12

До #4,8

преди 2 години

В случай, че не знаете... голямото междучасие на децата започва в 9.50,нормално и обичайно за децата е да излизат извън училище за да си купят нещо.Нямаме право да осъждаме детето,че е пресичало правилно.Но докога няма да се зачитат правата на пешеходците....всеки един от нас не се е родил в кола,преди всичко е пешеходец.Дано се оправи бързо и няма последици за здравето-детето,не джигита

11

xaxsasбв

преди 2 години

Както винаги шофьора останал изненадан, че има хора на пешеходната пътека, както снегорините са всека зима изненадани, че вали сняг.

10

Анонимен

преди 2 години

Всички бързат за някъде. Карайте разумно. Две минути по-рано едва ли са от голямо значение. А бързото каране може да доведе до ужасни последици. Мислете! Днес или утре и вашето дете ще е на пътя. Но всеки човек е важен и скъп на някого.

9

Отрицателни проби

преди 2 години

Освен за наркотици и алкохол, да му вземат и мозъчна проба, чрез фронтална лоботомия, но вероятноа вътре ще е кухо.

8

...

преди 2 години

14 годишно в 9:55? Не трябва ли е в час по това време или е от онзи етнос дето школо не признава и умишлено скачат пред колите?

7

Анонимен

преди 2 години

Пак ли някое богаташко лайненце зад волана , че не се споменава името му, а се подчертава, че пробата му е негативна?

6

Паисий

преди 2 години

Средна телесна повреда - до 6 години пандела. Където а.налната проба ще му е съвсем положителна

5

Рамбооо

преди 2 години

Това е недопустимо.Трябва да се наказва строго от закона.Защо гледаме деца? За да ги блъсне няккой бързащ нервак или дрогиран мамин син

4

от Плевен

преди 2 години

... ами това дете защо не е било на училище, а се е скитало по улиците ..? Питам!

3

Анонимен

преди 2 години

По времето на бай Тошо такива като този никога не виждаха книжка. Но онези изпитващи бяха експерти. Познаваха от кой става шофьор и от кои нестава. Сега коьраво куцо и съкато взеха книжки и стана касапаница. Не ни стига вируса който сеяндурските управници ни вкараха ами и такива каруцари трепят наред.

2

Анонимен

преди 2 години

Брао

1

Анонимен

преди 2 години

До МВР. Спрете да пускате хора които не могат да шофират .Спрете ,очи имате ли да видите кво правят?Вие носите вина ,разберете го .