15

Анонимен

преди 2 години

Така е в ес с ценностите. Бизнесът на ес е износ на демокрация с ф16 и снайпери и печатане на инфлационни еврос.Даже "печелившите" немски автопроизводители получават милиарди новинапечатани еврос, за да не затворят.

14

Предстоят фалити

преди 2 години

Аааа така, да си дойдем на думата, предстоят фалити те !!!

13

МНЕНИЕ

преди 2 години

Термина Стагфлация е в България от много време - този да не се прави на Тарикат открил топлата вода - това нещо стагфлация е познато на Планетата - Банките с Отрицателни Лихви , Лихварите с 500% лихва , заплатите мизерни . След това следва - Френската Революция , Руската Революция , Войната в САЩ между Щатите , В Англия се обезглавява Кралица .

12

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 15 Ти може и да не си съгласен обаче ФЕД ще вдигне лихвите през 2022 поне 3 пъти, а вероятно и повече, така че явно не се интересуват от мнението ти. Да не говорим че Bank of England вече ги вдигна още миналата година и ще продължи и тази, а лихвите в Чехия, Унгария, някои скандинавски държави отдавна са над 2%.Само ЕЦБ си играе с огъня.

11

Финансист

преди 2 години

Този пореден професор макроикономист ще е по-добре, ако каже къде е Илия Павлов и съществува ли все още Мултигруп. Понеже мъртвите не могат да говорят, ще е чудесно, ако и той млъкне. Както и министрите, финансисти и икономисти като него ог Герб. Честито на работилите за мутрите от Герб.

10

Анонимен

преди 2 години

От всичко казано не съм съгласен за лихвите.Не могат да ги вдигнат щото тогава разходите по държавните дългове на запада ще станат много по големи а нали идеята на запада е да не се връщат дълговете.Проблем е че вече никой не иска да има дава за да направят пак врътката с по голям дълг за да не върнем стария и да ни остане нещо за да харчим.Евро атлантизма е възможен само като се вземат заеми които да не се връщат.Дойде ли ред да се връщат почват да говорят за перестройка.ДА връща източна Европа

9

Таня

преди 2 години

До Влади - е ти най-добре си се уредил :)

8

Гуро

преди 2 години

Ало икономистчета не се правете на улави , затгенте веднага паричната политика тея От БНб търтеи да вдигат веднага лихвеният процент по заявките на Фед а не да ми играете ганкиното по ЕЦБ, нали са независима институция и без тва Бг не е и няма и да влезе в Еврозоната . Да започнат изначало с 0.50% и такива отпадаци като Пеевски да почват да си връщат заемите с лихвичките да но ги пребият пак некъде като спрат да си плащат на истинсите големи риби.

7

Таня

преди 2 години

Добре, че мъжа ми е много богат, иначе трябваше да работя като някоя изпаднала ***

6

Анонимен

преди 2 години

Нормално за загиващия ес на брюкселските некадърници.

5

хохохо

преди 2 години

До Коин воин ---------------Мястото му беше свободно. Що не се яви на изборите, че да лапнеш "тази заплатка", а???

4

Анонимен

преди 2 години

До Брр Що? В Русия, Китай, САЩ и Германия банките на загуба ли работят?

3

Брр

преди 2 години

Банките в БГ С 50% ПЕЧАЛБА!!! ТОВА НОРМАЛНО ЛИ Е?

2

Прокурора на Пелишат

преди 2 години

В България финансисти,макроикономисти и икономисти с лопата да ги ринеш! Обаче дори не могат да събират и да изваждат нивото им е на помощно училище! Като сложим,че България не е правова държава не е била и няма и да бъде!Анализирайки гореспоменатото може да се очаква -едно голямо НИЩО!

1

Коин воин

преди 2 години

Да, но Радев си пее и дрънка на китара. 15000лв заплатка. Дреме му на ....