40

бг

преди 7 месеца

Учениците от големите градове, трябва да преминат към дистанционно обучение, съгласно заповедта на министъра на здравеопазването!!!!!

39

Анонимен

преди 7 месеца

Защо учениците от София и Варна не са на ДО, при положение, че заразените съответно са 780 на 100хил и 601 на 100хил, по плана при 500 децата преминаваха онлайн??!!

38

Анонимен

преди 7 месеца

Е нали за това са тестовете в училище? Сега пък тестовете не били прецизни. Но парите ги прахосват с лека ръка за да вземат комисионите.

37

Анонимен

преди 7 месеца

Е то ако правилно си спомням симптомите на КОВИД са: боли те гърло, боли те корем, имаш хрема,запек или имаш растройство,липса на обоняние или чувствително обоняние, влажна кашлица, суха кашлица или изобщо без кашлица, имаш газове, отпадналост, боли те глава, боли те гръб, имаш задуха, чувствително зрение или слух, каквато и да е болка където и да е, дори съседа да го боли нещо пак може ти да си с КОВИД или пък ако изобщо нищо ти няма и това е симптом. Ако се следва това то всички имаме симптоми

36

Анонимен

преди 7 месеца

Ама какви симптоми!!?Всеки ли, с хрема и болно гърло трябва да бъде изолиран като опасно болен и застрашаващ обществото?!! Аз като ученичка ходех с 37 t, кашлех и молех училищната лекарка за болнични, а тя вика "нормално е ,не си толкова зле, ще ти изпиша лекарства и ако не се подобри, ела пак!" Ужас, какви садисти са ни лекували!! А сега, каква грижа за децата....ех

35

Анонимен

преди 7 месеца

Верно за *** или изкашляне по сред зима, което е било нормално от как има хора по тия ширини, е проблем за някого? Що за хипохондрия са развили някои изнежени меки китки?

34

Анонимен

преди 7 месеца

влиза в клас дете с хрема и настава нечувана паника, айде осъзнайте се малко де, ходехме на училище кашлящи и сополиви.. са е модерно да му казват "симптоми" в същото време вакситата със сертификати одат и сеят зарази необезпокоявани

33

Анонимен

преди 7 месеца

До 32Така е но има и лекари може да си го държи в къщи и да си го гледа. Дали е грип или ковид или вирус, все тая пак се заразяват лесно децата. И

32

Анонимен

преди 7 месеца

Всички искаме децата ни да са здрави и в тази ситуация е ненормално да си пускаш сополивото дете на училище. Що за родител та нали на самото дете не му е конфортно.

31

Обективно

преди 7 месеца

НИКОЙ РОДИТЕЛ НЕ МОЖЕ ДА ЗНАЕ ТАЗИ ХРЕМА ДАЛИ Е НАЧАЛО НА ГРИП, НАСТИНКА ИЛИ КОВИД!!! НЯМАТЕ ПРАВО ДА ОБВИНЯВАТЕ РОДИТЕЛИТЕ - ТЕ НЕ СА ЯСНОВИДЦИ!!!

30

Анонимен

преди 7 месеца

Затваряйте за определен период от време.Какво чакате хората капят като круши. Така или иначе няма угодия.

29

Анонимен

преди 7 месеца

Не съм вярвала че майка може да е толкова.... Да си пусне болното дете в клас. Ами уважаема искам такива като теб да не си го позволяват това защото има и др. Деца там и не е нормално и етично да се мисли така. А ти даже и се хвалиш ужассссс

28

Анонимен

преди 7 месеца

До 27Аз искам да не си пускаш болното дете в училище. А ти си умна и интелигентна и за тебе вирус няма.

27

Анонимен

преди 7 месеца

И аз като ученичка съм ходила на училище със смиптомите ВИ. И детето ми по-късно е ходило със симптомите ВИ. Още пари за тестове ли ВИ трябват- Тотален локдаун ли ВИ трябва?

26

Анонимен

преди 7 месеца

Дайте официална информация за броя направени тестове по училищата и броя на открите случай. Така ще разберем колко е реалната цена за откриване на положителен ученик. Ако пък положителните проби са съмнително малко особено в големите градове остават два варианта. Или правителството ни лъже, че има ковид или Кацаров и Денков са набутали тестове за милиони, които не вършат никаква работа.

25

Анонимен

преди 7 месеца

Уважаеми тези тестове не показват нищо защото не са ефективни някои пак прибра парите и толкоз измиха си ръцете. А че се водят болни деца, се водят това за Българина е норма. А да ли ще зарази още 20 деца не му пука. Важното е да не е удома. Ето за това сме на този хал. .

24

Анонимен

преди 7 месеца

Миналата година имах симптоми на Коко 19 и си ходех на работа,а сега чакам роститутката Ушев да дойде да ме арестува и да бъда подведен под наказателна отговорност..ИП адреса ми се вижда,не съм го скрил!!

23

Еха

преди 7 месеца

Минала зима,а и тази в Германия децата не бяха на ДО,прозорците отворени на 5 градуса,а в България на учителите щяло да им бъде топло август.Хората работещи на полето през това време да не би да имат климатици?

22

aaa

преди 7 месеца

Кога учителите ще спрат да ползват белзплатните, щадящи тестове предназначени за учениците? Само пари искат.

21

Анонимен

преди 7 месеца

ЕСТЕСТВЕНО ЖИВОТЪТ ПРОДЪЛЖАВА. НЯМА ДА СЕ СЪОБРАЗЯВАТ С ПРЕХВАЛЕНА КИТАЙСКА НАСТИНКА И НАЛОЖЕНИЯ ФАШИЗЪМ ОТ НАРОДООТСТЪПНИЦИТЕ