 години

В САЩ щяха да и дадат смъртна присъда. В България ще и дадат няколко години спокоен и осигурен живот в хотелски условия три звезди в Сливен, ще носи маратонки, дънки и яке, ще гледа телевизия и пак ще си пие и пуши. Добре ще си изкара. Даваха филм за Сливенския затвор, където уж затворничките си живееха като кралици, бяха облечени като човек от улицата, обзавеждането беше по-добро, отколкото те някога са виждали навън.

9

Анонимен

преди 2 години

Родителите не трябва да се грижат за подобни деца, за съжаление, особено и пълнолетни, но няма кой..

8

адвокат Тенев

преди 2 години

Добре, правилно е, да има за всяко престъпление и наказание....но я да видим кои са дилърите на наркотиците и защо не се води адекватна борба с тях до пълно ликвидиране на тази незаконна и нелегална търговия

7

Ясно е

преди 2 години

Не се иска специализилано образование за да е ясно че не е била с всичкия си. А алкохола и дрогата са унищожили и последните човешки следи в мозъкът и. За съжаление такива индивиди съществуват . На запад обикновено се търкалят по улиците ...но не смятам, че трябва да го копираме. Трябва да има специализиран надзор и лечение или просто в психодиспансер ., а не за се чака неминуемото

6

Анонимен

преди 2 години

От 10 до 20 години? За Ставински който уби човек и остави инвалид друг, беше пиян и лице на не на шофирането в пияно състояние?? Него го пуснаха да си ходи по живо по здраво в Русия!

5

Анонимен

преди 2 години

"На 11 февруари миналата година" Какво правиха от прокуратурата почти 11 месеца?

4

Анонимен

преди 2 години

Сега остава да кажат и че е антиваксърка.

3

toti

преди 2 години

ВАксините са супер

2

Анонимен

преди 2 години

Това няма да го впишат като домашно насилие, защото извършителят е жена, а ако е от малцинството ще избегне и присъдата за убийство.

1

Анонимен

преди 2 години

Промяната на Радев е факт! Ликувайте, играйте хоро, плащайте скъпите сметки!