23

София

преди 2 години

Плачковци

22

Анонимен

преди 2 години

Аз съм Германец.

21

Анонимен

преди 2 години

Сега следва при Македонския президент да отидат Македонци от България и да поискат ние да го признаем и да им отстояват правата и да ги включим в конституцията.И да кажат,че те даже нямата Македонски дружества понеже не им разрешават в България.

20

Анонимен

преди 2 години

До ПП предатели ЕС и НАТО може да изключат България от НАТО и ЕС и отделят пиринска Македония към северна Македония както Сърбия загуби Косово.

19

Анонимен

преди 2 години

До ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА България е национална държава на база изселнически спогодби с Турция и Гърция. Затова и тези държави са се обявили за национални. Там няма етноси, има граждани. СМ е многонационална античка империя, където има всичко накуп, само не и българи. Залегнало е в конституцията им. Научи се да четеш. Затово македонците имат претенции към всички.

18

ПП предатели

преди 2 години

Киро канадеца сега ще ви докаже че е канадец а не българин.

17

Маке

преди 2 години

Се огласиа продавачите на бг паспорти. Ке останат без работа ако има договор мегу двете страни.

16

Тед.

преди 2 години

В Пиринска Македония няма Македонци това са си наши Българи в Македония е изградена от български етнос запомнете го

15

Благоевград

преди 2 години

Човешки права и свобода за македонците в Пиринска Македония и за македонците в България !

14

Анонимен

преди 2 години

Изглежда Брюксел готви двоен шенегенски стандарт за Македония и там комунизма няма да бъде осъден по категоричния начин , както у нас- с декларация на НС, комисия за разкриване на ДС и агентите и до голяма степен изолирането им от обществения и политически живот. Брюкселианците са гузни и ще клекнат на югославското отроче щото самият запад финансираше тази Югославия и я крепеше. По данни на ООН Югославия след ВСВойна е получила повече помощи от цялата Африка накуп.

13

До 8

преди 2 години

Още един неразбрал- ние не сме длъжни да махаме, спираме и т.н нищо. Те кандидатства за ЕС, те искат от нас, те ще спират, махат, не ние- ние сме трили или махали, когато е трябвало. Инсче ще си стоят отвън като мръсни котета и ще гледат как Косово, Албания и Босна влизат тържествено.

12

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 8 Македонизъм е синоним на "комунизъм с Титовичарски сурат" и нищо друго. Беше въведен насилствено с изключително сурови мерки и това даде предтекса на посърбчения български комунист Григоров да заяви в реч, "Можем да отчетем, че дебългаризацията на Македония е успешно приключен етап. Освен само няколко останали фамилии." Ние все още имаме там 3 и четвърти братовчеди, но точно тия братовчеди имат първи и втори със сърби. След 20г. македонците ще останат роднини само със сърби.

11

Хюго Бос До 6

преди 2 години

Май не си прочел написаното от Слави ИСИ поредния функционално неграмотен. Той настоява за пълно изпълнение на договора и пише за двуличието на партньорите ни- искат партньорство от нас и да пуснем РСМ да започне преговори, а нас не пускат в Шенген и не отменят еизите- неща, които вървят с членството в ЕС.

10

смех

преди 2 години

ей,те тия,нашите мили държавници, не знаят как българските българи да унищожат и се чудат,вие искате вас да спасят...

9

Анонимен

преди 2 години

Основателите на държавата им през 1944г. до един са комунисти- сталинисти, после титовисти и общо взето- главорези. От тях е имало дори и няколко и с пробългарски чувства, доколкото комунист- сталинист може да има различно мнение от това на Коминтерна и Сталин. И сега - ако се изчегърта и осъди комунизма е все едно да изтупаш уж от прах едно одеяло, а то да се разпадне на нишки.

8

Анонимен

преди 2 години

Защо ползвате термин Македонизъм.Такъв термин не съществува.Да си Македонец не означава,че си комунист или почитател на Сталин или който и да е там.Все едно да обвиняваш Българите в Българизъм.Тези изказвания водят до омраза в Македония.До като обвинявате Македонците в каквото и да е измислено от вас нещата ще се влошават.Ако новите премиери са разумни,трябва да премахнат всякакъв език на омраза и да поставят нулева толерантност към омразата.Включително и в интернет.Трябва да има наказания.

7

Анонимен

преди 2 години

Значи македонизмът е равен или поне произтичащ на титовизма и комунизма! Това е престъпна идеология, която не може да утвърждава нещо /някаква нова народност/ без да краде и фалшифицира историята и фактите, подтиска или убива! Няма как нас ни разпориха тук и майчиното си мляко да покажем и мсички ДС служители извадихме, агентите си осветлихме до един и всичко това за да има демокрация, а съседите се подхилкват и направили паметници на комунисти в центъра на Скопие и горди с комунизма! Няма как

6

Lina

преди 2 години

Ние не сме направили отстъпки. Отстъпките идват от притежателите на външната министърка ( и насам натам - сЛавуца) .Ще ви спазари за екскурзийка до сащ- мечтата ни. Не е нещо ново - то себе си продаде, та една държавна позиция ли?

5

Анонимен

преди 2 години

В Македония е като в България има политическа и финансова дискриминация.Това,че ще влезнат в конституцията нищо няма да им помогне.В РСМ ,Македонците са в конституцията.Това по никакъв начин не помага на бедните хора.Проблема който те имат е същия,който и ние имаме корупция,популизъм и шуробаджанащина.Да започнат работа новите премиери,както са ги учили в Харвард и може да се подобри в двете държави.

4

Честито

преди 2 години

Български фашисти с пагони под шапката на Иван Гешев унищожават хора в Бобов дол и Перник!