20

Яна

преди 8 месеца

Детето ми е в детска градина,там през август си работят,няма климатици

19

Анонимен

преди 8 месеца

толкова са оскотели че не могат да мислят като животни са.искат всички да са болни и да се търкалят трупове и да ги събират на купчини и да ги палят като се съберат повечко.пропаднали деградирали човешки гротески

18

До до7

преди 8 месеца

Да си чувал,че освен в офис се работи и в производство и си има места,където топлината е неизбежна,а и повечето учители до края на август работят по морето.

17

В.Узунов

преди 8 месеца

Що на входа не им сипват на дечицата по 100 грама домашняк? Па родителите кат виждат че са болни да ги преваряват .

16

До 7

преди 8 месеца

При вас на работа може и заплати да не ви плащат, както и да нямате право на отпуска и болнични ама това си е ваш проблем, щом сте преценили, че ви харесва да сте роби.

15

Миии

преди 8 месеца

Родителите водят деца със симптоми на училище, защото НЕ знаят това какво е - грип, настинка или Ковид!!! Разчитат на тестовете в училището! Няма как иначе да се разпознаят ЕДНАКВИ симптоми още в началните дни!

14

Анонимен

преди 8 месеца

И какво значи "имат симптоми" ?! Откога синдикалисти и учители почнаха да отличават от пръв поглед обикновената настинка или хрема при децата, което за тях си е ежедневие, от коронавирус?! И то при положение, че децата по принцип изобщо нямат характерните симптоми на коронавируса както при възрастните?! АБсолютна аматьорщина отново. Явно подобни изказвания идват, за да оправдаят поредното искане за минаване на онлайн обучение и поредното искане за още пари за учителите

13

Анонимен

преди 8 месеца

Ми водят ги да ги тестват в училище и да видят дали е ковид.

12

Анонимен

преди 8 месеца

Значи тестовете показват липса на вирус и инфекция,но въпреки това повечето били болни. Този е абсолютен неадекватник и психопат. На такъв с кеф да му извъртиш един черпак.

11

Хахаха

преди 8 месеца

Да бе. Дай да не си водим децата на детска градина като са със скарлатина или варицела. Който го е страх, че детето му ще се разболее, да не го пуска на градина.

10

Анонимен

преди 8 месеца

Аве къде ги намират такива, конкурс за тъпънapи ли правят някъде, какво?

9

Анонимен

преди 8 месеца

В колко стаи в едно училище трябва да има климатик, че да се съберат там 15 учители да поработят 2 седмици?

8

Анонимен

преди 8 месеца

Само ваксините обаче имат. Нали ги набодохте и сега заразяват наред.

7

Анонимен

преди 8 месеца

През 2020 дъщеря ми имаше хрема и, предвид ковидната обстановка, се обадих на личната й лекарка за болничен. Тя ми каза: "Е, Вие сега за една хрема". Впоследствие се оказа ковид. Първо си обучете лекарите, после плюйте по нас!

6

????

преди 8 месеца

При нас на работа също няма климатици,температурата в помещенията стига до 40 градуса и работим през август,това в производствена фирма.Учителите нещо по различно ли са устроени биологично,че да не могат да започнат на 15 август?Това са 2 седмици по рано.

5

Анонимен

преди 8 месеца

Нали е само хрема и лека кашлица пък тестовете осигурявали безопасна среда? Защо да не ги водят? Именно най-вид ите синдикалисти и родители настояваха за това.

4

Анонимен

преди 8 месеца

И в мола ги водят, и при бабите и дядовците ги водят.

3

Анонимен

преди 8 месеца

Безотговорни родители начи, да пращат сополиви дечеца на даскало!? Скандален прецедент!

2

Анонимен

преди 8 месеца

Къв му е проблема на тоз , сигурно е с бустер. Има и психолози за по тежки случей на хипохондрия

1

Анонимен

преди 8 месеца

Защо да не ги водят? Нали Кацаров и Денков многократно казаха, че тези тестове осигуряват безопасна среда за обучение, нищо че са с много нисък процент на достоверност дадена даже и официално от производителя, който даже ги е тествал в перфектната среда и пробовзимането при теста е извършено от специалист, а не като у нас 25-30 деца ги тестват набързо в класната стая.