28

Анонимен

преди 2 години

До мо.де,ра.то,ра Моля, контролирайте си трроловете, защото не се справят и започват да се излагат, а отговорността я носите вие.

27

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 33 Няма нужда да си го чета, трроле. Много добре знам за какво става дума, както и Вие. Прокуратурата има възможност да доказва обвиненията си, а не успява да го направи, а г-н Рашков няма право да представя доказателствата на никого, освен на прокуратурата, която после ги игнорира. Но нещата ще се променят. Пак ще си пишем тук :)

26

Анонимен

преди 2 години

Е нали, ако проверката излезе, т.е. няма нищо нередно, това ще е доказателсво, че въпросният господин си е свършил работа. Какво по-добро за името ти, от това да имаш тежък одит и да те изкарат чист като сълза? Бувкално ще има документи, за това колко добре си е свършил работата, освен ако ... АААААА! Ясно-ясно ...

25

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 30 :Говоря за монопола на прокуратурата върху обвинението" Я си прочетете пак поста, ***. Там се говори за увреждането на доброто име в следствие на недоказани обвинения. На каквито Рашков е специалист. По обясними причини, те не са фокус на вниманието ви, а вместо това разследване с доказатлества охарактеризирате като такава дейност. Тежка е съдбата на червените слуги.

24

Анонимен

преди 2 години

До мо,де.ра,тора Колко време ще държите коментар 31? Аз вече го снимах.

23

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 28 Говоря за монопола на прокуратурата върху обвинението. Г-н Рашков не може да повдига обвинения. Но, ако тръгнете да го съдите, ще разрешите този проблем :):):) Чакаме да си изпълните заканата :)

22

Хехе

преди 2 години

А съществува ли такъв феномен като "престижа" на Кацаров? Някой да го е виждал и чувал?

21

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 22 "че е корумпиран и всички свикват да го смятат за корумпиран" За Дамаджан Чашков и неговите "политически приказки" ли говориш? За "кюлчетата"? "Къщите"? Що така?

20

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 25 За главни букви повече ли плаща баце :)

19

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 20 Нищо не смърди така, както от чекмеджето, но нито КОНПИКОЗАПЯ, нито каскетът се сетиха да започнат разследване, докато от ЕП не ги попитаха докъде са стигнали с разследването. Обаче "тролефермата" работи с пълна пара :)

18

Анонимен

преди 2 години

ГРОЗНО ЛИ ЩЕ БЪДЕ АКО КАЖА, ЧЕ ЧЕРЕПИТЕ ДЕТО НИ УПРАВЛЯВАТ СЕ О С Р А Х А- 40% ВИСОКИ ЦЕНИ НА ХРАНИ, ПЪРВИ ПО СМЪРТНОСТ ОТ КОВИД, ПЪРВИ ПО ИНФЛАЦИЯ- ТЕ ОЩЕ ПРЕСЛЕДВАТ ГЕРБ- ХА СТИГА С ГЕРБ- КОЙ НАГАЗИЛ ЗАКОНА ОСЪДЕН И В ЗАТВОРА НЯМА ЗНАЧЕНИЕ ОТ КОЯ ПАРТИЯ Е- ОПОРКАТА ПРОКУРАТУРАТА Е НА ГЕРБ ЗАТОВА НЯМА ДОКАЗАТЕЛСТВА ВЕЧЕ НЕ МИНАВА ИМА ЕВРОПРОКУРАТУРА, СЛЕД КАТО СИ В НЕТА ИЗВЕЖДАШ ФОРМАТА И НА БГ ОПИСВАШ ФАКТИ И ОБСТОЯТЕЛСТВА А НЕ КАТО ДАМАДЖАН ПОЛИТИЧЕСКИ ПРИКАЗКИ

17

Анонимен

преди 2 години

До До Трола 21 Трролът писал до тррола :):):)

16

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 17 Така е, трроле, ако проверката се извърши бързо. Което никога не се случва при гербавите и по този начин 5-6 месеца го разнасяте по медии, че е корумпиран и всички свикват да го смятат за корумпиран. После, след години, проверката приключва тихомълком, ама вече никой не си спомня за него. Какво става с проверката на Спецов? Тече от м. май 2020 г. И няма изгледи скоро да приключи, което ви дава възможност да продължавате да лъжете и за него. Но малко ви остава.

15

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 17 То всичко смърди - от реакцията на другарЯ, който по неясни причини намесва Фигуранта, до собствените си обяснения, които трябва да доказва в разследването, а не пред медиите, които нямат достъп до нещата, които е правил.

14

ужасен

преди 2 години

Пацо барбекюто мяза на сицилиански килър от 60 год. !!

13

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 10 Първо докажете нещо, трроле, че досега нищо от клюките, които разправяте тук, не се е потвърдило.

12

Анонимен

преди 2 години

До Алооууу, Трролът вика дръжте трроловете :) Не го пускайте **** на баце, защото ние няма да го хванем, а Вие ще останете съвсем без нищо :)

11

хаха

преди 2 години

До Алооууу, === Не, не можем да го хванем за където и да е, защото герберастите така са го поели, че няма място пък и не пускат.

10

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 9 "Естествено, че цели точно, каквото е казал Кацаров." Кацаров? Ако Кацаров говореше от свое име, като замесен, може би щях да му повярвам, че мисли така. Като се има предвид, че се хвърля на амбразурата на брани Фигуранта, който поне на хартия засега няма нищо общо с това, става ясно, че ДС го е изкарало на барикадата да брани бъдещия "самодържец спасител".

9

Алооууу,

преди 2 години

...тролчета мили, за девет месеца управление на "невнятните" превратаджии, само една Мата Хари ли ви остана ? За десет години управление, само за измислени "чекмеджета"ли успяхте да се хванете? Че това си е направо комплимент за ГЕРБ! А Бойко можете само да си го хванете за ****!